Bevallotta-e szerelmét a hűtlenség miatt? És most?

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Mi tanácsot adunk!

Más helyzet!

Ha a partner bevallotta magát, az teljesen más eset, mintha elkapnák. Miután valaki más szennyesét találta a hálószobájában, és bűnösnek vallotta magát, a helyzet többé-kevésbé világos. De egy önkéntes vallomással a partner egyértelműen kijelenti, hogy még mindig szeret, és nem akar elveszíteni. Rajtad múlik, hogy bírod-e az ő "egyszeri bedobását". Ha megteszed, ne tedd utána pokollá a másik életét!

Bocsáss meg és felejts

Persze, ez eltart egy ideig. Nyugodtan határolódj el, küldd el a párodat a szüleidhez hétvégére vagy hasonlóra. De soha ne nyúlj olyan sajnálatokhoz, mint például: „Soha nem bocsátok meg neked” vagy „Soha többé nem lesz olyan, mint volt”. Ha tudod, hogy nem fog, akkor miért maradsz a kapcsolatban? Adj magadnak annyi időt a gyógyulásra, amennyire szüksége van. De aztán hagyd ki a fejedből ezt a kellemetlen élettapasztalatot, és soha ne térj vissza hozzá az emlékeidben.

Ne követelj bizonyítékot

Élettársad önként bevallotta magát, és könyörög érted. megbocsátás. Milyen nagyobb bizonyítékot tud adni neked a szerelemről? A drága ajándékok olyan dolgok, amelyek nem helyettesíthetik a szeretetet. A házimunka vagy a kocsmába "beengedés" pedig csak egy ördögi kör, amelyből soha nem fogsz kikerülni. Ha szerelmed önként vallott, és tetteiből kitűnik, hogy megbánta tettét, fogadd el. Az élet nem könnyű, és semmilyen kapcsolatban nem vagy biztos abban, hogy ugyanaz nem történhet meg veled.

Nem hajlandó megérinteni

A kezdeti sokk után normális, hogy ne akard, hogy a partnered hozzád érjen. Ez az érzés azonban fokozatosan alábbhagy. Ne élj vissza azzal, hogy olyan célokat érj el, amelyek nem éppen nemesek. Ha a partneredet hibáztatod, amiért bemocskolta magát a csalással, az csak frusztrációhoz vezet mindkettőtök számára. És a kapcsolat felbomlásával is végződhet, akárcsak az előző pontokban. sajnálod? Ha igen, és ha még mindig szereted, bocsáss meg neki!


Hasonló cikkek

Ha a házassága kezd sablonossá válni, az rossz. Minden kezd ugyanolyan unalmassá válni, és a szerelmed kezd eltűnni a kapcsolatodból. Tudja meg, hogy a házassága sztereotípiával fenyeget-e vagy sem.

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Úgy érzi, már kimerítette az összes ötletet, hogyan töltse szabadidejét szerelmével? Járt már minden rendezvényen és kulturális eseményen, amely a környéken zajlott? Volt már moziban, színházban, állatkertben, étteremben, kastélyban, kastélyban, kiállításon...? Nem akarsz otthon ülni tévét nézni és csak heverészni a kanapén? Akkor tekintse meg tippjeinket!

A szegények és a gazdagok ugyanabból a tésztából készülnek. Ugyanazt a nyelvet beszélik, és pontosan ugyanúgy születtek. Ezt követően azonban útjaik elváltak egymástól, és minden csoport más irányba indult el. Egészen más az életmódjuk. Még mindig jól megértik egymást?

Nyáron nem is volt ideje rendesen felmelegedni, és megint hideg van? Élvezd ki minden pillanatod. Az élet olyan gyorsan telik. Építsd az életet a kis dolgokra. Mosolyt fognak csalni az arcodra. Elárulunk néhány dolgot, amitől boldogabb leszel, mint amilyen most vagy.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.