Óvakodj a hazugoktól!

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert egy becsületes embertől!

Gesztusok

Az ún. A non-verbális kommunikáció sokkal megbízhatóbb, mint a szavak önmagukban. Tehát figyeld a másik embert, ha mocorog. Persze azokkal az emberekkel könnyebb, akiket jól ismersz. De a hazugságot még teljesen idegenben is fel lehet ismerni! A különösen gyakori orrszedés megbízható jelzése annak, hogy az illető nem mond igazat. Ha ő is kipirosodik az arca vagy elsápad, az egyértelmű. Az ilyen személy nagy valószínűséggel hazudik.

A menekülés vágya

"Számba hazudsz!" "Nézz rám, és mondd a szemembe..." Ezek a híres mondatok nem véletlenül születtek. A hazugok ritkán néznek áldozatukra, ehelyett körülnéznek. Nem tud egyenesen az áldozat szemébe nézni. Sajnos ez annyira jól ismert jelzés, hogy egyesek tudatosan elkerülik. Minden erejével lóg, és közvetlenül rád néz. Szerencsére a szemek elfordítása nem az egyetlen mutatója annak, hogyan lehet felismerni a hazugokat.

A hazugságokat nehéz megemészteni

Szerelmed tájékoztat arról, hogy este megint el fog késni , de furcsán beszél? Nézze meg az ajkát és a torkát. Ha hazudik, először ki kell találni egy történetet, és csak azután kell kimondani. És ez tovább tart, mint az igazság. Ha gyakran nyalja az ajkát, vagy folyamatosan nyel, akkor nagy valószínűséggel hazudik. A torka szó szerint kiszáradt.

A szokásostól eltérően hangzik

A hazugok bizonyos mértékig befolyásolhatják a fentieket. Egy igazán tapasztalt hazug képes mindezeket a megnyilvánulásokat kordában tartani. Könnyen átver mindenkit, ismerősöket és idegeneket egyaránt. Még a legjobb hazudozó sem kerülheti el a hangja enyhe változását. Még kegyes hazugságokkal is öntudatlanul kezd kissé magasabb hangon beszélni. És nem, ez nem a mutáció vagy a női hang természetes magasságának eredménye. Szóval ne tévesszen meg!


Hasonló cikkek

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogod megbánni!

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.