Együtt élünk és jól érezzük magunkat!

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

Függetlenek vagyunk

Nem csak azoknak kell keveredő párokban élniük, akik gyakran dolgoznak távol az otthonuktól. Mindannyian szeretik szabadságukat és függetlenségüket. „Ha akarok hazajöhetek, és senki sem kérdezi, hol voltam olyan sokáig. Akár egy találkozóra maradok, akár egy sörre, nem kell azonnal védekeznem, és megmagyaráznom, miért nem hívtam” – mondja az ötvenkét éves Milan.

Te. ne nézzen körül

Az egyik legnagyobb előnye a keveredő párok szerint az, hogy nem vigyáznak magukra. Otthon szakadt melegítőnadrágba öltözhetnek, vagy különféle kozmetikumokat próbálhatnak ki anélkül, hogy bujkálniuk kellene. Emellett mindig alig várják a randevúzást a párjukkal, és annál jobban odafigyelnek arra, hogy jól nézzenek ki. A harminchat éves Tomáš így dicséri magát: „A barátok néha panaszkodnak, hogy az övék már nem izgatja annyira. Nem is csodálkozom rajtuk. Általában hajcsavaróval a fejükön vagy maszkkal az arcukon sétálnak el előttük, és csak akkor öltözködnek, sminkelnek, ha idegenek között vannak. A feleségemmel csak néha látjuk egymást, és mindig gyönyörűen ápolt."

Drága lakhatás

Hátránya természetesen a pénzügyek. Röviden: két lakás megtartása anyagilag sokkal megterhelőbb. Ha ráadásul az egyik partnernek lényegesen drágább lakása van, az feszültséget okozhat. De ez könnyen megoldható közös megegyezéssel vagy akár házassági szerződéssel is. A saját lakás előnye azonban, hogy minden lakást saját ízlése szerint rendezhet be.

Mi a helyzet a gyerekekkel?

A házastársak legnagyobb problémáját valószínűleg a gyerekek jelentik. Még mindig nem tudni, milyen hatással van rájuk, ha szüleik nem élnek együtt. Mindenesetre jobb a vegyes szülők, mint az elváltak. Mindazonáltal továbbra is úgy gondolják, hogy a gyermek számára az az ideális környezet, ahol férfi és női példaképek egyaránt jelen vannak. A megoldás valószínűleg egy plusz lakással való közös élet lenne, ahonnan a pár egyike időnként "elszökhetne".


Hasonló cikkek

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Minden kapcsolat folyamatosan fejlődik. Úgy érzed, hogy nem értitek egymást úgy, mint régen? Mi van, ha a partnere úgynevezett érzelmi hűtlenségbe esne? Mit jelent? Hogy nem fizikailag vonzódik hozzád, hanem gondolkodásában mindig mással van. Szerencsére könnyen felkeltheti partnere érdeklődését és javíthatja kapcsolatát. Hogyan lehet felismerni az ilyen érzelmi hűtlenséget?

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.