Beleszerettél egy barátodba? És most?

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Mi tanácsot adunk!

Óvatosan haladjon tovább

Hagyjon időt a gondolkodásra, és lassan haladjon tovább. Ha felfedi érzéseit egy barátja előtt, fennáll a veszélye annak, hogy elveszíti jelenlegi barátságát. Másrészt jobb, ha néhány hetet aggódsz a barátság kihűlése miatt, mint egy életen át azon töprengeni, mi lett volna, ha elmondod neki az érzéseidet. Kezdje apró tippekkel, például a feltétlenül szükségesnél kissé hosszabb érintéssel. Figyelem, a szexről szóló vicceket nem biztos, hogy a másik fél érti! Főleg, ha gyakrabban viccelsz hasonlót.

Kölcsönös?

A barátod először egy ideig összezavarodhat. Utalsz vagy nem? Lehet, hogy hozzád hasonlóan ők is attól tartanak, hogy vallomásuk veszélyezteti az Ön régóta fennálló barátságát! De ha már egyértelmű jelzések után sem reagálnak, vagy akár el is húzódnak, gondoljuk át még egyszer az egész helyzetet. Szeretnél legalább barátok maradni, vagy megkockáztatod, és a legteljesebb mértékben megmutatod az érzéseidet? Mi több neked? Barátság vagy kockázat és végül szerelem?

A kezdetek rövidebbek

Sok embernek a szerelembe esés szakasza tetszik a legjobban. Fokozatosan megismeritek egymást, feltárjátok titkaitokat és felfedezitek a másik testiségét. A korábbi barátoknál ez a szakasz elkerülhetetlenül rövidebb. Az intimitáson kívül már belülről is ismeritek egymást. Néha talán túlságosan is, mert minden örömöt és fájdalmat együtt oszt meg. És ez néha egy kicsit káros lehet egy kapcsolatban. Nincsenek titkok előtted, és bizonyos tények, például a volt partnereidről, meglehetősen károsak lehetnek ebben a helyzetben.

Élvezzen minden pillanatot

A csalódást viszonylag könnyű elkerülni. Mivel már jól ismeri partnerét, könnyen megőrizheti az optimizmust. Vedd észre a pozitív dolgokat. Ápolja kapcsolatát. Élvezze minden frissítést. Sok pár a későbbi szakaszokban gyakran hiába keresi azt a barát - igaz partner - elemet. Már megvan.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Az élet egy manipulátorral meglehetősen nehéz lehet. Főleg, ha a manipulátor zsarnokká változik. Addigra azonban már szilárdan a markában tart téged. A manipulátorok észrevétlenül kezdenek, és fokozatosan beburkolnak a hálójukba. Amikor felébredsz, rendkívül nehéz kiszabadulni a csapdából. Hogyan lehet észlelni egy manipulátort, mielőtt a szabadság utolsó ajtaja becsapódik?

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Száz ember, száz íz. Mindannyian ismerjük a szárnyas közmondást, de kevesen emlékeznek rá. Sajnos gyakran előfordul, hogy az egyet nem értés legkisebb kifejezését is támadásnak tekintik. És azonnal vita alakul ki. Megesik veled, hogy sokszor inkább beleegyezel valami kellemetlenbe, csak hogy béke legyen otthon? Vagy képes vagy csontig küzdeni, hogy megvédd a nézőpontodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.