Amikor egy nyaralás katasztrófával végződik

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

A vakáció azon pillanatok egyike, amikor a hűtlenség könnyen kiderülhet. Nyaraláskor viszonylag nagy szükség van arra, hogy kapcsolatba lépjen egy olyan személlyel, akivel rendszeres kapcsolatban van Csehországban. Ugyanakkor külföldről sokkal bonyolultabb, mint a hétköznapokban. Nemcsak anyagi szempontból, hanem főleg azért, mert szinte minden szabadidejét a hivatalos partnerével tölti nyaralásával. Ezért fel kell vennie a kapcsolatot a szeretőjével, amikor a "szerelme" nem néz, vagy amikor elment úszni a tengerbe.

És éppen ezért az ünnepek egy olyan hely, ahol sokkal könnyebben észreveszed szerelmed különleges viselkedését, mint a hétköznapi életben, amikor mindketten munkába jártok, hobbitokat űzitek, vásárolni indultok. .. A mindennapi életben elegendő időd van telefonálni, írni vagy találkozni, és a hűtlenség ezért jobban leplezhető.

A hűtlenség felfedezése sokkoló

Ha ilyen helyzet adódik benned és eddig nem is sejtetted, hogy a szeretted hűtlen lehet / a kedvesed hűtlen volt, ez elég sokk tud lenni számodra. Főleg, ha szereted a párodat, és soha nem ismernéd be, hogy nem szeret téged.

Mit tegyünk ilyen helyzetben?

Hogyan kezeljük egy ilyen árulást? Fájdalom és rossz érzéssel? Miért csal meg a párod? Mit tettél, hogy kiérdemeld? Mit csináltál rosszul a kapcsolatban? Bármi is eszedbe jut pillanatnyilag, ne tedd azonnal. Semmi értelme. Amikor a leginkább elárulják és feldúlják, nem jó elhamarkodott következtetéseket levonni. Nem lenne megkönnyebbülés.

Először nyugodj meg...

Ilyen helyzetben sokkal jobb, ha elmennél egy csendes helyre. Sírhat, bebízhat valaki közeli személyébe, hívhat vagy írhat barátainak. Csak amikor a kezdeti sokk alábbhagyott, térhet vissza partneréhez, és kérdezheti meg, mi érdekli. Kiről van szó, akár egy hosszú távú kapcsolatról, akár csak egy rövid távú flörtről, és természetesen arról, hogyan fogod kezelni a helyzetet.

… csak ezután állapodj meg, hogy mi lesz ezután

Egyezzetek meg abban is, hogyan képzelitek el közös jövőtöket, véget vettek-e a kapcsolatnak, vagy megpróbáljátok felülkerekedni ezen a problémán, és adnak egymásnak egy utolsó esélyt. Akárhogy is állapodsz meg, a nyaraláson csak a legszükségesebb dolgokat oldd meg, a többit pedig csak hazaérkezés után.

Ha úgy érzed, hogy pillanatnyilag megoldhatatlan a helyzet és egy korábbi induláson gondolkodsz/ indulás a nyaralásból, csináld. Ha úgy dönt, hogy marad, használja a nyaralás hátralévő részét arra, hogy átgondolja, hogyan szeretné kezelni kapcsolatát. Gondolja át, mi okozhatta azt, hogy a partnere mást találjon. A hiba nem mindig csak az egyik oldalon van. Általában mindkettőnek köze van a problémához.

Hazatérése után üljenek le együtt, ideális esetben valahol semleges terepen, és oldják meg a helyzetet. Bizonyára ebben a néhány napban már van egy terved, és tudod, hogy még mindig törődsz a szerelmeddel, vagy máshol szeretnéd megtalálni a boldogságodat.


Hasonló cikkek

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

A vonzás meglehetősen összetett dolog. Számos szintje van, amelyeket meg kell érteni ahhoz, hogy boldog partneréletet élhessünk. Mi tehát a vonzalom titka? Gazdagságban, intelligenciában, szépségben vagy milyen jellemvonásokkal rendelkezik?

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Tehát nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

A pszichológusok gyakran találkoznak olyan emberekkel, akiknek ki kell gyógyulniuk a megromlott házasságból. A párkapcsolati tanácsadók akkor látják mindkét partnert, amikor még próbálják megmenteni kapcsolatukat. De a válási ügyvédek már hallják a válás okait. Együtt összeszedték a házasság felbomlásának leggyakoribb okait. Felismeri magát valamelyikben?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.