Beleszerettél egy barátodba? És most?

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Mi tanácsot adunk!

Óvatosan haladjon tovább

Hagyjon időt a gondolkodásra, és lassan haladjon tovább. Ha felfedi érzéseit egy barátja előtt, fennáll a veszélye annak, hogy elveszíti jelenlegi barátságát. Másrészt jobb, ha néhány hetet aggódsz a barátság kihűlése miatt, mint egy életen át azon töprengeni, mi lett volna, ha elmondod neki az érzéseidet. Kezdje apró tippekkel, például a feltétlenül szükségesnél kissé hosszabb érintéssel. Figyelem, a szexről szóló vicceket nem biztos, hogy a másik fél érti! Főleg, ha gyakrabban viccelsz hasonlót.

Kölcsönös?

A barátod először egy ideig összezavarodhat. Utalsz vagy nem? Lehet, hogy hozzád hasonlóan ők is attól tartanak, hogy vallomásuk veszélyezteti az Ön régóta fennálló barátságát! De ha már egyértelmű jelzések után sem reagálnak, vagy akár el is húzódnak, gondoljuk át még egyszer az egész helyzetet. Szeretnél legalább barátok maradni, vagy megkockáztatod, és a legteljesebb mértékben megmutatod az érzéseidet? Mi több neked? Barátság vagy kockázat és végül szerelem?

A kezdetek rövidebbek

Sok embernek a szerelembe esés szakasza tetszik a legjobban. Fokozatosan megismeritek egymást, feltárjátok titkaitokat és felfedezitek a másik testiségét. A korábbi barátoknál ez a szakasz elkerülhetetlenül rövidebb. Az intimitáson kívül már belülről is ismeritek egymást. Néha talán túlságosan is, mert minden örömöt és fájdalmat együtt oszt meg. És ez néha egy kicsit káros lehet egy kapcsolatban. Nincsenek titkok előtted, és bizonyos tények, például a volt partnereidről, meglehetősen károsak lehetnek ebben a helyzetben.

Élvezzen minden pillanatot

A csalódást viszonylag könnyű elkerülni. Mivel már jól ismeri partnerét, könnyen megőrizheti az optimizmust. Vedd észre a pozitív dolgokat. Ápolja kapcsolatát. Élvezze minden frissítést. Sok pár a későbbi szakaszokban gyakran hiába keresi azt a barát - igaz partner - elemet. Már megvan.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.