Szeretnék babát, de a párom nem

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki nem akar gyereket, mert félti karrierjét, alakját, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Családtípus vs. karrierista (karrierista)

Az ellentétek vonzzák egymást, ezért gyakran megesik, hogy aki életében egyetlen célja a sikeres karrier és az élet élvezete, szerelembe esik. De mi van, ha beleszeret valakibe, aki családos, és akinek egy tökéletes hétvége ötlete egy laza kirándulás a tóhoz a gyerekekkel? Mit kell ilyenkor tenni? E két ellentét összeegyeztetése sajnos mindenki számára nagy kihívás. Vagy kell valami kompromisszum a kapcsolatban, különben nem erre való. Egy ilyen kapcsolat nem működhet!

Ne kockáztasson

Ha Ön nő, és a férje nem akar gyereket, semmiképpen ne használja ki. Sok pár beleszeretett a babájába, pedig egyikük sem akarta, és a születése tulajdonképpen "baleset" volt. De szándékosan teherbe esni a párod tudta nélkül, vagy akár annak kifejezett óhaja ellenére, hogy nem akar gyereket, egyszóval szerencsejáték. Vagy végleg megtöröd a köztetek fennálló bizalmat, vagy ő elhagy, miután megtudja, hogy megcsalta.

Gyerekek egy korábbi kapcsolatból

Egy másik ok nem biztos, hogy különböző típusú . Lehet, hogy mindketten szeretitek a gyerekeket, de egyikőtöknek már van. Egy korábbi kapcsolatból. Érthető, hogy nem akar több gyereket új kapcsolatában. Hogyan kezeljük? Beszélgessetek együtt erről a témáról, és mutassátok be egymásnak az érveiteket, hogy miért igen, vagy más gyerekek miért nem. De ne feledje, hogy ha egyikőtök határozottan ellene van, akkor egyik napról a másikra nem fogja meggondolni magát.

Válás vagy maradás?

Minden párnak nincs gyereke. Ugyanakkor nemcsak egészségügyi okok miatt nem lehet hibáztatni a babát. Ha a párod nem akar babát, hatalmas döntés előtt állsz, amit a lehető leghamarabb meg kell hoznod. Főleg, ha 100%-ban szeretnél gyereket a következő években. Írja le az előnyöket és hátrányokat, nyaraljon a munkából és a partnerétől, konzultáljon barátaival. Tedd meg, ami segít. El tudsz képzelni egy életet kettesben, vagy életed hátralévő részében beteljesületlennek fogod érezni magad? Ez alapján döntsd el, hogy elhagyod-e a párodat, és találkozol valakivel, akivel nem csak jó kapcsolatod lesz, hanem családod is!


Hasonló cikkek

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit is értünk pontosan?

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Tartós lesz a kapcsolatunk? A partner elkötelezettséget akar? Gyakran feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, amikor kapcsolatunk jövőjére gondolunk. Matthew Hussey párkapcsolati edző szerint a szerelem önmagában nem elég ahhoz, hogy egy kapcsolatnak legyen jövője.

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikkben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.