Bevallotta-e szerelmét a hűtlenség miatt? És most?

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Mi tanácsot adunk!

Más helyzet!

Ha a partner bevallotta magát, az teljesen más eset, mintha elkapnák. Miután valaki más szennyesét találta a hálószobájában, és bűnösnek vallotta magát, a helyzet többé-kevésbé világos. De egy önkéntes vallomással a partner egyértelműen kijelenti, hogy még mindig szeret, és nem akar elveszíteni. Rajtad múlik, hogy bírod-e az ő "egyszeri bedobását". Ha megteszed, ne tedd utána pokollá a másik életét!

Bocsáss meg és felejts

Persze, ez eltart egy ideig. Nyugodtan határolódj el, küldd el a párodat a szüleidhez hétvégére vagy hasonlóra. De soha ne nyúlj olyan sajnálatokhoz, mint például: „Soha nem bocsátok meg neked” vagy „Soha többé nem lesz olyan, mint volt”. Ha tudod, hogy nem fog, akkor miért maradsz a kapcsolatban? Adj magadnak annyi időt a gyógyulásra, amennyire szüksége van. De aztán hagyd ki a fejedből ezt a kellemetlen élettapasztalatot, és soha ne térj vissza hozzá az emlékeidben.

Ne követelj bizonyítékot

Élettársad önként bevallotta magát, és könyörög érted. megbocsátás. Milyen nagyobb bizonyítékot tud adni neked a szerelemről? A drága ajándékok olyan dolgok, amelyek nem helyettesíthetik a szeretetet. A házimunka vagy a kocsmába "beengedés" pedig csak egy ördögi kör, amelyből soha nem fogsz kikerülni. Ha szerelmed önként vallott, és tetteiből kitűnik, hogy megbánta tettét, fogadd el. Az élet nem könnyű, és semmilyen kapcsolatban nem vagy biztos abban, hogy ugyanaz nem történhet meg veled.

Nem hajlandó megérinteni

A kezdeti sokk után normális, hogy ne akard, hogy a partnered hozzád érjen. Ez az érzés azonban fokozatosan alábbhagy. Ne élj vissza azzal, hogy olyan célokat érj el, amelyek nem éppen nemesek. Ha a partneredet hibáztatod, amiért bemocskolta magát a csalással, az csak frusztrációhoz vezet mindkettőtök számára. És a kapcsolat felbomlásával is végződhet, akárcsak az előző pontokban. sajnálod? Ha igen, és ha még mindig szereted, bocsáss meg neki!


Hasonló cikkek

Álmaid lányát üldözted, mindent megteszel, hogy elnyerd a szívét, és még mindig a nem kívánt baráti zónában ragadtál? Mit jelent ez számodra? Miért van ez így? ezúttal mit csináltál rosszul? Tekintsük ezt a témát részletesebben.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.