Milyen női tulajdonságokat értékelnek a férfiak?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Melyek ezek a női tulajdonságok?

Egy férfi nem az élete középpontjában.

Csak egy manipulátor érzi jól magát, ha azt csinálja, amit a szemében lát. De még egy ilyen ember is talál egy másikat. Hagyd abba az ember szolgálatát. A társadalomban ne félj egy időre elszakadni tőle. Ne legyél mindig mellette, ha szüksége van valamire. Ha mindketten munkába jártok, ne egyedül végezzétek a házimunkát. Légy független. Álljon mellette öntörvényű és független emberként, ne pedig tehetetlen „szegény lányként”, aki köré tekeredett.

Szabad és független

Minden embernek szabadságra van szüksége, nem csak férfiak. Egy anyagilag, érzelmileg és anyagilag eltartott nő a férfiak 99%-ának terhet jelent. A férfiak nem hagyják el a magabiztos nőket a saját karrierjükkel (vagy a garantált lehetőséggel, hogy egy hónapon belül megtalálják). A férfiak elhagyják azokat a nőket, akik nélkülük tehetetlenek.

Komolyan veszi partnerét, és tolerálja a hobbijait

És neki is megvan a sajátja. Kevés dolog kevésbé kellemes, mint ha kinevetnek az érdekeid miatt. Rossz, ha az uraknak el kell rejteniük a repülőgép-gyűjteményüket, vagy kifogásokat kell keresniük, hogy teniszmeccsre menjenek a barátaikkal. Bármely férfi hamarosan elhagy egy ilyen nőt. Hasonlóképpen, amikor egy partner árulásnak tekinti azt a vágyat, hogy az érdekeivel foglalkozzon, főleg azért, mert neki nincs sajátja.

Nem akarja, hogy kizárólagos joga legyen a családi kassza feletti kormányzásnak

< p>Ha egy nő háziasszony vagy szülési szabadságon van, akkor magától értetődő, hogy a férfi finanszírozza a közös és a nő szükségleteit egyaránt. De neki is ugyanilyen joga van. Még a férfiaknak is vásárolniuk kell itt-ott valamit csak maguknak. Fizetésének egy részét sörre akarja költeni, új autóhuzatot vásárolni, vagy drága ajándékot venni a barátjának? Joga van hozzá." Egy férfi nem hagyja el azt a nőt, aki nem kutatja át a zsebét, és nem akar minden nyugtát látni. Egy férfi elhagy egy nőt, aki pont az ellenkezőjét teszi!

Mi van veled? Van a fentiek közül valamelyik?


Hasonló cikkek

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy az életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti az elutasítást.

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogod megbánni!

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.