Szeretnék babát, de a párom nem

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki nem akar gyereket, mert félti karrierjét, alakját, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Családtípus vs. karrierista (karrierista)

Az ellentétek vonzzák egymást, ezért gyakran megesik, hogy aki életében egyetlen célja a sikeres karrier és az élet élvezete, szerelembe esik. De mi van, ha beleszeret valakibe, aki családos, és akinek egy tökéletes hétvége ötlete egy laza kirándulás a tóhoz a gyerekekkel? Mit kell ilyenkor tenni? E két ellentét összeegyeztetése sajnos mindenki számára nagy kihívás. Vagy kell valami kompromisszum a kapcsolatban, különben nem erre való. Egy ilyen kapcsolat nem működhet!

Ne kockáztasson

Ha Ön nő, és a férje nem akar gyereket, semmiképpen ne használja ki. Sok pár beleszeretett a babájába, pedig egyikük sem akarta, és a születése tulajdonképpen "baleset" volt. De szándékosan teherbe esni a párod tudta nélkül, vagy akár annak kifejezett óhaja ellenére, hogy nem akar gyereket, egyszóval szerencsejáték. Vagy végleg megtöröd a köztetek fennálló bizalmat, vagy ő elhagy, miután megtudja, hogy megcsalta.

Gyerekek egy korábbi kapcsolatból

Egy másik ok nem biztos, hogy különböző típusú . Lehet, hogy mindketten szeretitek a gyerekeket, de egyikőtöknek már van. Egy korábbi kapcsolatból. Érthető, hogy nem akar több gyereket új kapcsolatában. Hogyan kezeljük? Beszélgessetek együtt erről a témáról, és mutassátok be egymásnak az érveiteket, hogy miért igen, vagy más gyerekek miért nem. De ne feledje, hogy ha egyikőtök határozottan ellene van, akkor egyik napról a másikra nem fogja meggondolni magát.

Válás vagy maradás?

Minden párnak nincs gyereke. Ugyanakkor nemcsak egészségügyi okok miatt nem lehet hibáztatni a babát. Ha a párod nem akar babát, hatalmas döntés előtt állsz, amit a lehető leghamarabb meg kell hoznod. Főleg, ha 100%-ban szeretnél gyereket a következő években. Írja le az előnyöket és hátrányokat, nyaraljon a munkából és a partnerétől, konzultáljon barátaival. Tedd meg, ami segít. El tudsz képzelni egy életet kettesben, vagy életed hátralévő részében beteljesületlennek fogod érezni magad? Ez alapján döntsd el, hogy elhagyod-e a párodat, és találkozol valakivel, akivel nem csak jó kapcsolatod lesz, hanem családod is!


Hasonló cikkek

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.