5 dolog, ami tönkreteszi a párkapcsolatot

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

1. Meg akarod változtatni a másik embert

Aranyosnak tartottad, de ahogy telt az idő, bosszantani kezdett? A kapcsolat tönkretételének legbiztosabb módja, ha megpróbáljuk megváltoztatni a másik embert. Még ha a végén sikerülne is, nem ő lenne az, akibe beleszerettél. Senki sem tökéletes, és a jellemvonásokon nem lehet változtatni. Rossz szokások, mint például a hűtő bezárása igen, a feledékenység sajnos nem.

2. Fogd be bébi... ez nem mindig igaz

Egy csendes háztartás soha nem oldott meg semmit. Még ha nagyon dühös is vagy, csak addig maradj csendben, amíg a harag legrosszabb része el nem múlik. Ezután üljön le és beszélje meg a problémákat. Még nem tudunk olvasni egymás gondolataiban. Ezért kell beszélnünk! Elképzelhető, hogy a partnerednek fogalma sincs, mitől vagy miért ideges, ha nem mondod el neki. Tehát ebben az esetben a "fogd be, édesem" nem érvényes!

3. Vita a pénzről

Újra itt van, a pénz forog a világban. És a kapcsolatokat is. Soha ne hibáztasd a másikat azért, amit költ. Vagyis, ha nem feleslegesen drága kézitáskák vagy elektronikai cikkek közös számláról, hogy nincs sok tartaléka. Fizessenek együtt lakbért, villanyt és élelmet. Hogy a másik mire költi a saját pénzét, az az ő dolga. És ami a legfontosabb: ne számold ki, hogy ki mennyit fizetett a közös tevékenységekért, például a színházért vagy a vacsoráért egy étteremben.

4. Túl közel

Furcsán hangzik? Hiba, ha mindent együtt csinálunk? Igen, ha egyáltalán nem vagy egyedül. Mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként legalább egy ideig egyedül legyen. Ha együtt keltek, dolgoztok, töltitek szabadidőteket és este ismét lefekszeltek, hamar szembeszálltok egymással. Néha csinálj valamit külön. Új tapasztalatokat fogtok gyűjteni, és a különválásnak köszönhetően egyre jobban fogjátok egymást várni.

5. Természetesnek veszed a másikat

Amikor megszokod, hogy a szerelem tény, a kapcsolat elhalványul. Soha ne belenyugodjon abba az érzésbe, hogy a másik személy nem tud elhagyni. Elveszted az okot, amiért meg kell próbálnod megtartani a másikat. Miért legyen vonzó számára, kedves/kedves, miért is törődik vele? Egy ilyen emberrel eltűnik a szikra a kapcsolatodból, a másik pedig elhagy téged. Vagy egy nap felébredsz és nem tudod, miért vagytok együtt. Szóval ne tedd tönkre a kapcsolatot feleslegesen!


Hasonló cikkek

Szeretnéd hallani a következő szavakat: szeretlek a párodtól, de még mindig semmi? Aggódsz amiatt, hogy nem szeret úgy, mint régen? Ne hajtsd le a fejed. A férfiak más módon mutatják ki a szeretetet, mint szavakkal. Azt kérdezed, hogyan?

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatod tehát, hogy a kedvesed boldogtalan?

A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort fogsz használni a kapcsolatodban.

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.