Válás 40 évesen, vagy mitől félünk a legjobban?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől fél a legjobban?

Bizonytalan jövő

Különösen a nők félnek nagyon a különéléstől/válástól későbbi életük során. Főleg olyan helyzetben, amikor gyerekeik vannak. Az új kezdet nem könnyű. A férfiaknak e tekintetben kicsit könnyebb a dolguk. Sokkal könnyebb fiatal szeretőt találni, mint fiatal szeretőt. A nők jobban aggódnak az egyedüllét miatt, mint az anyagi helyzetük miatt. A bizonytalan jövő valóban félelmetes lehet. Az ismeretlentől való félelem már a történelem előtti időkben gyökerezik bennünk.

Gyermekek

A gyerekek közel állnak a saját jövőjüktől való félelemhez. Ha megvannak, általában elsőbbséget élveznek. Így sok pár éppen miattuk marad kapcsolatban, még ha maguknak a gyerekeknek is többet árt, mint használ. És ha nem? Aztán persze attól félsz, hogy elszalasztod életed esélyét, hogy megszerezd őket. Hiszen egy nő életkora nagy szerepet játszik az anyaságban, és 35 évesen új partnerrel kezdeni egy kapcsolatot, és várni, hogy teherbe eshet, vagy attól tartva, hogy új szerelme egyáltalán nem akar gyereket. pszichológiailag megerőltető.

Túl öreg vagyok ehhez

"Az őrület a fiatalokért való, már régen kinőttük ezt." Még akkor is, ha te nem. még mindig átlépte a 40 éves korhatárt, úgy gondolja, hogy elkezd valami újat építeni, ami már nem az Ön számára Elvégre nem fogsz az élen járni a parkban, mint a tinédzserek, vagy nem jelentkezel nyelvtanfolyamokra, ha már van munkád. Az új érdeklődési körök megváltoztatják a jól bevált rutint, és Isten ments, hogy ne élvezd túlságosan.

Ne félj!

Ha nem vagy elégedett jelenlegi életeddel, változtass azt! Nem számít, mit gondolnak róla mások. Gondold át, mitől és miért félsz valójában. És ami a legfontosabb: tényleg rosszabb lesz? Az önálló élettől vagy az örök unalomtól félsz jobban? Hogy később lesznek gyerekeid, vagy örökre kötődni fogsz ahhoz a goromba vagy hisztis emberhez? Nem tenni semmit gyakran rosszabb, mint egy ideig kételkedni és kockázatot vállalni. Értékelje saját életét, és keressen egy jobbat!


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

A szeretőjének megcsalását széles körben a legrosszabb dolognak tartják, amit egy kapcsolatban tehet. A bizalomvesztés és a tiszteletlenség is ehhez kapcsolódik. Bármilyen szörnyű is, a hűtlenség erősebb kapcsolathoz vezethet, és mindketten tanulhatnak belőle. Sajnos ez nem vonatkozik azokra a dolgokra, amelyeket egy pillanat alatt elolvas. Ha egyszer bekúszik a kapcsolatodba, soha nem tudod visszanyerni eredeti formáját. Szóval mit SOHA NE csinálj egy kapcsolatban?

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kitűzött utat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.