Milyen női tulajdonságokat értékelnek a férfiak?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Melyek ezek a női tulajdonságok?

Egy férfi nem az élete középpontjában.

Csak egy manipulátor érzi jól magát, ha azt csinálja, amit a szemében lát. De még egy ilyen ember is talál egy másikat. Hagyd abba az ember szolgálatát. A társadalomban ne félj egy időre elszakadni tőle. Ne legyél mindig mellette, ha szüksége van valamire. Ha mindketten munkába jártok, ne egyedül végezzétek a házimunkát. Légy független. Álljon mellette öntörvényű és független emberként, ne pedig tehetetlen „szegény lányként”, aki köré tekeredett.

Szabad és független

Minden embernek szabadságra van szüksége, nem csak férfiak. Egy anyagilag, érzelmileg és anyagilag eltartott nő a férfiak 99%-ának terhet jelent. A férfiak nem hagyják el a magabiztos nőket a saját karrierjükkel (vagy a garantált lehetőséggel, hogy egy hónapon belül megtalálják). A férfiak elhagyják azokat a nőket, akik nélkülük tehetetlenek.

Komolyan veszi partnerét, és tolerálja a hobbijait

És neki is megvan a sajátja. Kevés dolog kevésbé kellemes, mint ha kinevetnek az érdekeid miatt. Rossz, ha az uraknak el kell rejteniük a repülőgép-gyűjteményüket, vagy kifogásokat kell keresniük, hogy teniszmeccsre menjenek a barátaikkal. Bármely férfi hamarosan elhagy egy ilyen nőt. Hasonlóképpen, amikor egy partner árulásnak tekinti azt a vágyat, hogy az érdekeivel foglalkozzon, főleg azért, mert neki nincs sajátja.

Nem akarja, hogy kizárólagos joga legyen a családi kassza feletti kormányzásnak

< p>Ha egy nő háziasszony vagy szülési szabadságon van, akkor magától értetődő, hogy a férfi finanszírozza a közös és a nő szükségleteit egyaránt. De neki is ugyanilyen joga van. Még a férfiaknak is vásárolniuk kell itt-ott valamit csak maguknak. Fizetésének egy részét sörre akarja költeni, új autóhuzatot vásárolni, vagy drága ajándékot venni a barátjának? Joga van hozzá." Egy férfi nem hagyja el azt a nőt, aki nem kutatja át a zsebét, és nem akar minden nyugtát látni. Egy férfi elhagy egy nőt, aki pont az ellenkezőjét teszi!

Mi van veled? Van a fentiek közül valamelyik?


Hasonló cikkek

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy megadni magad neki?

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.