A hangulat, mint a partnerkapcsolatok gyilkosa

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életedet partnerként?Jogosan tekintheted a hangulatodat az egyik legfontosabb dolognak van az életben. Miért van ez így? Mert amikor mosolyogsz és jól érzed magad, az életben minden sokkal jobban megy, mint amikor aggódsz valami miatt. Ha jó hangulatban vagy, a problémák nagyjából megoldódnak maguktól. Látni fogod, hogy sokkal kevesebb van belőlük, és könnyebben megoldhatók. Sajnos ez fordítva is működik. Ha valami zavar, minden probléma bonyolultabbnak tűnik, mint valaha. Az is gyakran előfordulhat, hogy egy banális probléma pillanatnyilag megoldhatatlan lesz számodra.

Nemcsak a lelked, hanem a tested is reagál a hangulatodra. A jó hangulatú emberek egészségesebbek. Míg az állandóan zaklatott emberek görnyedten sétálnak és idegességet mutatnak, én is gyakrabban betegszem meg.

Mosollyal ébredsz reggel? Reggel már érzed, hogy ideges leszel? Visszajön a jó reggeli hangulatod ebédnél? Az este már megint fagypontnál van? Ha ez a helyzet, akkor itt az ideje, hogy gondolj magadra. Hogyan kell a párodnak elviselnie, ha dühösen és csúnyán térsz haza a munkából? Mit várhat tőled, ha naponta többször megváltoztatod a lelki állapotodat? Higgye el, az élet egy rosszkedvű emberrel egyáltalán nem könnyű.

Hogyan dolgozzunk a hangulatossággal, hogy ne uralkodjon annyira?

Szüntesse meg a stresszt

< p>Először is el kell engedned azt a stresszt, ami irányít téged. És mivel a stressz mindenhol körülvesz, ez a feladat nem lesz könnyű. Próbáljon meg olyan tevékenységeket találni, amelyek segítenek leküzdeni a stresszt. Az ideális az, ha olyan tevékenységet találsz, amelyet élvezni fogsz, és amely egy ideig lefoglalja az elméd, és jó érzéssel tölt el. Ideális egy olyan sport, amely azonnal javítja a hangulatot. Még a jó barátai is nagyon megbízhatóan dolgoznak a spline-eken. Időnként menj el velük beszélgetni, menj el moziba, bárba, csak tanulj meg lazítani, és a napi gondjaidon kívül másra gondolni.

Ne becsüld alá az alvást

Ne feledkezzünk meg a minőségi, rendszeres és kellően hosszú alvásról sem. Ha elfárad, az azon is meglátszik, hogy nem tudja olyan gyorsan és jól elvégezni a munkát, mint azt elképzelte. Ez persze stresszhez vezet, és ahhoz, hogy kimerülten, feszülten fogsz hazamenni, mert több befejezetlen feladat áll majd előtted. Ha lehetséges, aludj eleget. Ha kipihent, a munkája jobban megy, és sokkal jobban érzi magát.

Kerülje a negatív embereket

Ha olyan emberekkel veszi körül magát, akik mindig panaszkodnak valami miatt, nem fog bánni, hogy nem az ő ízlésük, mindennel baj van, stb, nem jó. Az sem jó, ha ezek az emberek eltántorítanak a terveidtől, mert már előre tudják, hogy nem fog jól menni, vagy nem tudod megcsinálni. Negatív gondolkodásuk rád is hatással van. És ez az, amire nincs szüksége. Próbáld korlátozni az ilyen emberekkel való érintkezést. Látni fogja, hogy már ez a lépés is hirtelen jelentősen javíthatja a hangulatát.

Tanuljon meg tervezni

Ha azon stresszel, hogy nem tud lépést tartani, itt az ideje, hogy tanulj meg tervezni. Írd le, hogy minden nap mit kell teljesítened. Rendezze a feladatokat prioritás szerint. Először a legmagasabb prioritásúakat tegye meg. A nem égetőket mentsd el későbbre. Hidd el, hogy ha mindent megcsinálsz, amit aznapra elterveztél, az pozitív hatással lesz a hangulatodra is.

Pihenés

Ha rossz a hangulatod, próbálj meg lazítani. egy kis. Hogyan? Például úgy, hogy a kedvenc filmedet megnézed a pároddal, kimész sétálni, vacsorázni, majd otthon masszírozni, majd szeretkezni. Még így is könnyedén és gyorsan le tudod oszlatni az egész nap felgyülemlett stresszét és leküzdeni a rossz hangulatod.
Ne feledd, hogy a hangulatod teljes mértékben a te kezedben van!


Hasonló cikkek

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.