Milyen pozitívumot hoz a válás/válás?

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amit a saját javára fordíthatsz.

Végre szabad leszel

A szakítás ijesztő, de rá kell jönnöd, hogy túl vagy rajta . Most már nem kell engedelmeskedned senkinek. Azt csinálsz amit akarsz. Most már semmi sem akadályozza meg a repülésben. Senki nem fog téged hibáztatni a döntésedért. Érzed végre ezt a szabadságot? Nem szenzációs?

Megtanulsz együtt élni önmagaddal

Régóta hozzászoktál ahhoz, hogy párként élj, és most úgy érzed, hogy egyedül nem tudod megcsinálni? Egy kihívás áll előtted, amelyet le tudsz küzdeni, ha akarod. Néha jobb egyedül lenni egy ideig, mert jobban megismered önmagad. Átértékeli az életét, és elkezdhet másképp élni. Megláthatod, mit tanulhatsz, ha csak magadnak veszel levegőt.

Lesz ideje elvégezni azokat a különféle tevékenységeket, amelyekre mindig is vágyott.

Most végre van időd egyedül rajtad. Azonnal kezdheti majd azokat a tevékenységeket, amelyeket eddig a párja miatt halasztott. Szórakozni fogsz velük, és fokozatosan megszűnnek a szakításból származó fájdalmaid.

Növekszik az önbizalmad

Egy szakítás vagy válás jelentős adag önbizalmat ad. . nem hiszed? Ha mindent felülkerekedsz egészségben, és újra jól kezdesz lenni, akkor büszke leszel magadra, hogy mindent sikerült. Erősíti személyiségét és növeli önbizalmát. Több stabilitást fogsz érezni magadban.

Több időt töltesz szeretteiddel

Nincs is jobb, mint a szeretteivel, családjával vagy barátaival együtt gyógyulni. Helyreállítja a régi kapcsolatokat, és jobban érzi magát. Ráadásul szerettei nagyon boldogok lesznek, hogy végre időt szakítottál rájuk.

Egy idő után találhatsz valakit, aki jobban illik hozzád

A szakítás előnye, hogy elváltál egy olyan személytől, akivel nyilvánvalóan nem jöttél ki. Utána olyan egyénre bukkanhat, akivel jól érzi magát. Ha nem szakítottál volna előző pároddal, és továbbra is együtt szenvedtél volna, talán ezalatt az igazi kicsúszott volna az ujjaid között. És ez kár lenne.


Hasonló cikkek

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.