Hogyan lehet növelni az önbizalmat a szülési szabadság alatt (után)?

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízhassanak egymásban?

Légy ne csak anya, hanem feleség és szerető is!

Egy ember születése A gyermek általában az egyik legszebb pillanat, amit családként együtt élhet át. Sajnos azonban a legigényesebbek között is. Eddig partnerként megszoktátok, hogy minden szabadidejét magatoknak szenteljétek. Egy gyermek érkezésével a családba hirtelen minden megváltozik. Példamutató feleségek és szeretők helyett a nők elsősorban anyákká válnak. A partnerek nehezen viselik ezt a tényt, és a legtöbb esetben olyan szeretőket keresnek, akikben otthon találják meg azt, ami hiányzik a házasságukból.

Vigyázzatok magatokra!

Szüléses nők hagyd, vigyázzanak magukra, nem érdekli őket annyira, mint amikor dolgozni mentek. Úgy érzik, otthon megboldogulnak melegítőnadrággal és lófarokba zárt hajjal. A reggeli sminkelésről nem is beszélve. És hogy vagy? Akárhogyan is? Akkor ne lepődj meg azon, hogy elveszted a vonzerejét a partnere számára.

A szülési szabadságon lévő nők másik problémája, hogy ha három-négy évig nem dolgoznak a szakterületükön, és semmilyen módon nem javítják a képzettségüket, attól tartanak, hogy többé nem lesznek érdekesek számukra. munkaadók a szülési szabadság után. Ez sem fog sokat hozzátenni az önbizalmukhoz. Hogyan lehet tehát növelni az önbizalmat a szülési szabadság alatt (után)?

Dolgozz magadon. Fejleszd magad, képezd magad, dolgozz otthonról...

Először is el kell kezdened dolgozni magadon, amint azt tapasztalod, hogy már nem hiszel magadban. Nem érdemes három-négy évet várni, hogy visszakerüljön a munkaerőpiacra. Azonnal kezdj el dolgozni magadon.

Úgy érzed, hogy nem teszel semmit magadért? Változtasd meg! Ha szeretné felfrissíteni angol vagy számítógépes ismereteit, vegyen részt egy tanfolyamon a szülési szabadság alatt. Akár fizetett, akár támogatott. Számtalan szervezet kínálja ezeket a tanfolyamokat a szülési szabadságon lévő anyáknak. Nagy előnyük, hogy az anyáknak bébiszittert biztosítanak gyermekeik számára a tanfolyam ideje alatt. Nem kell azzal mentegetőznie, hogy azért nem tud elmenni a tanfolyamra, mert nincs hova elhelyeznie gyermekét.

Amikor gyermeke alszik, van ideje tanulni bármit, amit élvez. Ha szereti a fotózást, iratkozzon fel egy fotós tanfolyamra. Ha szereted a zenét és szeretnél megtanulni zongorázni, semmi sem egyszerűbb, mint megszervezni a magánórákat. A szülési szabadságon bármit megtehetsz. Csak akarnod kell.

Ha nem szeretnél, hogy a munkaterületeden "sattán" maradjanak, beszéld meg munkáltatóddal, hogy lehetséges lenne-e az eredeti munkád egy részét otthonról végezni. Így érezni fogod, hogy mindig tájékozott vagy, ráadásul minden anyasági/szülői pótlékon felül megkeresett korona jól jön. Azt mondod, nincs időd otthonról dolgozni? De neked van! Gyermeke este lefekszik, este pedig könnyedén elbír egy-két órát a számítógép mellett. Ne feledje, hogy vannak nők, akik teljes, fél- vagy részmunkaidőben dolgoznak, és még mindig nagyszerű anyák!

Vigyázz a megjelenésedre!

Vigyázz a megjelenésedre is! . Nézze át a ruhatárát, és szabaduljon meg az évek óta nem hordott ruháitól. Vegyél magadnak valami újat. Próbálj meg ügyes lenni nemcsak otthon, hanem a társadalomban is. Nem számít, ha nem mész el semmilyen munkamegbeszélésre. Akkor is jól nézhet ki, ha babakocsival vagy gyerekkel a játszótéren sétálni megy. Meglátod, ha egy jóképű férfi ellened fordul, jót fog tenni neked. Ez nem csak a ruhatárra vonatkozik, hanem a frizurára és a sminkre is. Próbálj meg vonzó lenni nemcsak a körülötted lévők, hanem saját magad számára is.

Változtasd meg az anyasággal kapcsolatos nézőpontodat.

Egyértelmű, hogy nagy valószínűséggel mindig a gyermeked lesz az első. És ennek így kell lennie. Ne feledje azonban, hogy nem a gyermek az egyetlen személy, akivel együtt él a családban. Emlékezzen partnerére/házastársára is. Szenteld magad neki. Szánj néha egy kis időt magadra. Szervezzen meg bébiszittert, és menjen el valahova együtt egy hosszú hétvégére. A kapcsolatod folyamatos munkát igényel. Ha ezt nem teszi meg, megtörténhet, hogy a párja elhagy, és keres valaki mást.

Teljesítse álmait, kívánságait. Koncentrálj magadra!

Tűzz ki néhány reális célt, és próbáld meg elérni azokat. Meglátod, ha találsz időt magadra, nem csak a gyerekedre és a férjedre, elégedett leszel. Az Ön elégedettsége pedig az egész családja elégedettségének alapvető építőköve.

Szóval menj el időnként lógni a barátnőiddel, foglalkozz a hobbiddal. Menjen el masszázsra vagy kozmetikai kezelésre. Ülj nyugodtan kedvenc könyved mellé, és ne hagyd, hogy bármi vagy bárki megzavarjon. Mindig gondolj arra, hogy mindketten szülő vagy – te és a párod, és meg kell osztanod a szülői felelősséget! Mindegyikőtöknek minden nap szánnia kell egy pillanatot önmagára.


Hasonló cikkek

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítanod a párodra...

Tökéletes alkalmazottnak vagy vállalkozónak, tökéletes partnernek és szeretőnek, szerető anyának, példamutató háziasszonynak lenni, és ráadásul a saját életét élni, nem igazán könnyű. Csak néhány nőnek sikerül tökéletesnek lennie a fent említett területeken. Mit tegyünk hát, hogy elérjük a célunkat, és még mindig ne őrüljünk meg ettől az egésztől?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.