5 megbocsáthatatlan dolog egy kapcsolatban

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

1. Ellentétes célok

A különböző vélemények meglepetést okoznak a kapcsolatában. Még akkor is, ha végeláthatatlan viták lennének arról, hogy a tiéd a jobb vagy a kedvenc fagylalt íze, legalább van miről beszélned. A kapcsolati terveid és céljaid valami más. Hol és hogyan szeretnél élni egy nap? Neked egy nagy város kell, neki egy kunyhó a hegyekben? Nagy családot akarsz, ő nem akar kutyát venni? Itt légy óvatos! Vedd észre, hogy a közös utazások után nem érsz el ellentétes célokat.

2. A tisztelet hiánya

A szerelem a legerősebb párkapcsolat, amit létrehozhatsz. Ugyanakkor csak egy kölcsönös, kimondatlan megegyezésen alapul, hogy tisztességesek lesztek egymással, őszinték és kölcsönös tiszteletben szeretitek egymást. Az Ön üzleti partnersége szerződés hatálya alá tartozik. De a szeretet a tiszteleten alapszik. Felismeri a másik személy személyiségét, tiszteli őt, és büszke arra, hogy ezzel az egy személlyel élhet együtt. Mindig emlékezz arra, hogy ahol nincs tisztelet, ott nem lehet szeretet.

3. A bizalom elvesztése

E hűtlenség következtében elveszítheti a másik személybe vetett bizalmát. De vajon ő az, akit a csaló partnerek ki nem állhatnak? Nem a hűtlenség, mint olyan, hanem az az érzés, hogy már nem bízhatnak korlátlanul szerelmükben. Sajnos más módon elveszítheti. Párod elherdálja közös megtakarításait, eltitkol valamit a múltjából, vagy "csak" felfedi titkod egy harmadik félnek. A hűtlenség nagyon törékeny. Tehát ne rombold le a meggondolatlan viselkedéseddel.

4. Partner függőségei

Régiónkban a leggyakoribb szenvedélybetegség az alkoholfüggőség. A heti 4-nél gyakoribb ivás már olyan probléma, amelyet meg kell oldani. A veszély akkor is felmerül, ha partnere csak egyszer iszik, és ezt követően agresszív. A káromkodás, a fenyegetőzés vagy akár a bútorok szétverése egyszerűen elviselhetetlen. Csak idő kérdése, hogy mikor ér rád. Egy alkoholistával nem könnyű az élet!

5. Pszichológiai bántalmazás

Sok formája van. Általában kívülről nem látható. A házaspárt gyakran rendkívül boldognak tartják a környezetükben élők. Legyen szó önbecsülésed ledöntéséről, alsóbbrendűségedről való meggyőzésről, érzelmi zsarolásról vagy „csak” fenyegetőzésről, soha ne hagyd, hogy ez magához térjen. Lehet, hogy először észre sem veszed a pszichéd elleni támadást. Ne feledje azonban, hogy a pszichológiai bántalmazás következményei nagyon súlyosak lehetnek!


Hasonló cikkek

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Lélektársak vagytok a kedvesével? Azonban időről időre tesz valamit, ami nagyon feldühít? Mindig újra megcsinálja, bár azt mondod neki, hogy nem bánod? Kérdezd meg tőle (ha már régóta nem tudod), hogy melyik jegy alatt született. Meglepődhetsz, hogy egy jel mennyire hatással lehet nem csak a partneredre, hanem rád is.

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.