6 jel, ami azt mutatja, hogy van otthon érzelmi manipulátor

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

1. Csak azt mondja el, amit hallani szeretne.

Az érzelmi manipulátorok hegyeket és völgyeket ígérnek neked, de ha arról van szó, teljesen másképp viselkednek. Csak azt mondják el, amit hallani szeretnél, hogy az ujjuk köré csavarják. Lehet, hogy támogatást ígérnek neked a bajok idején, de akkor nem tartják be ígéretüket. Nem támaszkodhatunk rájuk.

2. Mindig mesterien rád háríthatják a felelősséget

Az érzelmi manipulátorok rád háríthatják azt a felelősséget, ami nem a tiéd. Manipulációjával rákényszeríti a véleményét. Azt akarják, hogy bűnösnek és felelősségnek érezze magát olyan tettekért, amelyekért nem vagy felelős. Vigyázz rá. Önnek magának kell racionálisan tudnia, mi volt a hibája és mi nem.

3. Átveszik a bűnbak szerepét

Az érzelmi zsarolók gyakran nagyon kritikusak másokkal szemben. Mindig arról panaszkodnak, hogy bántják őket. Maguk soha nem ismerik be a hibájukat. Ártatlanná és tiszta lénnyé teszik magukat, bár nem azok. Ebből megállapíthatod, hogy egy manipulátorral élsz együtt. Mindenki követ el hibákat az életben. Azonban csak az nyer, aki be tudja ismerni őket.

4. Érzékenyen játszanak

Azt állítják, hogy rettenetesen érzékenyek és sebezhetőek. Ez megint hazugság, csak így akarnak megjelenni előtted, szimpatikusabbnak tűnni. Ez egy maszk, ami a veled való érzelmi játékuk része. Azt akarják, hogy a kezükben legyen.

5. Negatív érzelmeiket szándékosan átadják rád

Ha a manipulátorok rossz hangulatban vannak, megpróbálják átadni azt neked is. Folyamatosan panaszkodnak, hogy milyen nehéz az életük. Negatív hangulatuk nem sokat segít rajtuk. Azonban boldoggá teszed őket, ha érzékenyen hallgatsz és rossz hangulatba kerülsz vele.

6. Felhasználja ellened a gyenge pontjaidat

Az érzelmi zsarolók ismerik a gyenge pontjaidat, és nem félnek felhasználni ellened. Ha valamiben bizonytalan vagy, és ők ezt érzékelik, akkor arra fognak manipulálni, hogy engedelmeskedj neki, és pontosan azt tedd, amit ők akarnak.


Hasonló cikkek

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.