Milyen pozitívumot hoz a válás/válás?

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amit a saját javára fordíthatsz.

Végre szabad leszel

A szakítás ijesztő, de rá kell jönnöd, hogy túl vagy rajta . Most már nem kell engedelmeskedned senkinek. Azt csinálsz amit akarsz. Most már semmi sem akadályozza meg a repülésben. Senki nem fog téged hibáztatni a döntésedért. Érzed végre ezt a szabadságot? Nem szenzációs?

Megtanulsz együtt élni önmagaddal

Régóta hozzászoktál ahhoz, hogy párként élj, és most úgy érzed, hogy egyedül nem tudod megcsinálni? Egy kihívás áll előtted, amelyet le tudsz küzdeni, ha akarod. Néha jobb egyedül lenni egy ideig, mert jobban megismered önmagad. Átértékeli az életét, és elkezdhet másképp élni. Megláthatod, mit tanulhatsz, ha csak magadnak veszel levegőt.

Lesz ideje elvégezni azokat a különféle tevékenységeket, amelyekre mindig is vágyott.

Most végre van időd egyedül rajtad. Azonnal kezdheti majd azokat a tevékenységeket, amelyeket eddig a párja miatt halasztott. Szórakozni fogsz velük, és fokozatosan megszűnnek a szakításból származó fájdalmaid.

Növekszik az önbizalmad

Egy szakítás vagy válás jelentős adag önbizalmat ad. . nem hiszed? Ha mindent felülkerekedsz egészségben, és újra jól kezdesz lenni, akkor büszke leszel magadra, hogy mindent sikerült. Erősíti személyiségét és növeli önbizalmát. Több stabilitást fogsz érezni magadban.

Több időt töltesz szeretteiddel

Nincs is jobb, mint a szeretteivel, családjával vagy barátaival együtt gyógyulni. Helyreállítja a régi kapcsolatokat, és jobban érzi magát. Ráadásul szerettei nagyon boldogok lesznek, hogy végre időt szakítottál rájuk.

Egy idő után találhatsz valakit, aki jobban illik hozzád

A szakítás előnye, hogy elváltál egy olyan személytől, akivel nyilvánvalóan nem jöttél ki. Utána olyan egyénre bukkanhat, akivel jól érzi magát. Ha nem szakítottál volna előző pároddal, és továbbra is együtt szenvedtél volna, talán ezalatt az igazi kicsúszott volna az ujjaid között. És ez kár lenne.


Hasonló cikkek

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Egy kissé rendhagyó cikket mutatunk be a férfiak kegyes hazugságairól, vagyis azokról a hazugságokról, amelyeket a nők hallani szeretnének! Egyáltalán nem akarjuk, hogy hazugsággal vádolja a barátját vagy a férjét. Meglehetősen gyakori, hogy a megfelelőt a megfelelő időben tudjuk kimondani. Uraim, tanácsot adunk, mit érdemes megtanulni egyenes arccal!

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.