Hogyan lehet helyreállítani a megromlott kapcsolatot?

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit tegyél, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

Ne hozz fel rossz dolgokat a múltból

Ha úgy döntöttél, hogy helyre szeretnéd állítani a kapcsolatod , minden negatív tapasztalat bocsáss meg a múltnak egyszer s mindenkorra. Bármit is tettetek egymással, hagyjátok magatok mögött, különben soha többé nem fog működni köztetek. Ha nehéz dolgotok van, és egymást akarjátok hibáztatni, menjetek át egy másik szobába. Nyugodjatok meg mindketten, és vegyétek észre, hogy biztosan nem a többszöri viták miatt jöttetek össze. Törölje el végleg a rossz múltját, és éljen egy szebb jövőt.

Próbáljon meg nem vitatkozni

A párok gyakran vitatkoznak trivialitásokon. Ez veled is megtörténhet, a múltaddal való kapcsolat nélkül. De a viták mindig inkább szétválasztanak, semmint összehoznak. És te ezt nem akarod. Amint világossá válik számodra, hogy kiabálni készül, mondd meg partnerednek, hogy nem fogsz vitatkozni. Beszélhetsz a problémákról, de felejtsd el a vitákat.

Mondd el egymásnak, hogy mit szeretsz a másikban

Először próbáld meg a jó dolgokat látni egymásban. Készítsen listát azokról a tulajdonságokról vagy tevékenységekről, amelyeket értékel a partnerében. Mondd el ezeket egymásnak, és dicsérd egymást. Ez sokkal jobban össze fog fogni benneteket, mint a felesleges viták. Egy kapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy bókoljanak és becsüljék egymást.

Ossza meg hobbijait

Ahhoz, hogy kapcsolata újra működjön, azonos vagy hasonló érdeklődési körökre van szüksége. Ha még nem volt belőlük sok, fedezze fel őket. Lehet ez sport, film, közös házi kedvenc... Nem számít, milyen közös hobbitok van, az a fontos, hogy megosszuk.

Kiránduljatok együtt

A rövid távú utazások erősítik a kapcsolatot. Megváltoztatja a környezetet, és jól érezheti magát együtt. Az utazás során nem foglalkozol a hétköznapi háztartási ügyekkel, és olyan dolgokról beszélhetsz, amelyekhez hétköznapi környezetben nem jutna el.


Hasonló cikkek

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.