Gondjai vannak a házasságotokban? Mentsd meg őt!

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

Kezdje kicsiben

Lepje meg partnerét egy kis odafigyeléssel. Vegyél neki valami aprót és szépet. Te magad is készíthetsz neki valamit. Minden héten találjon ki valamit kedvencének. Nem kell mindig anyagi ajándéknak lennie. Hívd meg moziba, kávéra vagy vacsorára. Találjatok ki közös romantikus programot. Amikor partnere látja, hogy próbálkozik, értékelni fogja, és elkezdi ugyanezt csinálni.

Ünnepelje együtt az összes sikert

Előléptették kollégáját a munkahelyén? Sikerült letennie valamilyen fontos vizsgát? Vagy csak sikerült megsütnie azt a jót, amivel már régóta próbálkozott? Ünnepeld meg! Remek lehetőség, hogy együtt töltsünk pihentető pillanatokat. Kellemes estét együtt, igyatok meg egy pohár jó bort. Csevegjen ott. Vagy menj el táncolni. Jó szórakozást együtt!

Bizonyítsa be szeretetét

Túl sok munkahelyi kötelezettsége van? Próbálja megváltoztatni a prioritásait. Adj elsőbbséget partnerednek! Meglátod, értékelni fogják. Mutasd meg neki, hogy ő a legfontosabb számodra! Minden nap bizonyítsd be magadnak tetteiddel és szavaiddal, hogy szereted magad. Ne félj elmondani a partnerednek, hogy szereted. Feldobod a napját. Mindenki szereti hallani ezeket a szavakat, és azt akarja, hogy szeressék.

Csókolózz szenvedélyesen

Még arra sem emlékszel, mikor kaptál utoljára csókot a partneredtől? Adj neki! Ne kérdezz semmit, csak takard be a száját a sajátoddal, és szenvedélyesen csókolj. Csináld gyakran. De vigyázz! Nem közönséges csók, hanem egy hosszú és szenvedélyes csók. Verekedés van köztetek? Ne várj semmire. Kezdj el csókolózni. Így elkerülheti a kellemetlen vitát. A vitákat legjobban csókolózás, ölelkezés és szex révén lehet megoldani.

Dicsérjétek egymást

Készítsetek egy kis naplót. Minden reggel írjátok bele, hogy mi az, amiért szeretnétek egymást dicsérni. Legyen szó olyan tevékenységről, amit a partnered előző nap végzett, vagy valamilyen tulajdonságért, amiért tiszteled őt. Emlékezzetek arra, miért szerettek egymásba. Pontosan így újítod meg a szerelmedet. Látni fogja, hogy ha ezt megteheti, azt fogja tapasztalni, hogy szerelme még nem halványult el, és kapcsolata megvan a megmentésre.


Hasonló cikkek

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatod tehát, hogy kedvelsz-e valakit, még mielőtt megtudná?

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

A hűtlenség életünk normális része. Szinte minden második házaspárt érint. Egyes nők határozott lépéseket tesznek, és szakítanak párjukkal. Mások még egy esélyt adnak emberüknek. De vannak olyan nők is, akik némán figyelik párjuk hűtlenségét. Azt kérdezed, hogy miért?

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.