Mit tegyél, ha nem szeretsz együtt élni?

Már a kezdetektől fogva érezted, hogy megérted egymást, közösek az érdeklődési köröd és a jövővel kapcsolatos elképzeléseid, és még a szex is a helyes dolog! A logikus lépés az volt, hogy egy fedél alá költözünk. De amióta együtt éltek, a kapcsolatotok nem olyan, mint régen. így van? Mi a teendő?

Steril környezet vs. rendetlenség

Egyikőtök nem bírja a foltot a konyhapulton, míg a másik csak havonta egyszer tudja megtisztítani. Mindkettőtöknek kellemetlen, ha olyasmiben kell élni, ami nem illik hozzátok. Tehát nyugodtan beszélje meg, mi az elképzelése a takarításról, majd állapodjon meg a szabályokban, amelyeket mindketten betartanak. Például, hogy hetente kétszer fog fényűzni, és a konyhai egységet csak naponta egyszer kell mosni.

Spartan berendezések vs. csecsebecsék, bárhová nézel

Vannak, akik jobban érzik magukat egy egyszerűen berendezett lakásban, felesleges csecsebecsék nélkül, míg mások olyan otthont szeretnének, amely tele van csecsebecsékkel, párnákkal és mindenféle kiegészítővel. De mindkettőtöknek otthon kell éreznie magát egy közös lakásban. Ha nem tud megegyezni a kompromisszumban, minden szobát ízlése szerint rendezzen be. A partnerednek nem szabad erről beszélnie veled. De próbáljon megegyezni a többi helyiségben. Mit szólnál például dekoratív akasztókhoz a falon, de felesleges extrák nélkül?

Színek vs. fehér klasszikus

Ön fehér vagy szürke falakat szeretne, legfeljebb modern matricával az étkezőasztalnál, miközben partnere minden helyiséget más színűre szeretne kifesteni? Ismét kompromisszumra kell törekedni. Válasszon együtt különböző, de inkább tompított színeket. Vagy festse be csak az egyik falat színesre, a többit pedig hagyja semlegesen.

Modern vs. régimódi

Imádod nagymamád komódját, gyerekkori gardróbját és nagyapád hintaszékét? De vajon partnere csak krómra, bőrre és modern éles élekre vágyik mindenhol? Beszélgessen és hasonlítsa össze az elképzeléseit. Kis erőfeszítéssel a modern és a "régi" nagyon jól kombinálható harmonikus egésszé. Mindenekelőtt ne nevezd a régi bútort réginek vagy a modernt ízléstelennek! Találja meg a közös nyelvet, és meglátja, hogy a modern és az antik kombinációja mellett is jól fog élni.


Hasonló cikkek

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit!

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

A kommunikáció minden kapcsolat alapja. Munkahelyi, partnerségi, baráti szinten kommunikálsz... Egyszerűen fogalmazva, használod nap mint nap. Tehát hogyan kell kinéznie a megfelelő kommunikációnak? Mit tegyünk és mit kerüljünk a kommunikáció során?

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.