Nem akarsz vitatkozni a pároddal? Kerüld el ezt a 4 témát!

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akar feleslegesen vitatkozni, kerülje őket.

1. Volt partner

A férfiak általában nem szeretnek volt partnereikről beszélni. Azt akarják, hogy a randevúzási múltjuk tabu legyen számodra. Különösen utálják az olyan kérdéseket, mint: Jobb vagyok az ágyban, mint a volt barátnőd? Jobban boldogulsz velem, mint a volt pároddal? Az ilyen dolgokat gyakran össze sem lehet hasonlítani. És ha igen, akkor biztosan nem mondják el neked, hogy a volt barátnőjük valamiben jobb volt, mint te. Jó poklot csinálnának belőle. Ezért ne vitassa meg ezt a témát partnereivel.

2. Anya

Az anya egy másik beszédtéma, amelyre a férfiak allergiásak. A férfiak gyakran tökéletesnek gondolják azokat a nőket, akik szülték őket. Emiatt nem hagyják, hogy partnereik észrevételt tegyenek velük kapcsolatban. Ha azt tervezed, hogy a párod anyjával foglalkozol, és kritizálod a jellemét, az nem fog jól menni. Győződjön meg róla. Egyes férfiak az utolsó erejükig képesek megvédeni az anyjukat, és esélyed sem lesz ellenük.

3. Pénz

A pénz nagyon gyakori viták tárgya a kapcsolatokban. Fontos téma, de ha állandóan csak vitatkozik róla, akkor nincs értelme újra és újra elővenni. Mindenki máshogy és más módon keres pénzt, és lehet, hogy nem szereti, ahogyan kezeli az általa keresett/keresett pénzt. Az lenne a legjobb, ha az összes kiadást felére osztaná, függetlenül attól, hogy mennyit keresnek. Akkor ne legyen min vitatkozni. Megértjük, hogy ez nem könnyű, és beszélnünk kell róla. Ideális esetben olyan időpontot válassz, amikor mindketten jó kedvük van ehhez a „kötelező témához”. Ellenkező esetben jobb, ha nem próbálja ki.

4. Ego

Néhány úriembernek nagy egoja van. Főleg bizonyos dolgokban. Büszkeségük és minden ezzel kapcsolatos dolog beleesik. Ha azt tervezed, hogy ezzel kapcsolatban bármilyen módon kritizálod őt, akkor jobb, ha ne tedd, mert nem biztos, hogy jó lesz neked. A férfiaknak megvan a saját fejük ebben a tekintetben, és ha kritizálod őket azért, amire büszkék, akkor pokol lesz otthon. Jobb elkerülni ezt a témát. Egy kapcsolatban nincs szükség felesleges vitákra.


Hasonló cikkek

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.