Együtt élünk és jól érezzük magunkat!

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

Függetlenek vagyunk

Nem csak azoknak kell keveredő párokban élniük, akik gyakran dolgoznak távol az otthonuktól. Mindannyian szeretik szabadságukat és függetlenségüket. „Ha akarok hazajöhetek, és senki sem kérdezi, hol voltam olyan sokáig. Akár egy találkozóra maradok, akár egy sörre, nem kell azonnal védekeznem, és megmagyaráznom, miért nem hívtam” – mondja az ötvenkét éves Milan.

Te. ne nézzen körül

Az egyik legnagyobb előnye a keveredő párok szerint az, hogy nem vigyáznak magukra. Otthon szakadt melegítőnadrágba öltözhetnek, vagy különféle kozmetikumokat próbálhatnak ki anélkül, hogy bujkálniuk kellene. Emellett mindig alig várják a randevúzást a párjukkal, és annál jobban odafigyelnek arra, hogy jól nézzenek ki. A harminchat éves Tomáš így dicséri magát: „A barátok néha panaszkodnak, hogy az övék már nem izgatja annyira. Nem is csodálkozom rajtuk. Általában hajcsavaróval a fejükön vagy maszkkal az arcukon sétálnak el előttük, és csak akkor öltözködnek, sminkelnek, ha idegenek között vannak. A feleségemmel csak néha látjuk egymást, és mindig gyönyörűen ápolt."

Drága lakhatás

Hátránya természetesen a pénzügyek. Röviden: két lakás megtartása anyagilag sokkal megterhelőbb. Ha ráadásul az egyik partnernek lényegesen drágább lakása van, az feszültséget okozhat. De ez könnyen megoldható közös megegyezéssel vagy akár házassági szerződéssel is. A saját lakás előnye azonban, hogy minden lakást saját ízlése szerint rendezhet be.

Mi a helyzet a gyerekekkel?

A házastársak legnagyobb problémáját valószínűleg a gyerekek jelentik. Még mindig nem tudni, milyen hatással van rájuk, ha szüleik nem élnek együtt. Mindenesetre jobb a vegyes szülők, mint az elváltak. Mindazonáltal továbbra is úgy gondolják, hogy a gyermek számára az az ideális környezet, ahol férfi és női példaképek egyaránt jelen vannak. A megoldás valószínűleg egy plusz lakással való közös élet lenne, ahonnan a pár egyike időnként "elszökhetne".


Hasonló cikkek

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Nyáron nem is volt ideje rendesen felmelegedni, és megint hideg van? Élvezd ki minden pillanatod. Az élet olyan gyorsan telik. Építsd az életet a kis dolgokra. Mosolyt fognak csalni az arcodra. Elárulunk néhány dolgot, amitől boldogabb leszel, mint amilyen most vagy.

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Ha találkozol valakivel, általában rózsaszín szemüveg van rajtad. Minden szépnek és tökéletesnek tűnik számodra, és nagyon élvezed az új kapcsolatodat. De bizonyos kapcsolatokban előfordul, hogy a partnerek nem akarják beismerni, hogy valami megváltozni kezd. Manapság nem ritka az agresszió egy kapcsolatban. Hogyan ismerheti fel az agresszió első jeleit?

Az ok, amiért egy férfi észrevesz téged, más, mint az, hogy miért marad veled!

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.