Együtt élünk és jól érezzük magunkat!

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

Függetlenek vagyunk

Nem csak azoknak kell keveredő párokban élniük, akik gyakran dolgoznak távol az otthonuktól. Mindannyian szeretik szabadságukat és függetlenségüket. „Ha akarok hazajöhetek, és senki sem kérdezi, hol voltam olyan sokáig. Akár egy találkozóra maradok, akár egy sörre, nem kell azonnal védekeznem, és megmagyaráznom, miért nem hívtam” – mondja az ötvenkét éves Milan.

Te. ne nézzen körül

Az egyik legnagyobb előnye a keveredő párok szerint az, hogy nem vigyáznak magukra. Otthon szakadt melegítőnadrágba öltözhetnek, vagy különféle kozmetikumokat próbálhatnak ki anélkül, hogy bujkálniuk kellene. Emellett mindig alig várják a randevúzást a párjukkal, és annál jobban odafigyelnek arra, hogy jól nézzenek ki. A harminchat éves Tomáš így dicséri magát: „A barátok néha panaszkodnak, hogy az övék már nem izgatja annyira. Nem is csodálkozom rajtuk. Általában hajcsavaróval a fejükön vagy maszkkal az arcukon sétálnak el előttük, és csak akkor öltözködnek, sminkelnek, ha idegenek között vannak. A feleségemmel csak néha látjuk egymást, és mindig gyönyörűen ápolt."

Drága lakhatás

Hátránya természetesen a pénzügyek. Röviden: két lakás megtartása anyagilag sokkal megterhelőbb. Ha ráadásul az egyik partnernek lényegesen drágább lakása van, az feszültséget okozhat. De ez könnyen megoldható közös megegyezéssel vagy akár házassági szerződéssel is. A saját lakás előnye azonban, hogy minden lakást saját ízlése szerint rendezhet be.

Mi a helyzet a gyerekekkel?

A házastársak legnagyobb problémáját valószínűleg a gyerekek jelentik. Még mindig nem tudni, milyen hatással van rájuk, ha szüleik nem élnek együtt. Mindenesetre jobb a vegyes szülők, mint az elváltak. Mindazonáltal továbbra is úgy gondolják, hogy a gyermek számára az az ideális környezet, ahol férfi és női példaképek egyaránt jelen vannak. A megoldás valószínűleg egy plusz lakással való közös élet lenne, ahonnan a pár egyike időnként "elszökhetne".


Hasonló cikkek

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Minden nőnek megvannak a saját kedvencei, ha a tökéletes férfiról van szó. Az egyik a magas férfiakat részesíti előnyben, a másik a vele pontosan megegyező méretű partnert, az egyik a hosszú hajat szereti, a másik a kopasz. De mindegyik között van néhány olyan tulajdonság, amelyet minden nő keres a párjában. Vannak uraim?

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.