Amikor egy nyaralás katasztrófával végződik

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

A vakáció azon pillanatok egyike, amikor a hűtlenség könnyen kiderülhet. Nyaraláskor viszonylag nagy szükség van arra, hogy kapcsolatba lépjen egy olyan személlyel, akivel rendszeres kapcsolatban van Csehországban. Ugyanakkor külföldről sokkal bonyolultabb, mint a hétköznapokban. Nemcsak anyagi szempontból, hanem főleg azért, mert szinte minden szabadidejét a hivatalos partnerével tölti nyaralásával. Ezért fel kell vennie a kapcsolatot a szeretőjével, amikor a "szerelme" nem néz, vagy amikor elment úszni a tengerbe.

És éppen ezért az ünnepek egy olyan hely, ahol sokkal könnyebben észreveszed szerelmed különleges viselkedését, mint a hétköznapi életben, amikor mindketten munkába jártok, hobbitokat űzitek, vásárolni indultok. .. A mindennapi életben elegendő időd van telefonálni, írni vagy találkozni, és a hűtlenség ezért jobban leplezhető.

A hűtlenség felfedezése sokkoló

Ha ilyen helyzet adódik benned és eddig nem is sejtetted, hogy a szeretted hűtlen lehet / a kedvesed hűtlen volt, ez elég sokk tud lenni számodra. Főleg, ha szereted a párodat, és soha nem ismernéd be, hogy nem szeret téged.

Mit tegyünk ilyen helyzetben?

Hogyan kezeljük egy ilyen árulást? Fájdalom és rossz érzéssel? Miért csal meg a párod? Mit tettél, hogy kiérdemeld? Mit csináltál rosszul a kapcsolatban? Bármi is eszedbe jut pillanatnyilag, ne tedd azonnal. Semmi értelme. Amikor a leginkább elárulják és feldúlják, nem jó elhamarkodott következtetéseket levonni. Nem lenne megkönnyebbülés.

Először nyugodj meg...

Ilyen helyzetben sokkal jobb, ha elmennél egy csendes helyre. Sírhat, bebízhat valaki közeli személyébe, hívhat vagy írhat barátainak. Csak amikor a kezdeti sokk alábbhagyott, térhet vissza partneréhez, és kérdezheti meg, mi érdekli. Kiről van szó, akár egy hosszú távú kapcsolatról, akár csak egy rövid távú flörtről, és természetesen arról, hogyan fogod kezelni a helyzetet.

… csak ezután állapodj meg, hogy mi lesz ezután

Egyezzetek meg abban is, hogyan képzelitek el közös jövőtöket, véget vettek-e a kapcsolatnak, vagy megpróbáljátok felülkerekedni ezen a problémán, és adnak egymásnak egy utolsó esélyt. Akárhogy is állapodsz meg, a nyaraláson csak a legszükségesebb dolgokat oldd meg, a többit pedig csak hazaérkezés után.

Ha úgy érzed, hogy pillanatnyilag megoldhatatlan a helyzet és egy korábbi induláson gondolkodsz/ indulás a nyaralásból, csináld. Ha úgy dönt, hogy marad, használja a nyaralás hátralévő részét arra, hogy átgondolja, hogyan szeretné kezelni kapcsolatát. Gondolja át, mi okozhatta azt, hogy a partnere mást találjon. A hiba nem mindig csak az egyik oldalon van. Általában mindkettőnek köze van a problémához.

Hazatérése után üljenek le együtt, ideális esetben valahol semleges terepen, és oldják meg a helyzetet. Bizonyára ebben a néhány napban már van egy terved, és tudod, hogy még mindig törődsz a szerelmeddel, vagy máshol szeretnéd megtalálni a boldogságodat.


Hasonló cikkek

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.