Komoly kapcsolat egy társkereső oldalon? Miért ne!

Olyan társkereső oldalt keresel, ahol életre szóló társat találhatsz? Eleged van az örökös flörtölésből, amiből végül semmi lesz? Ha elcsábított a könnyű online randevúzás lehetősége, és még nem sikerült találkoznia, akkor egy kicsit csalódott lehet. Még a választott társkereső oldal sem segített megtalálni a megfelelő partnert egy komoly kapcsolathoz? Jó helyen jár?

Ne légy elhamarkodott

A régebben randevúzásra gyakran használt egyszerű hirdetésektől kezdve a randevúzás sok változáson ment keresztül. Az online társkeresés manapság igazi jelenség. A piacot szó szerint elárasztják az online társkereső oldalak. Tehát nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelőt. Ha komoly kapcsolatot szeretne, nem flörtölni vagy alkalmi szexet, gondosan válassza ki a társkereső oldalát. A legtöbb jobb társkereső oldal fizetős. De ez ne tántorítsa el. Ez általában azt jelzi, hogy ez valóban egy minőségi társkereső oldal. Egy ilyen szolgáltatás fejlesztése és a felhasználók támogatása sok pénzbe kerül. A randevúzási díjak elriasztják mindazokat, akik nem érdeklődnek komolyan az ismerkedés iránt. Vagyis azokról az emberekről, akik pusztán unalomból vagy flörtölés céljából regisztrálnak társkereső oldalakra.

Előzetesen ellenőrizze a társkereső oldalt

Ha még mindig keresi a társkereső oldalát hosszú távú kapcsolathoz próbálja megtalálni az interneten az első felhasználói vélemények. Ezek könnyen elérhetők közvetlenül az Ön által választott társkereső oldalak oldalain. Természetesen ingyenesen. Azon túlmenően, hogy az emberek sikeresen találkoztak-e a társkereső oldalon, vegye figyelembe, hogy a "randioldal" hogyan kezelte a felhasználókat. Ebből is számos fontos információ olvasható ki. Szintén fontos lesz az Ön számára, hogy elég egyértelmű-e, minden profil naprakész-e, vagy hasznosabb funkciókat kínál-e az Ön számára.

Sok funkció, sok lehetőség

Ma sok társkereső oldal meglehetősen széles ügyfélkörre összpontosít. A komoly ismeretségeket megcélzó minőségi társkereső oldalnak a regisztráción és a felhasználói profil létrehozásán kívül egyéb szolgáltatásokat is kell nyújtania. Az ELITE Date egyedülálló abban, hogy csak azokra az emberekre összpontosít, akik komoly kapcsolatot keresnek. Így biztos lehet benne, hogy az összes felhasználó pontosan azt keresi, amit Ön. Komoly ismeretség.

Légy aktív

Az internetes randevúzás többé nem tabu. A mai mozgalmas időszak kedvez a randevúzódásnak. De ne tántorítsa el az online társkeresés látszólagos egyszerűsége. Létrehozol egy profilt, kitöltesz egy személyiségkérdőívet, megírod, hogy mit keresel az ellenkező nemnél, majd csak várod ölbe tett kézzel, hogy mi történik.

Ez így nem megy! Még a hosszú távú kapcsolatokra szánt társkereső oldal sem garantálja a hatékonyságot, ha nem keresed magad. A regisztráció mindenképpen pozitív előrelépés. De egy online társkereső oldal csak a keresés megkönnyítésére szolgál, nem pedig arra, hogy elnyerje egy élettárs tetszését. Ne légy passzív. Ne várja meg, hogy valaki megkeressen. Ha tetszik valaki, először írj neki. Találkozz!


Hasonló cikkek

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Viszonylag gyakran szakítanak a párok, pedig folyamatosan szeretik egymást. Talán Ön is emlékszik a nyaralási szerelmeire, amelyek nem tartottak sokáig a nyár vége után. A valósággal való ütközés néha túl kemény. Miért történik ez, és mik a leggyakoribb okai egy ilyen válságnak? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.