Bevallotta-e szerelmét a hűtlenség miatt? És most?

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Mi tanácsot adunk!

Más helyzet!

Ha a partner bevallotta magát, az teljesen más eset, mintha elkapnák. Miután valaki más szennyesét találta a hálószobájában, és bűnösnek vallotta magát, a helyzet többé-kevésbé világos. De egy önkéntes vallomással a partner egyértelműen kijelenti, hogy még mindig szeret, és nem akar elveszíteni. Rajtad múlik, hogy bírod-e az ő "egyszeri bedobását". Ha megteszed, ne tedd utána pokollá a másik életét!

Bocsáss meg és felejts

Persze, ez eltart egy ideig. Nyugodtan határolódj el, küldd el a párodat a szüleidhez hétvégére vagy hasonlóra. De soha ne nyúlj olyan sajnálatokhoz, mint például: „Soha nem bocsátok meg neked” vagy „Soha többé nem lesz olyan, mint volt”. Ha tudod, hogy nem fog, akkor miért maradsz a kapcsolatban? Adj magadnak annyi időt a gyógyulásra, amennyire szüksége van. De aztán hagyd ki a fejedből ezt a kellemetlen élettapasztalatot, és soha ne térj vissza hozzá az emlékeidben.

Ne követelj bizonyítékot

Élettársad önként bevallotta magát, és könyörög érted. megbocsátás. Milyen nagyobb bizonyítékot tud adni neked a szerelemről? A drága ajándékok olyan dolgok, amelyek nem helyettesíthetik a szeretetet. A házimunka vagy a kocsmába "beengedés" pedig csak egy ördögi kör, amelyből soha nem fogsz kikerülni. Ha szerelmed önként vallott, és tetteiből kitűnik, hogy megbánta tettét, fogadd el. Az élet nem könnyű, és semmilyen kapcsolatban nem vagy biztos abban, hogy ugyanaz nem történhet meg veled.

Nem hajlandó megérinteni

A kezdeti sokk után normális, hogy ne akard, hogy a partnered hozzád érjen. Ez az érzés azonban fokozatosan alábbhagy. Ne élj vissza azzal, hogy olyan célokat érj el, amelyek nem éppen nemesek. Ha a partneredet hibáztatod, amiért bemocskolta magát a csalással, az csak frusztrációhoz vezet mindkettőtök számára. És a kapcsolat felbomlásával is végződhet, akárcsak az előző pontokban. sajnálod? Ha igen, és ha még mindig szereted, bocsáss meg neki!


Hasonló cikkek

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és megtudod!

Egy új kapcsolat rózsaszínűvé teszi a világot. Ha ránézel kedvesedre, egy csodálatos és vicces embert látsz, akinek csak a legjobbat kívánod. És te is gyakran mondod ezt. Az idő múlásával ez már nem olyan egyszerű. A mindennapi élet sajátos kihívásokat jelent, és elvonhatja a figyelmét. Ez a hat mondat egyszerű, könnyed, és varázslatos módon életben tartja szerelmét. Olvassa el, és használja őket, amilyen gyakran csak tudja.

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.