Az emberek nem változnak

Szereted a párodat, de szeretnél valamit változtatni rajta? Egyesek számára ez lehetséges, másoknak sajnos nem. Honnan kellene tudnia? Például az illető viselkedése szerint.

Bűntudat csábítása

Csinál valamit rosszul a párod, de a hiba nem az ő, hanem a tiéd? A barátod/barátnőd gyakran jár a barátaiddal, és ez téged zavar? Természetesen a partnered szerint a hiba az Ön oldalán van. Mert ti vagytok azok, akik mindig panaszkodnak valamire. Ha nem lennél olyan unalmas, talán a barátod/barátnőd sokkal több időt töltene veled. Vedd észre, hogy egyik oldalon sincs hiba. Ez az ember olyan, aki, és nem tudod megváltoztatni. Rajtad múlik, hogy megtanulsz-e együtt élni vele, vagy vágysz valaki más szerelmére.

Képtelenség felismerni saját hibáidat

Gyakran elégedetlen vagy valamiben a pároddal, megpróbálsz változtatni, de ő teljesen közömbös. Az egyén nem fogja észrevenni, hogy valami nincs rendben vele. Éppen ellenkezőleg, azt fogja gondolni, hogy valami problémád van, majd kiűzi rajta a haragodat. Ebben az esetben partnere nem veszi észre, hogy nem csak önmagára kell gondolnia, hanem az egész partnerségére is. Mert egy lényeges dolgot figyelmen kívül hagy, mégpedig azt, hogy a kapcsolat a kölcsönös tiszteletről szól. Az ilyen embert nehéz megváltoztatni, mert megvan a maga érintetlen világa, és alapvetően nem vágyik semmi változásra. Semmi ok, tökéletes.

Elzárkózás

Van zárkózott barátod/barátnőd? Nem tudja láthatóan megmutatni neked az érzéseit? Ez baj, mert akkor soha nem tudhatod, hogy mire készülsz. Nagyon nehéz bejutni belé. Ha szerencséd van, és néha igen, rá fogsz jönni, hogy valójában egy kiszámíthatatlan egyéniség. Egy ilyen embert még soha senki nem tudott megváltoztatni. Megpróbálhatod. A kérdés az, hogy meg tudod-e csinálni!

Figyelmen kívül hagyni

Vannak emberek, akiket nem érdekel, hogy mindig veszekedtek egymással. Nem akarnak ezen változtatni semmit, és rutinnak tekintik. Eszükbe sem jut, hogy küzdesz vele. Szerintük a megbékélési szex mindig mindent helyrehoz. Az ilyen partnerek szerethetnek téged, de természetük örökre ugyanaz marad. Most rajtad múlik, hogy kibékülsz-e vele, vagy találsz valakit, aki szimpatikusabb lesz neked.


Hasonló cikkek

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.