Viselkedési minták, amelyek garantáltan tönkreteszik a kapcsolatodat

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Úgy viselkedik, mint az anyja.

A nőket arra tanítják, hogy kiskoruktól kezdve gondoskodjanak valakiről. A játszó babáktól a partnerekig. Szóval főzöl, mosol, takarítasz, öltözködsz neki. De mindezt az édesanyja tette érte, amikor kicsi volt. Elvállalod a szerepét, és azon tűnődsz, miért viselkedik úgy, mint egy kisfiú? Bánj vele úgy, mint egy tehetséges emberrel, és hagyd, hogy gondoskodjon magáról. Ekkor egyenrangú partnerek maradnak, és egyikőtök sem érzi magát szülői felügyelet alatt álló kisgyereknek.

Imádod a benne rejlő lehetőségeket. Nem az övé!

Klasszikus hiba sok nőt elkövet. Érzékeltél már olyan potenciált az emberedben, amit eddig senki sem látott? Így jobban szereted és támogatod őt, mint korábban. De az ember csak akkor fog megváltozni, ha eléggé szereti magát, és változtatni akar! Sajnos ebben csak és kizárólag a szerelmed nem segít neki.

Alábecsülöd a saját érdemeidet

A lányok gyerekkoruk óta gyakran hallják, hogy egy férfinak sikeresebbnek kell lennie ahhoz, hogy megkedvelje őket. . Felnőtt korukban ünneplik partnerüket a munka sikereiért, és csodálják ügyességét. De vagy teljesen elrejtik a sajátjukat, vagy beárnyékolják a következő szavakkal: „Nem érdemes beszélni róla.” A férfiakat azonban a siker keresésére nevelik. És ha nem találják meg a párjukkal, akkor máshol keresnek. Légy büszke magadra és az eredményeidre. Ne félj megosztani ezeket a pároddal, majd a hozzád legközelebb állókkal.

Célod elérése érdekében kislányként viselkedsz

A szülői komplexus ellenkező esete . Ezúttal úgy viselkedsz, mint egy gyerek. Amikor dühös vagy, sírsz. Tehetetlenné és butává teszed, hogy ne kelljen semmiben döntenie. De az a férfi, akivel így viselkedik, nem érzi magát védelmezőnek. Felsőbbrendű szerepben van. Ne bánj a pároddal apaként. Csak akkor maradsz igazán egyenrangú pár.


Hasonló cikkek

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

A hűtlenség minden kapcsolat egyik legnagyobb réme. De mi lenne, ha tudnánk, hogyan biztosíthatjuk szerelmünk hűségét? Nem kell láncon tartani őket! Csak kövesse ezt az öt lépést.

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerheti fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.