Válás 40 évesen, vagy mitől félünk a legjobban?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől fél a legjobban?

Bizonytalan jövő

Különösen a nők félnek nagyon a különéléstől/válástól későbbi életük során. Főleg olyan helyzetben, amikor gyerekeik vannak. Az új kezdet nem könnyű. A férfiaknak e tekintetben kicsit könnyebb a dolguk. Sokkal könnyebb fiatal szeretőt találni, mint fiatal szeretőt. A nők jobban aggódnak az egyedüllét miatt, mint az anyagi helyzetük miatt. A bizonytalan jövő valóban félelmetes lehet. Az ismeretlentől való félelem már a történelem előtti időkben gyökerezik bennünk.

Gyermekek

A gyerekek közel állnak a saját jövőjüktől való félelemhez. Ha megvannak, általában elsőbbséget élveznek. Így sok pár éppen miattuk marad kapcsolatban, még ha maguknak a gyerekeknek is többet árt, mint használ. És ha nem? Aztán persze attól félsz, hogy elszalasztod életed esélyét, hogy megszerezd őket. Hiszen egy nő életkora nagy szerepet játszik az anyaságban, és 35 évesen új partnerrel kezdeni egy kapcsolatot, és várni, hogy teherbe eshet, vagy attól tartva, hogy új szerelme egyáltalán nem akar gyereket. pszichológiailag megerőltető.

Túl öreg vagyok ehhez

"Az őrület a fiatalokért való, már régen kinőttük ezt." Még akkor is, ha te nem. még mindig átlépte a 40 éves korhatárt, úgy gondolja, hogy elkezd valami újat építeni, ami már nem az Ön számára Elvégre nem fogsz az élen járni a parkban, mint a tinédzserek, vagy nem jelentkezel nyelvtanfolyamokra, ha már van munkád. Az új érdeklődési körök megváltoztatják a jól bevált rutint, és Isten ments, hogy ne élvezd túlságosan.

Ne félj!

Ha nem vagy elégedett jelenlegi életeddel, változtass azt! Nem számít, mit gondolnak róla mások. Gondold át, mitől és miért félsz valójában. És ami a legfontosabb: tényleg rosszabb lesz? Az önálló élettől vagy az örök unalomtól félsz jobban? Hogy később lesznek gyerekeid, vagy örökre kötődni fogsz ahhoz a goromba vagy hisztis emberhez? Nem tenni semmit gyakran rosszabb, mint egy ideig kételkedni és kockázatot vállalni. Értékelje saját életét, és keressen egy jobbat!


Hasonló cikkek

Mindenki mindig azt kérdezi tőled, hogy mikor lesz gyereked? Felvetették már néhányan, hogy valószínűleg valamilyen egészségügyi problémája van, ha még mindig nincs gyermeke? De mi van akkor, ha gyermektelen akar maradni a párjával? Mi van, ha félsz bevallani magadnak, mert szinte mindenki gyerekes családra vágyik? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni a kapcsolatot?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

A partnerek szakítása gyakran nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy elvesztése kétségbeesett tettekre késztet egyeseket. De ez csak ront a helyzeten. Milyen műveletek ezek?

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.