Ismerkedés szakítás után

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Segítünk, hogy gyorsan felépüljön egy szakításból, hogy randevúzhasson valakivel.

Beszéljen a problémáiról

Figyelmesse a barátait, és randevúzzon velük. Mondd el nekik minden bajodat. Ne kímélje a negatív érzéseket, amelyek jelenleg elárasztanak. Az aggodalmairól való beszélgetésnek ellazulnia kell. Ha a barátokkal folytatott ismételt beszélgetések nem segítenek, keressen fel egy pszichológust. Nem kell aggódnod semmi miatt, csak beszélni fogsz a problémáidról, érzéseidről. A pszichológusokat arra képezték ki, hogy segítsenek az embereknek megbirkózni a nehéz élethelyzetekkel.

Önmagára összpontosítson

Hagyja abba a gyászt. Békülj be azzal, hogy a volt pároddal való kapcsolatnak vége. Összpontosítsd magadra a figyelmet. Töltsön több időt a hobbijaira. Tedd magad boldoggá, és nézd meg azokat a helyeket, amelyeket mindig is szeretett volna meglátogatni. Teljesítsd gyermekkori vágyaidat. Adjon jó edzést szervezetének, és kezdjen el rendszeresen edzeni. Nemcsak megjelenésednek, egészségednek, hanem pszichédnek is jót tesz. A képet is módosíthatja. Javítsa munkahelyi teljesítményét, főnöke biztosan értékelni fogja. Mindezek a dolgok előre visznek. Ez növeli az önbizalmad. Ha jobban érzi magát, szeretne újra randevúzni.

Ne maradjon otthon

Nem fog a nappaliban találkozni a lelki társával. Ki kell jönnöd! Menj szórakozni, és ne félj közeledni egy szimpatikus partnerhez. Nézze meg, ismernek-e ismerősei valakit, aki szingli, és meg akarja változtatni az állapotát. Ha nem szeretsz különféle eseményekre járni, az rendben van. Leendő pároddal egy online társkereső oldalon is találkozhatsz. Nem szabad félnie, hogy megszólítsa az embereket. Ha elsőre nem megy, nem kell lehajtania a fejét.

Ne rohanjon sehova

Ne rohanjon bele egy új kapcsolatba szakítás után. A közelmúltban kellemetlen lelki sérüléseket szenvedett. Adj egy kis időt az új szerelem keresésének. Ha találkoztál egy szimpatikus partnerrel, lassan ismerkedj meg egymással. Semmilyen módon ne gyorsítsa fel a konvergencia folyamatát. Csak akkor kezdjen kapcsolatba, ha biztos abban, hogy a kérdéses személy a megfelelő az Ön számára.


Hasonló cikkek

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Mit jelent a szabadság egy kapcsolatban? Szeresd a párodat úgy, ahogy van! Ne korlátozd őt semmiben. Adj neki szabadságot tetteiben és döntéseiben. Ahhoz, hogy minden mindkét irányban működjön, a partnerednek hasonló hozzáállással kell rendelkeznie hozzád, mint te hozzá. Egy szép és egyben szabad kapcsolat felépítése egyáltalán nem egyszerű. És ez az oka annak, hogy a legtöbb pár nem éli át a házasság nélküli szerelmet.

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.