Fejleszd csókkészségedet

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyek garantáltan feldobják partnerét.

5 tipp, hogy csókokkal rabul ejtse partnerét

1. Romantikus csókok

Kezdje gyengéd csókkal a nyakon. Lassan mozgassa ajkait a nyakához, majd összpontosítsa figyelmét az ajkaira. Ne használj nyelvet. Az ajkaktól folytatódik a fülcimpákig, amelyeket finoman összenyomhat a szájában. A nyak és a fül a legérzékenyebb erogén zóna, mind a férfiak, mind a nők testén.

2. Izgalmas csók

Érintsd meg könnyedén partnered ajkait, mintha vattakoronggal húznál rájuk. Nyissa ki kissé a száját, és finoman érintse meg a nyelve hegyét. Játssz vele könnyedén. Váratlanul finoman beharaphatja partnere ajkát.

3. Forró ajakérintések

Cípje össze partnere alsó ajkát az ajkaival. Ezután hagyja, hogy megütögesse a felső ajkát, vagy fordítva. Lassan mozgassa az ajkait, és finoman húzza be őket. Ezek a csókok a legjobbak közé tartoznak, mert sok vér áramlik az ajkakra. Ez érzékenyebbé teszi őket.

4. Csókharmónia

Csókolózás előtt szinkronizáljon partnerével. Hajtsa össze a fejét, a partner a szádon keresztül kilélegzi, te pedig belélegzed és fordítva. Maradjon így egy darabig. Ezután kezdjen el enyhén csókolózni, de továbbra is ugyanúgy lélegezzen. Még ha nem is könnyű, akkor is érezze partnere leheletét. A csók akkor sokkal intenzívebb lesz.

5. Játékos francia

Kezdje el lassan érinteni az ajkát. Használd a nyelvet. Lassan "simogassa" a partnerét. Fokozatosan gyorsítson. Menj egy vad csóktúrára. Egy idő után lassíts és gyorsíts újra. Addig csináld, amíg bírod. A hatás egy idő után megjelenik, a szexuális energia felhalmozódása formájában.


Hasonló cikkek

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

A szerelem definíciója "a szeretet intenzív érzése". A pszichológusok szerint ez egy erős vágy egy másik személlyel való érzelmi kapcsolatra. A költők valami sokkal magasztosabbat mondanának. Mindannyiunk számára a szerelem mást jelent, és senki sem fog teljesen egyetérteni a másikkal. A veszély abban rejlik, hogy valaki egy gyönyörű szerelmi érzést megszállottsággal téveszt össze. Vagy a beteges féltékenység "szerelmét" mondják. Tudod, mit érzel most?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.