Fejleszd csókkészségedet

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyek garantáltan feldobják partnerét.

5 tipp, hogy csókokkal rabul ejtse partnerét

1. Romantikus csókok

Kezdje gyengéd csókkal a nyakon. Lassan mozgassa ajkait a nyakához, majd összpontosítsa figyelmét az ajkaira. Ne használj nyelvet. Az ajkaktól folytatódik a fülcimpákig, amelyeket finoman összenyomhat a szájában. A nyak és a fül a legérzékenyebb erogén zóna, mind a férfiak, mind a nők testén.

2. Izgalmas csók

Érintsd meg könnyedén partnered ajkait, mintha vattakoronggal húznál rájuk. Nyissa ki kissé a száját, és finoman érintse meg a nyelve hegyét. Játssz vele könnyedén. Váratlanul finoman beharaphatja partnere ajkát.

3. Forró ajakérintések

Cípje össze partnere alsó ajkát az ajkaival. Ezután hagyja, hogy megütögesse a felső ajkát, vagy fordítva. Lassan mozgassa az ajkait, és finoman húzza be őket. Ezek a csókok a legjobbak közé tartoznak, mert sok vér áramlik az ajkakra. Ez érzékenyebbé teszi őket.

4. Csókharmónia

Csókolózás előtt szinkronizáljon partnerével. Hajtsa össze a fejét, a partner a szádon keresztül kilélegzi, te pedig belélegzed és fordítva. Maradjon így egy darabig. Ezután kezdjen el enyhén csókolózni, de továbbra is ugyanúgy lélegezzen. Még ha nem is könnyű, akkor is érezze partnere leheletét. A csók akkor sokkal intenzívebb lesz.

5. Játékos francia

Kezdje el lassan érinteni az ajkát. Használd a nyelvet. Lassan "simogassa" a partnerét. Fokozatosan gyorsítson. Menj egy vad csóktúrára. Egy idő után lassíts és gyorsíts újra. Addig csináld, amíg bírod. A hatás egy idő után megjelenik, a szexuális energia felhalmozódása formájában.


Hasonló cikkek

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Azokkal otthon is meg lehet főzni.

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Enélkül nem tudna olyan szilárd alapokra épülő kapcsolatot építeni, amely még egy partnerválság idején sem omlik meg. De még mindig van néhány dolog, amit mindig meg kell tartanod magadban. Melyek azok?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

Szeretnél egy élettársat? Ezután folyamatosan dolgoznia kell a kapcsolatán. Ha követed tanácsainkat, biztosan meg tudod csinálni!

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.