Beleszerettél egy barátodba? És most?

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Mi tanácsot adunk!

Óvatosan haladjon tovább

Hagyjon időt a gondolkodásra, és lassan haladjon tovább. Ha felfedi érzéseit egy barátja előtt, fennáll a veszélye annak, hogy elveszíti jelenlegi barátságát. Másrészt jobb, ha néhány hetet aggódsz a barátság kihűlése miatt, mint egy életen át azon töprengeni, mi lett volna, ha elmondod neki az érzéseidet. Kezdje apró tippekkel, például a feltétlenül szükségesnél kissé hosszabb érintéssel. Figyelem, a szexről szóló vicceket nem biztos, hogy a másik fél érti! Főleg, ha gyakrabban viccelsz hasonlót.

Kölcsönös?

A barátod először egy ideig összezavarodhat. Utalsz vagy nem? Lehet, hogy hozzád hasonlóan ők is attól tartanak, hogy vallomásuk veszélyezteti az Ön régóta fennálló barátságát! De ha már egyértelmű jelzések után sem reagálnak, vagy akár el is húzódnak, gondoljuk át még egyszer az egész helyzetet. Szeretnél legalább barátok maradni, vagy megkockáztatod, és a legteljesebb mértékben megmutatod az érzéseidet? Mi több neked? Barátság vagy kockázat és végül szerelem?

A kezdetek rövidebbek

Sok embernek a szerelembe esés szakasza tetszik a legjobban. Fokozatosan megismeritek egymást, feltárjátok titkaitokat és felfedezitek a másik testiségét. A korábbi barátoknál ez a szakasz elkerülhetetlenül rövidebb. Az intimitáson kívül már belülről is ismeritek egymást. Néha talán túlságosan is, mert minden örömöt és fájdalmat együtt oszt meg. És ez néha egy kicsit káros lehet egy kapcsolatban. Nincsenek titkok előtted, és bizonyos tények, például a volt partnereidről, meglehetősen károsak lehetnek ebben a helyzetben.

Élvezzen minden pillanatot

A csalódást viszonylag könnyű elkerülni. Mivel már jól ismeri partnerét, könnyen megőrizheti az optimizmust. Vedd észre a pozitív dolgokat. Ápolja kapcsolatát. Élvezze minden frissítést. Sok pár a későbbi szakaszokban gyakran hiába keresi azt a barát - igaz partner - elemet. Már megvan.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

A kapcsolat elején a párod figyelmes, vidám, vicces, egyszóval tökéletes volt? Mi történt vele hirtelen? Miért lett egy idegesítő idióta, aki nem kommunikál veled, és még mosolyogni sem tud több éves kapcsolat után? Mi a teendő most? Tanuljon meg együtt élni egy ilyen partnerrel, vagy keressen valaki mást?

Elég gyakran találkozunk mentális zavarokkal a kapcsolatokban. A partnerek bizonyos problémákkal már a kapcsolatba kerülnek, más problémák csak az együttélés során merülnek fel. Bizonyos esetekben azonban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mikor mentális zavarról van szó, és mikor párkapcsolati problémáról. Melyek a leggyakoribb rendellenességek?

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek azok

Ideális esetben 5 emberre van szükségünk az életünkben. Mindkét szülő, legjobb barát, életszeretet és lelki társ. A legtöbben azt hiszik, hogy az utolsó kettő csak egy személy. De ennek nem kell így lennie! És a kapcsolatod mindkét esetben ugyanolyan csodálatos lesz. Meg tudod mondani, hogy van-e lelki társad a kedvesedben, vagy még mindig meg kell találnod ezt a személyt? Gyere és nézd meg, hogyan tudod megmondani.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.