Nem akarsz vitatkozni a pároddal? Kerüld el ezt a 4 témát!

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akar feleslegesen vitatkozni, kerülje őket.

1. Volt partner

A férfiak általában nem szeretnek volt partnereikről beszélni. Azt akarják, hogy a randevúzási múltjuk tabu legyen számodra. Különösen utálják az olyan kérdéseket, mint: Jobb vagyok az ágyban, mint a volt barátnőd? Jobban boldogulsz velem, mint a volt pároddal? Az ilyen dolgokat gyakran össze sem lehet hasonlítani. És ha igen, akkor biztosan nem mondják el neked, hogy a volt barátnőjük valamiben jobb volt, mint te. Jó poklot csinálnának belőle. Ezért ne vitassa meg ezt a témát partnereivel.

2. Anya

Az anya egy másik beszédtéma, amelyre a férfiak allergiásak. A férfiak gyakran tökéletesnek gondolják azokat a nőket, akik szülték őket. Emiatt nem hagyják, hogy partnereik észrevételt tegyenek velük kapcsolatban. Ha azt tervezed, hogy a párod anyjával foglalkozol, és kritizálod a jellemét, az nem fog jól menni. Győződjön meg róla. Egyes férfiak az utolsó erejükig képesek megvédeni az anyjukat, és esélyed sem lesz ellenük.

3. Pénz

A pénz nagyon gyakori viták tárgya a kapcsolatokban. Fontos téma, de ha állandóan csak vitatkozik róla, akkor nincs értelme újra és újra elővenni. Mindenki máshogy és más módon keres pénzt, és lehet, hogy nem szereti, ahogyan kezeli az általa keresett/keresett pénzt. Az lenne a legjobb, ha az összes kiadást felére osztaná, függetlenül attól, hogy mennyit keresnek. Akkor ne legyen min vitatkozni. Megértjük, hogy ez nem könnyű, és beszélnünk kell róla. Ideális esetben olyan időpontot válassz, amikor mindketten jó kedvük van ehhez a „kötelező témához”. Ellenkező esetben jobb, ha nem próbálja ki.

4. Ego

Néhány úriembernek nagy egoja van. Főleg bizonyos dolgokban. Büszkeségük és minden ezzel kapcsolatos dolog beleesik. Ha azt tervezed, hogy ezzel kapcsolatban bármilyen módon kritizálod őt, akkor jobb, ha ne tedd, mert nem biztos, hogy jó lesz neked. A férfiaknak megvan a saját fejük ebben a tekintetben, és ha kritizálod őket azért, amire büszkék, akkor pokol lesz otthon. Jobb elkerülni ezt a témát. Egy kapcsolatban nincs szükség felesleges vitákra.


Hasonló cikkek

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.