Ez az 5 dolog örökké tart

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

1. Ismerik partnerük szemszínét

Furcsának találod ezt? De csak azért rendelkeznek ezzel a konkrét tudással, mert egymás szemébe néznek. Emellett a megkérdezett párok mindig pontosan le tudták írni, hogy partnerük szeme milyen színű és alakú. Nem elég egy kapcsolat elején tájékozódni. Az írisz színe kissé megváltozik az élet során. Rendszeresen meg kell nézni, hogy tudd. Meglepődnél, hány ember azt sem tudja, milyen színű a szerelmük szeme!

2. Búcsúzóul csókolnak

A legfontosabb dolog a reggeli csók, mielőtt szolgálatra indul. Azok a párok, akik így mutatják ki szerelmüket, napközben boldogabbak. Tanulmányok szerint még jobban koncentrálnak a vezetésre, és kevesebb balesetet szenvednek. Ez megéri a két másodperces késést, nem gondolja?

3. Segítik egymást

Háztartás, gyereknevelés, könnyű javítások. A megkérdezett párok egyikének sem volt szigorúan „férfi” és „női” feladataira osztva a munka. Minden mindkettőjük felelőssége volt. Az ilyen párok így elősegítik a csapatszellemet és a szolidaritás érzését. Mindkettő elengedhetetlen a páros élethez.

4. Imádnak legalább egy közös étkezést

Furcsa, hogy azok a párok, akik több mint 50 éve élnek együtt, leggyakrabban együtt reggeliznek. A többiek együtt vacsoráznak vagy ebédelnek. Abban az időben, amikor különböző időpontokban mész munkába és onnan haza, meglehetősen nehéz kombinálni. Azonban már régóta bebizonyosodott, hogy azok a párok, akik együtt étkeznek, általában tovább maradnak együtt. Rendszeresen töltenek együtt időt, és reggeli közben kommunikálnak. A kommunikáció pedig minden partnerség egyik alapvető építőköve.

5. Együtt tréfálkoznak

Bármilyen fáradtak is, soha nem hiányzik nekik a mosoly, amit szerelmüknek ajándékoznak. Felmérések szerint a tartósan boldog párok több mint fele naponta legalább egyszer együtt nevet. A humor a legjobb dolog a nehéz életesemények kezelésére. Ezenkívül a közös nevetés a boldogság és az összetartozás érzését váltja ki.


Hasonló cikkek

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

A legújabb kutatások szerint a nők gyakrabban nyújtanak be válókeresetet. Többek között azért is, mert a családi jólétről alkotott véleményük alapvetően eltér a férfiakétól. Hogyan látják a férfiak és a nők a családot? Felsoroltuk a legnagyobb különbségeket.

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.