Beleszerettél egy barátodba? És most?

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Mi tanácsot adunk!

Óvatosan haladjon tovább

Hagyjon időt a gondolkodásra, és lassan haladjon tovább. Ha felfedi érzéseit egy barátja előtt, fennáll a veszélye annak, hogy elveszíti jelenlegi barátságát. Másrészt jobb, ha néhány hetet aggódsz a barátság kihűlése miatt, mint egy életen át azon töprengeni, mi lett volna, ha elmondod neki az érzéseidet. Kezdje apró tippekkel, például a feltétlenül szükségesnél kissé hosszabb érintéssel. Figyelem, a szexről szóló vicceket nem biztos, hogy a másik fél érti! Főleg, ha gyakrabban viccelsz hasonlót.

Kölcsönös?

A barátod először egy ideig összezavarodhat. Utalsz vagy nem? Lehet, hogy hozzád hasonlóan ők is attól tartanak, hogy vallomásuk veszélyezteti az Ön régóta fennálló barátságát! De ha már egyértelmű jelzések után sem reagálnak, vagy akár el is húzódnak, gondoljuk át még egyszer az egész helyzetet. Szeretnél legalább barátok maradni, vagy megkockáztatod, és a legteljesebb mértékben megmutatod az érzéseidet? Mi több neked? Barátság vagy kockázat és végül szerelem?

A kezdetek rövidebbek

Sok embernek a szerelembe esés szakasza tetszik a legjobban. Fokozatosan megismeritek egymást, feltárjátok titkaitokat és felfedezitek a másik testiségét. A korábbi barátoknál ez a szakasz elkerülhetetlenül rövidebb. Az intimitáson kívül már belülről is ismeritek egymást. Néha talán túlságosan is, mert minden örömöt és fájdalmat együtt oszt meg. És ez néha egy kicsit káros lehet egy kapcsolatban. Nincsenek titkok előtted, és bizonyos tények, például a volt partnereidről, meglehetősen károsak lehetnek ebben a helyzetben.

Élvezzen minden pillanatot

A csalódást viszonylag könnyű elkerülni. Mivel már jól ismeri partnerét, könnyen megőrizheti az optimizmust. Vedd észre a pozitív dolgokat. Ápolja kapcsolatát. Élvezze minden frissítést. Sok pár a későbbi szakaszokban gyakran hiába keresi azt a barát - igaz partner - elemet. Már megvan.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Valószínűleg minden pár előbb-utóbb elkezd foglalkozni azzal a helyzettel, hogy összeköltözzenek-e vagy sem. A kiköltözés természetes lépésnek tűnik, de az utóbbi években gyakran volt az a tendencia, hogy két szerelmes ember randevúznak, de a saját otthonukban maradnak. Van néhány tagadhatatlan előnye. Tudod melyik?

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

A boldog partnerélethez minden tanács megismétli az alfát és az omegát: vagyis a kommunikációt. De mi van akkor, ha olyan állapotban van, amikor egyszerűen nem tud beszélni? Mert bármit mondasz, a párod azonnal támadásnak értékeli? A legjobb szándék ekkor vitába torkollik. Ebben az esetben a kommunikáció nem igazán segít.

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.