Milyen női tulajdonságokat értékelnek a férfiak?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Melyek ezek a női tulajdonságok?

Egy férfi nem az élete középpontjában.

Csak egy manipulátor érzi jól magát, ha azt csinálja, amit a szemében lát. De még egy ilyen ember is talál egy másikat. Hagyd abba az ember szolgálatát. A társadalomban ne félj egy időre elszakadni tőle. Ne legyél mindig mellette, ha szüksége van valamire. Ha mindketten munkába jártok, ne egyedül végezzétek a házimunkát. Légy független. Álljon mellette öntörvényű és független emberként, ne pedig tehetetlen „szegény lányként”, aki köré tekeredett.

Szabad és független

Minden embernek szabadságra van szüksége, nem csak férfiak. Egy anyagilag, érzelmileg és anyagilag eltartott nő a férfiak 99%-ának terhet jelent. A férfiak nem hagyják el a magabiztos nőket a saját karrierjükkel (vagy a garantált lehetőséggel, hogy egy hónapon belül megtalálják). A férfiak elhagyják azokat a nőket, akik nélkülük tehetetlenek.

Komolyan veszi partnerét, és tolerálja a hobbijait

És neki is megvan a sajátja. Kevés dolog kevésbé kellemes, mint ha kinevetnek az érdekeid miatt. Rossz, ha az uraknak el kell rejteniük a repülőgép-gyűjteményüket, vagy kifogásokat kell keresniük, hogy teniszmeccsre menjenek a barátaikkal. Bármely férfi hamarosan elhagy egy ilyen nőt. Hasonlóképpen, amikor egy partner árulásnak tekinti azt a vágyat, hogy az érdekeivel foglalkozzon, főleg azért, mert neki nincs sajátja.

Nem akarja, hogy kizárólagos joga legyen a családi kassza feletti kormányzásnak

< p>Ha egy nő háziasszony vagy szülési szabadságon van, akkor magától értetődő, hogy a férfi finanszírozza a közös és a nő szükségleteit egyaránt. De neki is ugyanilyen joga van. Még a férfiaknak is vásárolniuk kell itt-ott valamit csak maguknak. Fizetésének egy részét sörre akarja költeni, új autóhuzatot vásárolni, vagy drága ajándékot venni a barátjának? Joga van hozzá." Egy férfi nem hagyja el azt a nőt, aki nem kutatja át a zsebét, és nem akar minden nyugtát látni. Egy férfi elhagy egy nőt, aki pont az ellenkezőjét teszi!

Mi van veled? Van a fentiek közül valamelyik?


Hasonló cikkek

Az együttélés egy párban soha nem könnyű. Leginkább minden kapcsolatban találkozunk problémákkal. De mi van akkor, ha a barátod néhány hónapnyi randevú után elhagy? Lehet, hogy te követed el azokat a hibákat, amelyek bármelyik férfi kedvét elriasztják. Mit kell tehát elkerülni?

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak... Biztosan mindenki ismeri ezt a kifejezést, igaz? Ön is úgy érzi néha, hogy egyszerűen egyáltalán nem érti a partnerét? Vagy ideges, és nyilvánvalóan arra vár, hogy bocsánatot kérj? De mi van, ha nem igazán tudod, mi történt? Öt olyan női mondatot hozunk nektek, amelyeket biztosan nem akartok hallani.

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.