Ismerkedés szakítás után

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Segítünk, hogy gyorsan felépüljön egy szakításból, hogy randevúzhasson valakivel.

Beszéljen a problémáiról

Figyelmesse a barátait, és randevúzzon velük. Mondd el nekik minden bajodat. Ne kímélje a negatív érzéseket, amelyek jelenleg elárasztanak. Az aggodalmairól való beszélgetésnek ellazulnia kell. Ha a barátokkal folytatott ismételt beszélgetések nem segítenek, keressen fel egy pszichológust. Nem kell aggódnod semmi miatt, csak beszélni fogsz a problémáidról, érzéseidről. A pszichológusokat arra képezték ki, hogy segítsenek az embereknek megbirkózni a nehéz élethelyzetekkel.

Önmagára összpontosítson

Hagyja abba a gyászt. Békülj be azzal, hogy a volt pároddal való kapcsolatnak vége. Összpontosítsd magadra a figyelmet. Töltsön több időt a hobbijaira. Tedd magad boldoggá, és nézd meg azokat a helyeket, amelyeket mindig is szeretett volna meglátogatni. Teljesítsd gyermekkori vágyaidat. Adjon jó edzést szervezetének, és kezdjen el rendszeresen edzeni. Nemcsak megjelenésednek, egészségednek, hanem pszichédnek is jót tesz. A képet is módosíthatja. Javítsa munkahelyi teljesítményét, főnöke biztosan értékelni fogja. Mindezek a dolgok előre visznek. Ez növeli az önbizalmad. Ha jobban érzi magát, szeretne újra randevúzni.

Ne maradjon otthon

Nem fog a nappaliban találkozni a lelki társával. Ki kell jönnöd! Menj szórakozni, és ne félj közeledni egy szimpatikus partnerhez. Nézze meg, ismernek-e ismerősei valakit, aki szingli, és meg akarja változtatni az állapotát. Ha nem szeretsz különféle eseményekre járni, az rendben van. Leendő pároddal egy online társkereső oldalon is találkozhatsz. Nem szabad félnie, hogy megszólítsa az embereket. Ha elsőre nem megy, nem kell lehajtania a fejét.

Ne rohanjon sehova

Ne rohanjon bele egy új kapcsolatba szakítás után. A közelmúltban kellemetlen lelki sérüléseket szenvedett. Adj egy kis időt az új szerelem keresésének. Ha találkoztál egy szimpatikus partnerrel, lassan ismerkedj meg egymással. Semmilyen módon ne gyorsítsa fel a konvergencia folyamatát. Csak akkor kezdjen kapcsolatba, ha biztos abban, hogy a kérdéses személy a megfelelő az Ön számára.


Hasonló cikkek

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.