Melyik kapcsolat működik garantáltan számodra?

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat fog kitartani egy életen át.

Partnerség-barátság

Mindketten mindent együtt akarnak csinálni. Mélyen szeretik egymást. De ugyanakkor mindkettőjük szabadságában bíznak. Nem sorolhatók sem barátok, sem partnerek közé. Az előnyökkel járó barátság pedig szóba sem jöhet. Az ilyen párok között van az egyik legegyenrangúbb kapcsolat. Egyenlően osztoznak a házimunkán, a pénzügyeken és a „háztartás vezetésén”, nagyon könnyen kijönnek egymással, és nagyon toleránsak egymással. Ami egy kicsit hiányzik a kapcsolatukból, az a szenvedély és az izgalom. De amíg jól érzi magát, rendkívül erős kapcsolatot élvezhet.

Praktikus

Első pillantásra kissé unalmasnak tűnhet. Egy ilyen típusú kapcsolatban semmiképpen ne számíts „tündérmesére”. A partnerek nem várnak el többet egymástól, mint amennyit a partner adhat nekik. Eltúlzott ajándékok, hatalmas gesztusok, hihetetlen ígéretek? Semmi ilyesmi. Gyakorlatilag nem tudtok csalódást okozni egymásnak, mert egy egészséges, normális kapcsolaton kívül semmit nem vártok el. Másrészt itt is hiányozhat a szenvedély. De ha van idő és lehetőség, akkor valóban „pörgetheti”.

Különálló párkapcsolat

A szabad kapcsolat vagy külön párkapcsolat olyan, ahol mindkét fél szereti a személyes szabadságát. Bár a legtöbben el sem tudjuk képzelni, ha két azonos szenvedélyű ember találkozik, akkor az egyik legerősebb kapcsolatot építik ki. Néha egy kicsit a régi kapcsolatokra emlékeztet. Nagyon gyakran mindenkinek van saját hálószobája. Külön alszanak, nem válaszolnak egymásnak, mindenkinek van saját fiókja, barátai, hobbija. Ennek ellenére nagyon hűségesek egymáshoz, és ez a mód megfelel nekik! Ha te is közéjük tartozol, akkor nagyon valószínű, hogy egy ilyen kapcsolat életed végéig kitart.

Szenvedélyes

Egy szenvedélyes kapcsolatban leggyakrabban igazat találsz ellentéteket. Introvertált bulikirálynővel, sportoló nyugodt oldalával, munkamániás egy örökké halogató hölggyel. Nagyon intenzív szerelem van köztük, és gyakorlatilag bárhol és bármikor találnak időt a szeretkezésre. A hálószobán kívül nagyon függetlenek, mindegyik a saját munkáját és szórakozását végzi. Azonban mindig újra találkoznak. Az elkötelezett kapcsolatok közül ők a legsebezhetőbbek, mert ha már a hálószobán kívül vannak, alig van közös bennük. De ha képesek kezelni vágyaik különbségét a hálószobában és azon kívül, más párok nyugodtan megirigyelhetik őket.

Na és mi van? Ön is ilyen szakszervezetben él?


Hasonló cikkek

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Az élet egy manipulátorral meglehetősen nehéz lehet. Főleg, ha a manipulátor zsarnokká változik. Addigra azonban már szilárdan a markában tart téged. A manipulátorok észrevétlenül kezdenek, és fokozatosan beburkolnak a hálójukba. Amikor felébredsz, rendkívül nehéz kiszabadulni a csapdából. Hogyan lehet észlelni egy manipulátort, mielőtt a szabadság utolsó ajtaja becsapódik?

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.