Szeretnék babát, de a párom nem

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki nem akar gyereket, mert félti karrierjét, alakját, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Családtípus vs. karrierista (karrierista)

Az ellentétek vonzzák egymást, ezért gyakran megesik, hogy aki életében egyetlen célja a sikeres karrier és az élet élvezete, szerelembe esik. De mi van, ha beleszeret valakibe, aki családos, és akinek egy tökéletes hétvége ötlete egy laza kirándulás a tóhoz a gyerekekkel? Mit kell ilyenkor tenni? E két ellentét összeegyeztetése sajnos mindenki számára nagy kihívás. Vagy kell valami kompromisszum a kapcsolatban, különben nem erre való. Egy ilyen kapcsolat nem működhet!

Ne kockáztasson

Ha Ön nő, és a férje nem akar gyereket, semmiképpen ne használja ki. Sok pár beleszeretett a babájába, pedig egyikük sem akarta, és a születése tulajdonképpen "baleset" volt. De szándékosan teherbe esni a párod tudta nélkül, vagy akár annak kifejezett óhaja ellenére, hogy nem akar gyereket, egyszóval szerencsejáték. Vagy végleg megtöröd a köztetek fennálló bizalmat, vagy ő elhagy, miután megtudja, hogy megcsalta.

Gyerekek egy korábbi kapcsolatból

Egy másik ok nem biztos, hogy különböző típusú . Lehet, hogy mindketten szeretitek a gyerekeket, de egyikőtöknek már van. Egy korábbi kapcsolatból. Érthető, hogy nem akar több gyereket új kapcsolatában. Hogyan kezeljük? Beszélgessetek együtt erről a témáról, és mutassátok be egymásnak az érveiteket, hogy miért igen, vagy más gyerekek miért nem. De ne feledje, hogy ha egyikőtök határozottan ellene van, akkor egyik napról a másikra nem fogja meggondolni magát.

Válás vagy maradás?

Minden párnak nincs gyereke. Ugyanakkor nemcsak egészségügyi okok miatt nem lehet hibáztatni a babát. Ha a párod nem akar babát, hatalmas döntés előtt állsz, amit a lehető leghamarabb meg kell hoznod. Főleg, ha 100%-ban szeretnél gyereket a következő években. Írja le az előnyöket és hátrányokat, nyaraljon a munkából és a partnerétől, konzultáljon barátaival. Tedd meg, ami segít. El tudsz képzelni egy életet kettesben, vagy életed hátralévő részében beteljesületlennek fogod érezni magad? Ez alapján döntsd el, hogy elhagyod-e a párodat, és találkozol valakivel, akivel nem csak jó kapcsolatod lesz, hanem családod is!


Hasonló cikkek

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Minden nőnek megvannak a saját kedvencei, ha a tökéletes férfiról van szó. Az egyik a magas férfiakat részesíti előnyben, a másik a vele pontosan megegyező méretű partnert, az egyik a hosszú hajat szereti, a másik a kopasz. De mindegyik között van néhány olyan tulajdonság, amelyet minden nő keres a párjában. Vannak uraim?

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.