Hogyan lehet a férfi kedvében járni

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Így hát merítsen ihletet tippjeinkből, hogyan tegyél kedvet szeretődnek.

Erotika

Egy darabig maradunk a szexnél. Bár talán egy kicsit más, mint amire számítottál. Lepje meg őt váratlan erotikával. Próbáljon ki egy egyszerű szerepjátékot vagy egy másik, tisztán privát játékot. Húzd be a hálószobába "menetrenden kívül". Próbáljon ki egy erotikus masszázst. Vagy erre az időre teljesen kerülje el a hálószobát: nyissa ki neki jumpsuitben, vagy főzze meg kedvenc vacsoráját. Ideális esetben meztelenül. Meglátod, hogy csodák történnek.

Csend

A legújabb kutatások ezt cáfolják, de továbbra is igaz, hogy a nők többet beszélnek, mint a férfiak. A nőknek nemcsak nagyobb szükségük van a beszélgetésre, hanem azt is érzik, hogy be kell tölteniük a csendet. A legjobb vezetés közben. Próbáld meg az ellenkezőjét. Ne mondj semmit. A nyaraló felé vezető úton élvezze a tájat csendben. Ne kérj semmit a párodtól egy fontos meccsen a tévében. Csak adja át neki a kontrollert, és hagyja, hogy élvezze a meccset. Ügyeljen arra, hogy világossá tegye, hogy nem "csendes háztartást" vezet. Csak azért vagy csendben, mert jól érzik magukat együtt, még beszélgetés nélkül is.

Szokj le a szokásokról

Változtasd meg a rutint. Csak akkor főzöl rendszeresen, ha a párod hazajön? Mindent korán végezzen el, majd üdvözölje őt egy hangulatos, ételillatú otthonban. Ha viszont mindig tökéletesen rendezett háztartásod van, engedd meg magadnak, hogy időnként feltörd. Hagyja az edényeket az edényekre, és bújjatok össze a kanapén. A kialakult rutin megváltoztatása nem csak kedvese örömére szolgál, hanem hasznára is válik.

Nyugodjon meg

Időnként küldje el partnerét a kocsmába. Nem volt lehetőségük gyalog vagy taxival hazatérni, kérdezd meg, mikor van hova elvinned. A futball- vagy jégkorongbajnokságot nem olyan gyakran rendezik, és ha az ember a barátaival egy kocsmában akarja tölteni, miért ne? Akkor használja a szabadidejét csak önmagára!


Hasonló cikkek

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Egyetlen párkapcsolat vagy házasság sem teljesen hibátlan. Minden kapcsolatban időről időre megrándul, és viharba fordul. Akkor már csak rajtad múlik, hogy hogyan közelíted meg a problémát, és milyen gyorsan térsz vissza a veszekedésekből a békés, partner életbe. Mit kell tehát tenni vagy mit nem tenni egy kapcsolatban/házasságban ahhoz, hogy hosszú távon elégedettek legyünk?

Két ember kapcsolata nem mindig olyan, mint egy tündérmese. Időről időre dolgoznia kell rajta, hogy újra javítsa. Ezt többféle közös tevékenység segítségével teheti meg.

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Mindenki ismer legalább egy olyan párt, amelyik tökéletesnek tűnik. Ki ne szeretne ilyesmit átélni? Sok éven át együtt élni és folyamatosan szeretni egymást, mint a kapcsolat elején? Sajnos nincs garantált és univerzális útmutató a boldog kapcsolathoz. De ezeknek a boldog pároknak van néhány titkos összetevője, amelyekben a kapcsolatuk boldogsága rejlik. Te is szeretnéd megismerni őket?

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.