5 tipp a szerelem megtalálásához 2019-ben

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezek a tippek segítenek megtalálni a szerelmet, és együtt élvezni a következő hónapokat.

1. Szánj elég időt magadra

Csak akkor lehet boldog kapcsolatod valaki mással, ha egészséges kapcsolatod van önmagaddal. Látogasson el többet az edzőterembe, étkezzen egészségesebben és pihenjen. Minden héten szánj időt magadra pihenésre, olvasásra vagy masszázsra. Kevesebbet stresszelj, és vigyázz magadra szeretettel.

2. Légy nyitott az új kapcsolatokra

Ne félj az új tapasztalatoktól és ismeretségektől. Légy nyitott új emberek felé, akik szeretnének belépni az életedbe. Tedd félre a félénkséget vagy az időhiány miatti kifogásokat, és lépj ki a komfortzónádból. Az új kapcsolatok lehetőségei gyakran új helyeken adódnak, ezért lépj előre új tapasztalatokkal, például új hobbikkal és érdeklődési körökkel.

3. Legyen őszinte az érzéseivel kapcsolatban

Akár szakításon megy keresztül, akár magányosnak érzi magát az évek óta tartó egyedülállóság miatt, legyen őszinte önmagához. Csak így tudsz elmozdulni a helyedről, és újra energiát nyerni egy új kapcsolathoz. Ne dőlj be a saját kifogásaidnak vagy a hazugságoknak, amelyekről azt hitted, hogy elfogadják jelenlegi állapotodat. Megérdemled a szeretetet és a boldogságot 2019-ben.

4. Iratkozzon fel egy online társkereső oldalra

Hol ismerkedhet meg leggyorsabban egy új emberrel? Hiszen az online társkereső oldalakon. A piacon számos különböző társkereső oldal található flörtölésre, de komoly kapcsolatra is. Nálunk is keresheti boldogságát az ELITE Date-en. Felhasználóink nem alkalmi ismeretséget keresnek, hanem éppen ellenkezőleg, szerelmet és kapcsolatot.

5. Ne félj az új élményektől

Ha meg akarod találni a hercegedet, sok békát kell megcsókolnod. Ne félj ezektől az élményektől. A helyes irányba mutatnak, ami az igazi boldogságot hozza el. Tehát tartsa magasan a fejét és az elvárásait.

2019-ben ismerkedjen meg új emberekkel, randevúzzon és próbálja ki. Ne várjon, és legyen aktív az új szerelem keresésében.


Hasonló cikkek

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

A szakítások nagyon fájdalmasak. De mindenki máshogy éli meg őket. Játszhatsz keményen, vagy sírhatsz napokig. Azonban ki kell gyógyulnia belőle. Természetesen senkit sem kell emlékeztetnünk erre. Hogyan lehet a lehető leghatékonyabban kilépni a szakításból? Tanácsot adunk.

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.