Óvakodj a hazugoktól!

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert egy becsületes embertől!

Gesztusok

Az ún. A non-verbális kommunikáció sokkal megbízhatóbb, mint a szavak önmagukban. Tehát figyeld a másik embert, ha mocorog. Persze azokkal az emberekkel könnyebb, akiket jól ismersz. De a hazugságot még teljesen idegenben is fel lehet ismerni! A különösen gyakori orrszedés megbízható jelzése annak, hogy az illető nem mond igazat. Ha ő is kipirosodik az arca vagy elsápad, az egyértelmű. Az ilyen személy nagy valószínűséggel hazudik.

A menekülés vágya

"Számba hazudsz!" "Nézz rám, és mondd a szemembe..." Ezek a híres mondatok nem véletlenül születtek. A hazugok ritkán néznek áldozatukra, ehelyett körülnéznek. Nem tud egyenesen az áldozat szemébe nézni. Sajnos ez annyira jól ismert jelzés, hogy egyesek tudatosan elkerülik. Minden erejével lóg, és közvetlenül rád néz. Szerencsére a szemek elfordítása nem az egyetlen mutatója annak, hogyan lehet felismerni a hazugokat.

A hazugságokat nehéz megemészteni

Szerelmed tájékoztat arról, hogy este megint el fog késni , de furcsán beszél? Nézze meg az ajkát és a torkát. Ha hazudik, először ki kell találni egy történetet, és csak azután kell kimondani. És ez tovább tart, mint az igazság. Ha gyakran nyalja az ajkát, vagy folyamatosan nyel, akkor nagy valószínűséggel hazudik. A torka szó szerint kiszáradt.

A szokásostól eltérően hangzik

A hazugok bizonyos mértékig befolyásolhatják a fentieket. Egy igazán tapasztalt hazug képes mindezeket a megnyilvánulásokat kordában tartani. Könnyen átver mindenkit, ismerősöket és idegeneket egyaránt. Még a legjobb hazudozó sem kerülheti el a hangja enyhe változását. Még kegyes hazugságokkal is öntudatlanul kezd kissé magasabb hangon beszélni. És nem, ez nem a mutáció vagy a női hang természetes magasságának eredménye. Szóval ne tévesszen meg!


Hasonló cikkek

Két ember kapcsolata nem mindig olyan, mint egy tündérmese. Időről időre dolgoznia kell rajta, hogy újra javítsa. Ezt többféle közös tevékenység segítségével teheti meg.

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Az ideális változat az, amikor két ember azért van együtt, mert szeretik egymást. Ha azonban hiányzik a szenvedély a kapcsolatodból, ne ess kétségbe. Még a pusztán észen alapuló szenvedély nélküli partnerség is remekül működhet. De melyik kapcsolatban boldogabbak az emberek? Értelemből vagy szerelemből fog tovább tartani egy kapcsolat? Nézzük meg együtt e változatok előnyeit és hátrányait.

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Miben teszed tehát leggyakrabban próbára partnered türelmét?

A kapcsolata már nem úgy működik, mint az elején? Valahogy újraéleszteni kell? Nézze meg a négy jelet, amelyek azt jelzik, hogy kapcsolatának azonnali változásra van szüksége.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.