Válás 40 évesen, vagy mitől félünk a legjobban?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől fél a legjobban?

Bizonytalan jövő

Különösen a nők félnek nagyon a különéléstől/válástól későbbi életük során. Főleg olyan helyzetben, amikor gyerekeik vannak. Az új kezdet nem könnyű. A férfiaknak e tekintetben kicsit könnyebb a dolguk. Sokkal könnyebb fiatal szeretőt találni, mint fiatal szeretőt. A nők jobban aggódnak az egyedüllét miatt, mint az anyagi helyzetük miatt. A bizonytalan jövő valóban félelmetes lehet. Az ismeretlentől való félelem már a történelem előtti időkben gyökerezik bennünk.

Gyermekek

A gyerekek közel állnak a saját jövőjüktől való félelemhez. Ha megvannak, általában elsőbbséget élveznek. Így sok pár éppen miattuk marad kapcsolatban, még ha maguknak a gyerekeknek is többet árt, mint használ. És ha nem? Aztán persze attól félsz, hogy elszalasztod életed esélyét, hogy megszerezd őket. Hiszen egy nő életkora nagy szerepet játszik az anyaságban, és 35 évesen új partnerrel kezdeni egy kapcsolatot, és várni, hogy teherbe eshet, vagy attól tartva, hogy új szerelme egyáltalán nem akar gyereket. pszichológiailag megerőltető.

Túl öreg vagyok ehhez

"Az őrület a fiatalokért való, már régen kinőttük ezt." Még akkor is, ha te nem. még mindig átlépte a 40 éves korhatárt, úgy gondolja, hogy elkezd valami újat építeni, ami már nem az Ön számára Elvégre nem fogsz az élen járni a parkban, mint a tinédzserek, vagy nem jelentkezel nyelvtanfolyamokra, ha már van munkád. Az új érdeklődési körök megváltoztatják a jól bevált rutint, és Isten ments, hogy ne élvezd túlságosan.

Ne félj!

Ha nem vagy elégedett jelenlegi életeddel, változtass azt! Nem számít, mit gondolnak róla mások. Gondold át, mitől és miért félsz valójában. És ami a legfontosabb: tényleg rosszabb lesz? Az önálló élettől vagy az örök unalomtól félsz jobban? Hogy később lesznek gyerekeid, vagy örökre kötődni fogsz ahhoz a goromba vagy hisztis emberhez? Nem tenni semmit gyakran rosszabb, mint egy ideig kételkedni és kockázatot vállalni. Értékelje saját életét, és keressen egy jobbat!


Hasonló cikkek

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

A férfiak és a nők világa más, ezt már mindenki tudja. A kommunikációban a leggyakoribb félreértések azon alapulnak, hogy partnere egyáltalán nem érti Önt. Mutatjuk a legveszélyesebb kifejezéseket. A férfiak és a nők teljesen másképp értik őket.

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

A hűtlenség életünk normális része. Szinte minden második házaspárt érint. Egyes nők határozott lépéseket tesznek, és szakítanak párjukkal. Mások még egy esélyt adnak emberüknek. De vannak olyan nők is, akik némán figyelik párjuk hűtlenségét. Azt kérdezed, hogy miért?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.