Milyen pozitívumot hoz a válás/válás?

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amit a saját javára fordíthatsz.

Végre szabad leszel

A szakítás ijesztő, de rá kell jönnöd, hogy túl vagy rajta . Most már nem kell engedelmeskedned senkinek. Azt csinálsz amit akarsz. Most már semmi sem akadályozza meg a repülésben. Senki nem fog téged hibáztatni a döntésedért. Érzed végre ezt a szabadságot? Nem szenzációs?

Megtanulsz együtt élni önmagaddal

Régóta hozzászoktál ahhoz, hogy párként élj, és most úgy érzed, hogy egyedül nem tudod megcsinálni? Egy kihívás áll előtted, amelyet le tudsz küzdeni, ha akarod. Néha jobb egyedül lenni egy ideig, mert jobban megismered önmagad. Átértékeli az életét, és elkezdhet másképp élni. Megláthatod, mit tanulhatsz, ha csak magadnak veszel levegőt.

Lesz ideje elvégezni azokat a különféle tevékenységeket, amelyekre mindig is vágyott.

Most végre van időd egyedül rajtad. Azonnal kezdheti majd azokat a tevékenységeket, amelyeket eddig a párja miatt halasztott. Szórakozni fogsz velük, és fokozatosan megszűnnek a szakításból származó fájdalmaid.

Növekszik az önbizalmad

Egy szakítás vagy válás jelentős adag önbizalmat ad. . nem hiszed? Ha mindent felülkerekedsz egészségben, és újra jól kezdesz lenni, akkor büszke leszel magadra, hogy mindent sikerült. Erősíti személyiségét és növeli önbizalmát. Több stabilitást fogsz érezni magadban.

Több időt töltesz szeretteiddel

Nincs is jobb, mint a szeretteivel, családjával vagy barátaival együtt gyógyulni. Helyreállítja a régi kapcsolatokat, és jobban érzi magát. Ráadásul szerettei nagyon boldogok lesznek, hogy végre időt szakítottál rájuk.

Egy idő után találhatsz valakit, aki jobban illik hozzád

A szakítás előnye, hogy elváltál egy olyan személytől, akivel nyilvánvalóan nem jöttél ki. Utána olyan egyénre bukkanhat, akivel jól érzi magát. Ha nem szakítottál volna előző pároddal, és továbbra is együtt szenvedtél volna, talán ezalatt az igazi kicsúszott volna az ujjaid között. És ez kár lenne.


Hasonló cikkek

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

A triviális kérdések folytatják a beszélgetést, de csak a személyes és az igazán érdeklődő kérdések teremtenek közelséget. Hagyd abba a felszínes közösségi vizeken való vacakolást, és már az elején ismerd meg velünk, hogy kivel üzensz, és hogy ki fogsz-e jönni

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Elmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.