Tanulj meg megbocsátani, megkönnyebbülsz!

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Próbálj perspektívát találni

Nézd szemszögből az egész helyzetet. Gondold át, mi késztette az illetőt arra, hogy bántson téged. Volt erre valami személyes oka? Nem csak véletlen volt? Nem volt nyomás alatt az ember? Ne csak a saját szemszögéből gondolja a helyzetet, hanem helyezze magát annak az egyénnek a szerepébe, aki minden rosszat okoz.

Ne felejtse el magát

Rájött, hogy ha haragot, haragot és gyűlöletet hordoz magában, az elpusztít? Valóban az. Az a személy, aki tele van negatív érzelmekkel, nagyon hajlamos a depresszióra. Akkor az élet nem ér semmit. Gondolj arra, hogy ezzel a megközelítéssel ártasz magadnak. Jó lesz neked, ha elengeded gondolataidból a régi sérelmeket, és többé nem térsz vissza hozzájuk.

Te is követsz el hibákat

Egész életünkben tanulunk élni egy bizonyos módon. De közben rengeteg hibát követünk el, amiből igyekszünk tanulni. Egyetlen ember sem tökéletes. Biztosan sok élethibát is elkövetett, amelyeket később megbánt. Ha az egyén bocsánatot kért Öntől, és helyre akarja tenni a dolgokat, ne habozzon, adjon neki egy második esélyt. Ne felejtsd el, hogy legközelebb te leszel az, aki megbánt valakit, és biztosan örülni fogsz a megbocsátásnak.

Ne félj megbocsátani

A megbocsátás nem azt jelenti, hogy az a személy, aki megbántott téged, újra felveszi a kapcsolatot. Ez csak tőled függ, és attól, hogy milyen hiba történt. Ha már nem érdekli a további kapcsolatfelvétel ezzel a személlyel, akkor ezt nem kell megtennie. Mindenesetre próbáljon együtt emlékezni az összes jó élményre. Ne csak a rosszra emlékezz. És ennek megfelelően hozzon döntéseket. Ha már régóta együtt vagytok, és csak most szakadtak meg a dolgok köztetek, bocsáss meg nekik. Jót fog tenni a lelkednek.Hasonló cikkek

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti az elutasítást.

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Az "Olaszország" uralkodik otthonában, vagy inkább egy csendes háztartás? Kiabál, nagy gesztusokat használ, és a másik csak hidegen figyel? Nem kell szándékosan provokálniuk. Mindannyian másként vitatkozunk személyiségtípusunktól függően. Ami az egyiknek világos, azt a másik egyáltalán nem érti. Hogyan vitatkozik egy magányos a társaságot szeretővel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.