Milyen pozitívumot hoz a válás/válás?

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amit a saját javára fordíthatsz.

Végre szabad leszel

A szakítás ijesztő, de rá kell jönnöd, hogy túl vagy rajta . Most már nem kell engedelmeskedned senkinek. Azt csinálsz amit akarsz. Most már semmi sem akadályozza meg a repülésben. Senki nem fog téged hibáztatni a döntésedért. Érzed végre ezt a szabadságot? Nem szenzációs?

Megtanulsz együtt élni önmagaddal

Régóta hozzászoktál ahhoz, hogy párként élj, és most úgy érzed, hogy egyedül nem tudod megcsinálni? Egy kihívás áll előtted, amelyet le tudsz küzdeni, ha akarod. Néha jobb egyedül lenni egy ideig, mert jobban megismered önmagad. Átértékeli az életét, és elkezdhet másképp élni. Megláthatod, mit tanulhatsz, ha csak magadnak veszel levegőt.

Lesz ideje elvégezni azokat a különféle tevékenységeket, amelyekre mindig is vágyott.

Most végre van időd egyedül rajtad. Azonnal kezdheti majd azokat a tevékenységeket, amelyeket eddig a párja miatt halasztott. Szórakozni fogsz velük, és fokozatosan megszűnnek a szakításból származó fájdalmaid.

Növekszik az önbizalmad

Egy szakítás vagy válás jelentős adag önbizalmat ad. . nem hiszed? Ha mindent felülkerekedsz egészségben, és újra jól kezdesz lenni, akkor büszke leszel magadra, hogy mindent sikerült. Erősíti személyiségét és növeli önbizalmát. Több stabilitást fogsz érezni magadban.

Több időt töltesz szeretteiddel

Nincs is jobb, mint a szeretteivel, családjával vagy barátaival együtt gyógyulni. Helyreállítja a régi kapcsolatokat, és jobban érzi magát. Ráadásul szerettei nagyon boldogok lesznek, hogy végre időt szakítottál rájuk.

Egy idő után találhatsz valakit, aki jobban illik hozzád

A szakítás előnye, hogy elváltál egy olyan személytől, akivel nyilvánvalóan nem jöttél ki. Utána olyan egyénre bukkanhat, akivel jól érzi magát. Ha nem szakítottál volna előző pároddal, és továbbra is együtt szenvedtél volna, talán ezalatt az igazi kicsúszott volna az ujjaid között. És ez kár lenne.


Hasonló cikkek

Úgy tűnhet, hogy a pároddal való kapcsolat most tökéletes rendben van. De vigyázz, lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy gondolod. Ne véts hibát. Ha a kapcsolatod a barátnőddel hosszú idő után hirtelen virágzásnak indult, akkor valami nincs rendben. A titokzatosan szép együttélésért gyakran a hűtlenség a felelős. Ne ragadjon el az elégedettségtől, és óvakodjon a partnere hűtlenségétől.

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy despota vergésében élsz?

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.