Ismerkedés szakítás után

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Segítünk, hogy gyorsan felépüljön egy szakításból, hogy randevúzhasson valakivel.

Beszéljen a problémáiról

Figyelmesse a barátait, és randevúzzon velük. Mondd el nekik minden bajodat. Ne kímélje a negatív érzéseket, amelyek jelenleg elárasztanak. Az aggodalmairól való beszélgetésnek ellazulnia kell. Ha a barátokkal folytatott ismételt beszélgetések nem segítenek, keressen fel egy pszichológust. Nem kell aggódnod semmi miatt, csak beszélni fogsz a problémáidról, érzéseidről. A pszichológusokat arra képezték ki, hogy segítsenek az embereknek megbirkózni a nehéz élethelyzetekkel.

Önmagára összpontosítson

Hagyja abba a gyászt. Békülj be azzal, hogy a volt pároddal való kapcsolatnak vége. Összpontosítsd magadra a figyelmet. Töltsön több időt a hobbijaira. Tedd magad boldoggá, és nézd meg azokat a helyeket, amelyeket mindig is szeretett volna meglátogatni. Teljesítsd gyermekkori vágyaidat. Adjon jó edzést szervezetének, és kezdjen el rendszeresen edzeni. Nemcsak megjelenésednek, egészségednek, hanem pszichédnek is jót tesz. A képet is módosíthatja. Javítsa munkahelyi teljesítményét, főnöke biztosan értékelni fogja. Mindezek a dolgok előre visznek. Ez növeli az önbizalmad. Ha jobban érzi magát, szeretne újra randevúzni.

Ne maradjon otthon

Nem fog a nappaliban találkozni a lelki társával. Ki kell jönnöd! Menj szórakozni, és ne félj közeledni egy szimpatikus partnerhez. Nézze meg, ismernek-e ismerősei valakit, aki szingli, és meg akarja változtatni az állapotát. Ha nem szeretsz különféle eseményekre járni, az rendben van. Leendő pároddal egy online társkereső oldalon is találkozhatsz. Nem szabad félnie, hogy megszólítsa az embereket. Ha elsőre nem megy, nem kell lehajtania a fejét.

Ne rohanjon sehova

Ne rohanjon bele egy új kapcsolatba szakítás után. A közelmúltban kellemetlen lelki sérüléseket szenvedett. Adj egy kis időt az új szerelem keresésének. Ha találkoztál egy szimpatikus partnerrel, lassan ismerkedj meg egymással. Semmilyen módon ne gyorsítsa fel a konvergencia folyamatát. Csak akkor kezdjen kapcsolatba, ha biztos abban, hogy a kérdéses személy a megfelelő az Ön számára.


Hasonló cikkek

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha másik országból talál partnert?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a "dolgok"?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.