Amikor egy nyaralás katasztrófával végződik

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

A vakáció azon pillanatok egyike, amikor a hűtlenség könnyen kiderülhet. Nyaraláskor viszonylag nagy szükség van arra, hogy kapcsolatba lépjen egy olyan személlyel, akivel rendszeres kapcsolatban van Csehországban. Ugyanakkor külföldről sokkal bonyolultabb, mint a hétköznapokban. Nemcsak anyagi szempontból, hanem főleg azért, mert szinte minden szabadidejét a hivatalos partnerével tölti nyaralásával. Ezért fel kell vennie a kapcsolatot a szeretőjével, amikor a "szerelme" nem néz, vagy amikor elment úszni a tengerbe.

És éppen ezért az ünnepek egy olyan hely, ahol sokkal könnyebben észreveszed szerelmed különleges viselkedését, mint a hétköznapi életben, amikor mindketten munkába jártok, hobbitokat űzitek, vásárolni indultok. .. A mindennapi életben elegendő időd van telefonálni, írni vagy találkozni, és a hűtlenség ezért jobban leplezhető.

A hűtlenség felfedezése sokkoló

Ha ilyen helyzet adódik benned és eddig nem is sejtetted, hogy a szeretted hűtlen lehet / a kedvesed hűtlen volt, ez elég sokk tud lenni számodra. Főleg, ha szereted a párodat, és soha nem ismernéd be, hogy nem szeret téged.

Mit tegyünk ilyen helyzetben?

Hogyan kezeljük egy ilyen árulást? Fájdalom és rossz érzéssel? Miért csal meg a párod? Mit tettél, hogy kiérdemeld? Mit csináltál rosszul a kapcsolatban? Bármi is eszedbe jut pillanatnyilag, ne tedd azonnal. Semmi értelme. Amikor a leginkább elárulják és feldúlják, nem jó elhamarkodott következtetéseket levonni. Nem lenne megkönnyebbülés.

Először nyugodj meg...

Ilyen helyzetben sokkal jobb, ha elmennél egy csendes helyre. Sírhat, bebízhat valaki közeli személyébe, hívhat vagy írhat barátainak. Csak amikor a kezdeti sokk alábbhagyott, térhet vissza partneréhez, és kérdezheti meg, mi érdekli. Kiről van szó, akár egy hosszú távú kapcsolatról, akár csak egy rövid távú flörtről, és természetesen arról, hogyan fogod kezelni a helyzetet.

… csak ezután állapodj meg, hogy mi lesz ezután

Egyezzetek meg abban is, hogyan képzelitek el közös jövőtöket, véget vettek-e a kapcsolatnak, vagy megpróbáljátok felülkerekedni ezen a problémán, és adnak egymásnak egy utolsó esélyt. Akárhogy is állapodsz meg, a nyaraláson csak a legszükségesebb dolgokat oldd meg, a többit pedig csak hazaérkezés után.

Ha úgy érzed, hogy pillanatnyilag megoldhatatlan a helyzet és egy korábbi induláson gondolkodsz/ indulás a nyaralásból, csináld. Ha úgy dönt, hogy marad, használja a nyaralás hátralévő részét arra, hogy átgondolja, hogyan szeretné kezelni kapcsolatát. Gondolja át, mi okozhatta azt, hogy a partnere mást találjon. A hiba nem mindig csak az egyik oldalon van. Általában mindkettőnek köze van a problémához.

Hazatérése után üljenek le együtt, ideális esetben valahol semleges terepen, és oldják meg a helyzetet. Bizonyára ebben a néhány napban már van egy terved, és tudod, hogy még mindig törődsz a szerelmeddel, vagy máshol szeretnéd megtalálni a boldogságodat.


Hasonló cikkek

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

Pszichológus, terapeuta, házassági tanácsadó. A nyilvánvalón kívül ezekben a szakmákban még egy közös vonás van, és ez az, ahogyan nézzük őket. Még mindig él benned a régi elképzelés, hogy csak egy igazán őrültnek van szüksége pszichológus segítségére? Vagy csak olyan "furcsa" menjen el házassági tanácsadásra, aki nem tud segíteni? De szeretnéd megtanulni, hogyan működik ez valójában ezekben a tanácsadó központokban? Olvass tovább!

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.