Hogyan lehet helyreállítani a megromlott kapcsolatot?

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit tegyél, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

Ne hozz fel rossz dolgokat a múltból

Ha úgy döntöttél, hogy helyre szeretnéd állítani a kapcsolatod , minden negatív tapasztalat bocsáss meg a múltnak egyszer s mindenkorra. Bármit is tettetek egymással, hagyjátok magatok mögött, különben soha többé nem fog működni köztetek. Ha nehéz dolgotok van, és egymást akarjátok hibáztatni, menjetek át egy másik szobába. Nyugodjatok meg mindketten, és vegyétek észre, hogy biztosan nem a többszöri viták miatt jöttetek össze. Törölje el végleg a rossz múltját, és éljen egy szebb jövőt.

Próbáljon meg nem vitatkozni

A párok gyakran vitatkoznak trivialitásokon. Ez veled is megtörténhet, a múltaddal való kapcsolat nélkül. De a viták mindig inkább szétválasztanak, semmint összehoznak. És te ezt nem akarod. Amint világossá válik számodra, hogy kiabálni készül, mondd meg partnerednek, hogy nem fogsz vitatkozni. Beszélhetsz a problémákról, de felejtsd el a vitákat.

Mondd el egymásnak, hogy mit szeretsz a másikban

Először próbáld meg a jó dolgokat látni egymásban. Készítsen listát azokról a tulajdonságokról vagy tevékenységekről, amelyeket értékel a partnerében. Mondd el ezeket egymásnak, és dicsérd egymást. Ez sokkal jobban össze fog fogni benneteket, mint a felesleges viták. Egy kapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy bókoljanak és becsüljék egymást.

Ossza meg hobbijait

Ahhoz, hogy kapcsolata újra működjön, azonos vagy hasonló érdeklődési körökre van szüksége. Ha még nem volt belőlük sok, fedezze fel őket. Lehet ez sport, film, közös házi kedvenc... Nem számít, milyen közös hobbitok van, az a fontos, hogy megosszuk.

Kiránduljatok együtt

A rövid távú utazások erősítik a kapcsolatot. Megváltoztatja a környezetet, és jól érezheti magát együtt. Az utazás során nem foglalkozol a hétköznapi háztartási ügyekkel, és olyan dolgokról beszélhetsz, amelyekhez hétköznapi környezetben nem jutna el.


Hasonló cikkek

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. Ha megérti partnereit, nemcsak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.