Mit tegyél, ha nem szeretsz együtt élni?

Már a kezdetektől fogva érezted, hogy megérted egymást, közösek az érdeklődési köröd és a jövővel kapcsolatos elképzeléseid, és még a szex is a helyes dolog! A logikus lépés az volt, hogy egy fedél alá költözünk. De amióta együtt éltek, a kapcsolatotok nem olyan, mint régen. így van? Mi a teendő?

Steril környezet vs. rendetlenség

Egyikőtök nem bírja a foltot a konyhapulton, míg a másik csak havonta egyszer tudja megtisztítani. Mindkettőtöknek kellemetlen, ha olyasmiben kell élni, ami nem illik hozzátok. Tehát nyugodtan beszélje meg, mi az elképzelése a takarításról, majd állapodjon meg a szabályokban, amelyeket mindketten betartanak. Például, hogy hetente kétszer fog fényűzni, és a konyhai egységet csak naponta egyszer kell mosni.

Spartan berendezések vs. csecsebecsék, bárhová nézel

Vannak, akik jobban érzik magukat egy egyszerűen berendezett lakásban, felesleges csecsebecsék nélkül, míg mások olyan otthont szeretnének, amely tele van csecsebecsékkel, párnákkal és mindenféle kiegészítővel. De mindkettőtöknek otthon kell éreznie magát egy közös lakásban. Ha nem tud megegyezni a kompromisszumban, minden szobát ízlése szerint rendezzen be. A partnerednek nem szabad erről beszélnie veled. De próbáljon megegyezni a többi helyiségben. Mit szólnál például dekoratív akasztókhoz a falon, de felesleges extrák nélkül?

Színek vs. fehér klasszikus

Ön fehér vagy szürke falakat szeretne, legfeljebb modern matricával az étkezőasztalnál, miközben partnere minden helyiséget más színűre szeretne kifesteni? Ismét kompromisszumra kell törekedni. Válasszon együtt különböző, de inkább tompított színeket. Vagy festse be csak az egyik falat színesre, a többit pedig hagyja semlegesen.

Modern vs. régimódi

Imádod nagymamád komódját, gyerekkori gardróbját és nagyapád hintaszékét? De vajon partnere csak krómra, bőrre és modern éles élekre vágyik mindenhol? Beszélgessen és hasonlítsa össze az elképzeléseit. Kis erőfeszítéssel a modern és a "régi" nagyon jól kombinálható harmonikus egésszé. Mindenekelőtt ne nevezd a régi bútort réginek vagy a modernt ízléstelennek! Találja meg a közös nyelvet, és meglátja, hogy a modern és az antik kombinációja mellett is jól fog élni.


Hasonló cikkek

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.