A hangulat, mint a partnerkapcsolatok gyilkosa

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életedet partnerként?Jogosan tekintheted a hangulatodat az egyik legfontosabb dolognak van az életben. Miért van ez így? Mert amikor mosolyogsz és jól érzed magad, az életben minden sokkal jobban megy, mint amikor aggódsz valami miatt. Ha jó hangulatban vagy, a problémák nagyjából megoldódnak maguktól. Látni fogod, hogy sokkal kevesebb van belőlük, és könnyebben megoldhatók. Sajnos ez fordítva is működik. Ha valami zavar, minden probléma bonyolultabbnak tűnik, mint valaha. Az is gyakran előfordulhat, hogy egy banális probléma pillanatnyilag megoldhatatlan lesz számodra.

Nemcsak a lelked, hanem a tested is reagál a hangulatodra. A jó hangulatú emberek egészségesebbek. Míg az állandóan zaklatott emberek görnyedten sétálnak és idegességet mutatnak, én is gyakrabban betegszem meg.

Mosollyal ébredsz reggel? Reggel már érzed, hogy ideges leszel? Visszajön a jó reggeli hangulatod ebédnél? Az este már megint fagypontnál van? Ha ez a helyzet, akkor itt az ideje, hogy gondolj magadra. Hogyan kell a párodnak elviselnie, ha dühösen és csúnyán térsz haza a munkából? Mit várhat tőled, ha naponta többször megváltoztatod a lelki állapotodat? Higgye el, az élet egy rosszkedvű emberrel egyáltalán nem könnyű.

Hogyan dolgozzunk a hangulatossággal, hogy ne uralkodjon annyira?

Szüntesse meg a stresszt

< p>Először is el kell engedned azt a stresszt, ami irányít téged. És mivel a stressz mindenhol körülvesz, ez a feladat nem lesz könnyű. Próbáljon meg olyan tevékenységeket találni, amelyek segítenek leküzdeni a stresszt. Az ideális az, ha olyan tevékenységet találsz, amelyet élvezni fogsz, és amely egy ideig lefoglalja az elméd, és jó érzéssel tölt el. Ideális egy olyan sport, amely azonnal javítja a hangulatot. Még a jó barátai is nagyon megbízhatóan dolgoznak a spline-eken. Időnként menj el velük beszélgetni, menj el moziba, bárba, csak tanulj meg lazítani, és a napi gondjaidon kívül másra gondolni.

Ne becsüld alá az alvást

Ne feledkezzünk meg a minőségi, rendszeres és kellően hosszú alvásról sem. Ha elfárad, az azon is meglátszik, hogy nem tudja olyan gyorsan és jól elvégezni a munkát, mint azt elképzelte. Ez persze stresszhez vezet, és ahhoz, hogy kimerülten, feszülten fogsz hazamenni, mert több befejezetlen feladat áll majd előtted. Ha lehetséges, aludj eleget. Ha kipihent, a munkája jobban megy, és sokkal jobban érzi magát.

Kerülje a negatív embereket

Ha olyan emberekkel veszi körül magát, akik mindig panaszkodnak valami miatt, nem fog bánni, hogy nem az ő ízlésük, mindennel baj van, stb, nem jó. Az sem jó, ha ezek az emberek eltántorítanak a terveidtől, mert már előre tudják, hogy nem fog jól menni, vagy nem tudod megcsinálni. Negatív gondolkodásuk rád is hatással van. És ez az, amire nincs szüksége. Próbáld korlátozni az ilyen emberekkel való érintkezést. Látni fogja, hogy már ez a lépés is hirtelen jelentősen javíthatja a hangulatát.

Tanuljon meg tervezni

Ha azon stresszel, hogy nem tud lépést tartani, itt az ideje, hogy tanulj meg tervezni. Írd le, hogy minden nap mit kell teljesítened. Rendezze a feladatokat prioritás szerint. Először a legmagasabb prioritásúakat tegye meg. A nem égetőket mentsd el későbbre. Hidd el, hogy ha mindent megcsinálsz, amit aznapra elterveztél, az pozitív hatással lesz a hangulatodra is.

Pihenés

Ha rossz a hangulatod, próbálj meg lazítani. egy kis. Hogyan? Például úgy, hogy a kedvenc filmedet megnézed a pároddal, kimész sétálni, vacsorázni, majd otthon masszírozni, majd szeretkezni. Még így is könnyedén és gyorsan le tudod oszlatni az egész nap felgyülemlett stresszét és leküzdeni a rossz hangulatod.
Ne feledd, hogy a hangulatod teljes mértékben a te kezedben van!


Hasonló cikkek

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és megtudod!

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.