Ismerkedés szakítás után

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Segítünk, hogy gyorsan felépüljön egy szakításból, hogy randevúzhasson valakivel.

Beszéljen a problémáiról

Figyelmesse a barátait, és randevúzzon velük. Mondd el nekik minden bajodat. Ne kímélje a negatív érzéseket, amelyek jelenleg elárasztanak. Az aggodalmairól való beszélgetésnek ellazulnia kell. Ha a barátokkal folytatott ismételt beszélgetések nem segítenek, keressen fel egy pszichológust. Nem kell aggódnod semmi miatt, csak beszélni fogsz a problémáidról, érzéseidről. A pszichológusokat arra képezték ki, hogy segítsenek az embereknek megbirkózni a nehéz élethelyzetekkel.

Önmagára összpontosítson

Hagyja abba a gyászt. Békülj be azzal, hogy a volt pároddal való kapcsolatnak vége. Összpontosítsd magadra a figyelmet. Töltsön több időt a hobbijaira. Tedd magad boldoggá, és nézd meg azokat a helyeket, amelyeket mindig is szeretett volna meglátogatni. Teljesítsd gyermekkori vágyaidat. Adjon jó edzést szervezetének, és kezdjen el rendszeresen edzeni. Nemcsak megjelenésednek, egészségednek, hanem pszichédnek is jót tesz. A képet is módosíthatja. Javítsa munkahelyi teljesítményét, főnöke biztosan értékelni fogja. Mindezek a dolgok előre visznek. Ez növeli az önbizalmad. Ha jobban érzi magát, szeretne újra randevúzni.

Ne maradjon otthon

Nem fog a nappaliban találkozni a lelki társával. Ki kell jönnöd! Menj szórakozni, és ne félj közeledni egy szimpatikus partnerhez. Nézze meg, ismernek-e ismerősei valakit, aki szingli, és meg akarja változtatni az állapotát. Ha nem szeretsz különféle eseményekre járni, az rendben van. Leendő pároddal egy online társkereső oldalon is találkozhatsz. Nem szabad félnie, hogy megszólítsa az embereket. Ha elsőre nem megy, nem kell lehajtania a fejét.

Ne rohanjon sehova

Ne rohanjon bele egy új kapcsolatba szakítás után. A közelmúltban kellemetlen lelki sérüléseket szenvedett. Adj egy kis időt az új szerelem keresésének. Ha találkoztál egy szimpatikus partnerrel, lassan ismerkedj meg egymással. Semmilyen módon ne gyorsítsa fel a konvergencia folyamatát. Csak akkor kezdjen kapcsolatba, ha biztos abban, hogy a kérdéses személy a megfelelő az Ön számára.


Hasonló cikkek

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.