Viselkedési minták, amelyek garantáltan tönkreteszik a kapcsolatodat

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Úgy viselkedik, mint az anyja.

A nőket arra tanítják, hogy kiskoruktól kezdve gondoskodjanak valakiről. A játszó babáktól a partnerekig. Szóval főzöl, mosol, takarítasz, öltözködsz neki. De mindezt az édesanyja tette érte, amikor kicsi volt. Elvállalod a szerepét, és azon tűnődsz, miért viselkedik úgy, mint egy kisfiú? Bánj vele úgy, mint egy tehetséges emberrel, és hagyd, hogy gondoskodjon magáról. Ekkor egyenrangú partnerek maradnak, és egyikőtök sem érzi magát szülői felügyelet alatt álló kisgyereknek.

Imádod a benne rejlő lehetőségeket. Nem az övé!

Klasszikus hiba sok nőt elkövet. Érzékeltél már olyan potenciált az emberedben, amit eddig senki sem látott? Így jobban szereted és támogatod őt, mint korábban. De az ember csak akkor fog megváltozni, ha eléggé szereti magát, és változtatni akar! Sajnos ebben csak és kizárólag a szerelmed nem segít neki.

Alábecsülöd a saját érdemeidet

A lányok gyerekkoruk óta gyakran hallják, hogy egy férfinak sikeresebbnek kell lennie ahhoz, hogy megkedvelje őket. . Felnőtt korukban ünneplik partnerüket a munka sikereiért, és csodálják ügyességét. De vagy teljesen elrejtik a sajátjukat, vagy beárnyékolják a következő szavakkal: „Nem érdemes beszélni róla.” A férfiakat azonban a siker keresésére nevelik. És ha nem találják meg a párjukkal, akkor máshol keresnek. Légy büszke magadra és az eredményeidre. Ne félj megosztani ezeket a pároddal, majd a hozzád legközelebb állókkal.

Célod elérése érdekében kislányként viselkedsz

A szülői komplexus ellenkező esete . Ezúttal úgy viselkedsz, mint egy gyerek. Amikor dühös vagy, sírsz. Tehetetlenné és butává teszed, hogy ne kelljen semmiben döntenie. De az a férfi, akivel így viselkedik, nem érzi magát védelmezőnek. Felsőbbrendű szerepben van. Ne bánj a pároddal apaként. Csak akkor maradsz igazán egyenrangú pár.


Hasonló cikkek

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Manapság folyamatosan szakítanak a párok. Az ezt követő hangulatváltozás, amikor szereted az exedet, és nem tudsz nélküle élni, felváltva olyan hangulatokkal, amikor utálod őt, nem szokatlan a kapcsolat ezen szakaszában. De mit tegyünk, hogy minél előbb kilépjünk ebből az ördögi körből, és újra éljünk?

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.