Szeretnék babát, de a párom nem

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki nem akar gyereket, mert félti karrierjét, alakját, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Családtípus vs. karrierista (karrierista)

Az ellentétek vonzzák egymást, ezért gyakran megesik, hogy aki életében egyetlen célja a sikeres karrier és az élet élvezete, szerelembe esik. De mi van, ha beleszeret valakibe, aki családos, és akinek egy tökéletes hétvége ötlete egy laza kirándulás a tóhoz a gyerekekkel? Mit kell ilyenkor tenni? E két ellentét összeegyeztetése sajnos mindenki számára nagy kihívás. Vagy kell valami kompromisszum a kapcsolatban, különben nem erre való. Egy ilyen kapcsolat nem működhet!

Ne kockáztasson

Ha Ön nő, és a férje nem akar gyereket, semmiképpen ne használja ki. Sok pár beleszeretett a babájába, pedig egyikük sem akarta, és a születése tulajdonképpen "baleset" volt. De szándékosan teherbe esni a párod tudta nélkül, vagy akár annak kifejezett óhaja ellenére, hogy nem akar gyereket, egyszóval szerencsejáték. Vagy végleg megtöröd a köztetek fennálló bizalmat, vagy ő elhagy, miután megtudja, hogy megcsalta.

Gyerekek egy korábbi kapcsolatból

Egy másik ok nem biztos, hogy különböző típusú . Lehet, hogy mindketten szeretitek a gyerekeket, de egyikőtöknek már van. Egy korábbi kapcsolatból. Érthető, hogy nem akar több gyereket új kapcsolatában. Hogyan kezeljük? Beszélgessetek együtt erről a témáról, és mutassátok be egymásnak az érveiteket, hogy miért igen, vagy más gyerekek miért nem. De ne feledje, hogy ha egyikőtök határozottan ellene van, akkor egyik napról a másikra nem fogja meggondolni magát.

Válás vagy maradás?

Minden párnak nincs gyereke. Ugyanakkor nemcsak egészségügyi okok miatt nem lehet hibáztatni a babát. Ha a párod nem akar babát, hatalmas döntés előtt állsz, amit a lehető leghamarabb meg kell hoznod. Főleg, ha 100%-ban szeretnél gyereket a következő években. Írja le az előnyöket és hátrányokat, nyaraljon a munkából és a partnerétől, konzultáljon barátaival. Tedd meg, ami segít. El tudsz képzelni egy életet kettesben, vagy életed hátralévő részében beteljesületlennek fogod érezni magad? Ez alapján döntsd el, hogy elhagyod-e a párodat, és találkozol valakivel, akivel nem csak jó kapcsolatod lesz, hanem családod is!


Hasonló cikkek

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

A hosszú távú munkakapcsolat kiépítése az élet egyik legnagyobb kihívása. Tiszta utat keresel? Tűzz ki célokat és érd el azokat!

Annak ellenére, hogy Ön felnőtt, a családja egyértelművé teszi, hogy nem helyesli partnerét? Minden látogatáskor visszahúzódnak, és rendszeresen elmagyarázzák, hogy nem ő a megfelelő az Ön számára? A szemrehányásaik zavarnak, de nem fogsz lemondani a szerelemről. Szóval azon gondolkodik, hogyan változtassa meg családja véleményét?

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.