Válás 40 évesen, vagy mitől félünk a legjobban?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől fél a legjobban?

Bizonytalan jövő

Különösen a nők félnek nagyon a különéléstől/válástól későbbi életük során. Főleg olyan helyzetben, amikor gyerekeik vannak. Az új kezdet nem könnyű. A férfiaknak e tekintetben kicsit könnyebb a dolguk. Sokkal könnyebb fiatal szeretőt találni, mint fiatal szeretőt. A nők jobban aggódnak az egyedüllét miatt, mint az anyagi helyzetük miatt. A bizonytalan jövő valóban félelmetes lehet. Az ismeretlentől való félelem már a történelem előtti időkben gyökerezik bennünk.

Gyermekek

A gyerekek közel állnak a saját jövőjüktől való félelemhez. Ha megvannak, általában elsőbbséget élveznek. Így sok pár éppen miattuk marad kapcsolatban, még ha maguknak a gyerekeknek is többet árt, mint használ. És ha nem? Aztán persze attól félsz, hogy elszalasztod életed esélyét, hogy megszerezd őket. Hiszen egy nő életkora nagy szerepet játszik az anyaságban, és 35 évesen új partnerrel kezdeni egy kapcsolatot, és várni, hogy teherbe eshet, vagy attól tartva, hogy új szerelme egyáltalán nem akar gyereket. pszichológiailag megerőltető.

Túl öreg vagyok ehhez

"Az őrület a fiatalokért való, már régen kinőttük ezt." Még akkor is, ha te nem. még mindig átlépte a 40 éves korhatárt, úgy gondolja, hogy elkezd valami újat építeni, ami már nem az Ön számára Elvégre nem fogsz az élen járni a parkban, mint a tinédzserek, vagy nem jelentkezel nyelvtanfolyamokra, ha már van munkád. Az új érdeklődési körök megváltoztatják a jól bevált rutint, és Isten ments, hogy ne élvezd túlságosan.

Ne félj!

Ha nem vagy elégedett jelenlegi életeddel, változtass azt! Nem számít, mit gondolnak róla mások. Gondold át, mitől és miért félsz valójában. És ami a legfontosabb: tényleg rosszabb lesz? Az önálló élettől vagy az örök unalomtól félsz jobban? Hogy később lesznek gyerekeid, vagy örökre kötődni fogsz ahhoz a goromba vagy hisztis emberhez? Nem tenni semmit gyakran rosszabb, mint egy ideig kételkedni és kockázatot vállalni. Értékelje saját életét, és keressen egy jobbat!


Hasonló cikkek

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Tudta, hogy az elvált családokból származó gyerekeknek is feleannyi az esélye, hogy elválnak? Igen? És mi van akkor, ha ez a veszély minden válással nő a családban? A gyermekkorodban körülötted lévő kapcsolati minták erősen befolyásolnak téged. Tudatosan kell azonosítania őket, hogy megszabaduljon tőlük. Közülük az 5 leggyakoribbat mutatjuk be!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.