Hogyan lehet a férfi kedvében járni

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Így hát merítsen ihletet tippjeinkből, hogyan tegyél kedvet szeretődnek.

Erotika

Egy darabig maradunk a szexnél. Bár talán egy kicsit más, mint amire számítottál. Lepje meg őt váratlan erotikával. Próbáljon ki egy egyszerű szerepjátékot vagy egy másik, tisztán privát játékot. Húzd be a hálószobába "menetrenden kívül". Próbáljon ki egy erotikus masszázst. Vagy erre az időre teljesen kerülje el a hálószobát: nyissa ki neki jumpsuitben, vagy főzze meg kedvenc vacsoráját. Ideális esetben meztelenül. Meglátod, hogy csodák történnek.

Csend

A legújabb kutatások ezt cáfolják, de továbbra is igaz, hogy a nők többet beszélnek, mint a férfiak. A nőknek nemcsak nagyobb szükségük van a beszélgetésre, hanem azt is érzik, hogy be kell tölteniük a csendet. A legjobb vezetés közben. Próbáld meg az ellenkezőjét. Ne mondj semmit. A nyaraló felé vezető úton élvezze a tájat csendben. Ne kérj semmit a párodtól egy fontos meccsen a tévében. Csak adja át neki a kontrollert, és hagyja, hogy élvezze a meccset. Ügyeljen arra, hogy világossá tegye, hogy nem "csendes háztartást" vezet. Csak azért vagy csendben, mert jól érzik magukat együtt, még beszélgetés nélkül is.

Szokj le a szokásokról

Változtasd meg a rutint. Csak akkor főzöl rendszeresen, ha a párod hazajön? Mindent korán végezzen el, majd üdvözölje őt egy hangulatos, ételillatú otthonban. Ha viszont mindig tökéletesen rendezett háztartásod van, engedd meg magadnak, hogy időnként feltörd. Hagyja az edényeket az edényekre, és bújjatok össze a kanapén. A kialakult rutin megváltoztatása nem csak kedvese örömére szolgál, hanem hasznára is válik.

Nyugodjon meg

Időnként küldje el partnerét a kocsmába. Nem volt lehetőségük gyalog vagy taxival hazatérni, kérdezd meg, mikor van hova elvinned. A futball- vagy jégkorongbajnokságot nem olyan gyakran rendezik, és ha az ember a barátaival egy kocsmában akarja tölteni, miért ne? Akkor használja a szabadidejét csak önmagára!


Hasonló cikkek

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.