Az alvási pozíciód felfedi kapcsolatod minőségét

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Utána készíts magadnak egy képet!

Összefont kezek és lábak

Még ha álmodban is különválsz, az erős összefonódás elalvás közben erős szerelmet és intimitást jelez. És meglepő módon a függetlenség is. Vagy ez csak egy testhelyzet közvetlenül a szeretkezés után, vagy egy kedvenc pozíció a filmekből?

Szerelmesek

Egymással szemben fekszel, kézen fogva, és megérinti a lábát vagy a fejét. Ez a pozíció kényelmesebb, mert mindketten az ágyon fekszenek, és nem egymás hegyén-hátán. Nagyon romantikusnak tűnik, de függőséget és egymás nélkül való képtelenséget jelent. És ez nem jó.

Szerelmes klasszikus

Te ugyanabba az irányba fekszel, a férfi a nő mögött fekszik, és a karjában tartja. Mit mond a szerelem legklasszikusabb pozíciója? Meglepő módon csak az, hogy a nő biztonságban érzi magát. Vagy túl kicsi az ágya, és különben nem tudna aludni?

Háttal egymás mellé

Hátnak fekszenek, és elalszotok a saját fél ágyán . Bár nem úgy tűnik, ez a pozíció a szabadságot, a szeretetet és a bizalmat jelenti. A történelem előtti idők eredményeként is idézik. Védelem van mögötted, és potenciális veszélyekkel szembesülve alszol.

„Az én ágyam”

Egyikőtök szélesen alszik az ágy nagy részén, a másik pedig összegömbölyödik a többire. A kapcsolat bővülő partnere általában kezdeményez és hoz döntéseket. Ha jól érzi magát ebben az alvási módban, valószínűleg elégedett a kapcsolatában hasonló eloszlásban.

És hogy vagy?

A pozíciók fenti eloszlása megfelel-e annak, hogyan párnak érzitek magatokat, vagy pont az ellenkezője működik nálatok? Egyébként nagyon népszerűek a hasonló tanulmányok. Ha elégedett, akkor még tovább fejlesztheti az elméletet. És ha nem, semmi sem akadályoz meg abban, hogy kialakítsa saját szokásait. Játssz!


Hasonló cikkek

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.