Ez az 5 dolog örökké tart

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

1. Ismerik partnerük szemszínét

Furcsának találod ezt? De csak azért rendelkeznek ezzel a konkrét tudással, mert egymás szemébe néznek. Emellett a megkérdezett párok mindig pontosan le tudták írni, hogy partnerük szeme milyen színű és alakú. Nem elég egy kapcsolat elején tájékozódni. Az írisz színe kissé megváltozik az élet során. Rendszeresen meg kell nézni, hogy tudd. Meglepődnél, hány ember azt sem tudja, milyen színű a szerelmük szeme!

2. Búcsúzóul csókolnak

A legfontosabb dolog a reggeli csók, mielőtt szolgálatra indul. Azok a párok, akik így mutatják ki szerelmüket, napközben boldogabbak. Tanulmányok szerint még jobban koncentrálnak a vezetésre, és kevesebb balesetet szenvednek. Ez megéri a két másodperces késést, nem gondolja?

3. Segítik egymást

Háztartás, gyereknevelés, könnyű javítások. A megkérdezett párok egyikének sem volt szigorúan „férfi” és „női” feladataira osztva a munka. Minden mindkettőjük felelőssége volt. Az ilyen párok így elősegítik a csapatszellemet és a szolidaritás érzését. Mindkettő elengedhetetlen a páros élethez.

4. Imádnak legalább egy közös étkezést

Furcsa, hogy azok a párok, akik több mint 50 éve élnek együtt, leggyakrabban együtt reggeliznek. A többiek együtt vacsoráznak vagy ebédelnek. Abban az időben, amikor különböző időpontokban mész munkába és onnan haza, meglehetősen nehéz kombinálni. Azonban már régóta bebizonyosodott, hogy azok a párok, akik együtt étkeznek, általában tovább maradnak együtt. Rendszeresen töltenek együtt időt, és reggeli közben kommunikálnak. A kommunikáció pedig minden partnerség egyik alapvető építőköve.

5. Együtt tréfálkoznak

Bármilyen fáradtak is, soha nem hiányzik nekik a mosoly, amit szerelmüknek ajándékoznak. Felmérések szerint a tartósan boldog párok több mint fele naponta legalább egyszer együtt nevet. A humor a legjobb dolog a nehéz életesemények kezelésére. Ezenkívül a közös nevetés a boldogság és az összetartozás érzését váltja ki.


Hasonló cikkek

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.