Viselkedési minták, amelyek garantáltan tönkreteszik a kapcsolatodat

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Úgy viselkedik, mint az anyja.

A nőket arra tanítják, hogy kiskoruktól kezdve gondoskodjanak valakiről. A játszó babáktól a partnerekig. Szóval főzöl, mosol, takarítasz, öltözködsz neki. De mindezt az édesanyja tette érte, amikor kicsi volt. Elvállalod a szerepét, és azon tűnődsz, miért viselkedik úgy, mint egy kisfiú? Bánj vele úgy, mint egy tehetséges emberrel, és hagyd, hogy gondoskodjon magáról. Ekkor egyenrangú partnerek maradnak, és egyikőtök sem érzi magát szülői felügyelet alatt álló kisgyereknek.

Imádod a benne rejlő lehetőségeket. Nem az övé!

Klasszikus hiba sok nőt elkövet. Érzékeltél már olyan potenciált az emberedben, amit eddig senki sem látott? Így jobban szereted és támogatod őt, mint korábban. De az ember csak akkor fog megváltozni, ha eléggé szereti magát, és változtatni akar! Sajnos ebben csak és kizárólag a szerelmed nem segít neki.

Alábecsülöd a saját érdemeidet

A lányok gyerekkoruk óta gyakran hallják, hogy egy férfinak sikeresebbnek kell lennie ahhoz, hogy megkedvelje őket. . Felnőtt korukban ünneplik partnerüket a munka sikereiért, és csodálják ügyességét. De vagy teljesen elrejtik a sajátjukat, vagy beárnyékolják a következő szavakkal: „Nem érdemes beszélni róla.” A férfiakat azonban a siker keresésére nevelik. És ha nem találják meg a párjukkal, akkor máshol keresnek. Légy büszke magadra és az eredményeidre. Ne félj megosztani ezeket a pároddal, majd a hozzád legközelebb állókkal.

Célod elérése érdekében kislányként viselkedsz

A szülői komplexus ellenkező esete . Ezúttal úgy viselkedsz, mint egy gyerek. Amikor dühös vagy, sírsz. Tehetetlenné és butává teszed, hogy ne kelljen semmiben döntenie. De az a férfi, akivel így viselkedik, nem érzi magát védelmezőnek. Felsőbbrendű szerepben van. Ne bánj a pároddal apaként. Csak akkor maradsz igazán egyenrangú pár.


Hasonló cikkek

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még ha úgy tűnik, hogy mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod, akkor is magányosnak érezheted magad.

Ez a pszichológiai elmélet sok mindent megmagyarázhat arról, hogyan alakítunk ki és kezelünk kapcsolatokat. Miért vonzódunk bizonyos emberekhez, miért sikerül vagy nem sikerül a kapcsolataink, és miért jelennek meg újra és újra hasonló problémaminták a kapcsolatainkban.

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.