Hogyan töltsd el a közös estéket a pároddal?

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Fordítsák meg a fáradtságot

A párja nagyon fáradtan érkezik a munkából. Vidd ki a mosdóba. Mossa meg a hátát forró vízben. Abban a pillanatban minden stressz és feszültség lehull róla. Tekerje be egy törülközőbe. Ezután vigye vissza szerelmét a nappaliba. Masszírozza partnerét gyertyafénynél. Fókuszáljon elsősorban a lábakra. Akupresszúrás pontok vannak rajtuk, amelyek enyhítik a fáradtságot. Ráadásul ez az a testrész, amelyik a legtöbbet izzad a nap folyamán. Ha nincs kedve masszírozni, vásárolhat masszázskészüléket. A munka nagy részét ő végzi el helyetted.

Kellemes légkör megteremtése

Együtt rendezd be kedvenc szobádat a lakásban. Vásároljon díszpárnákat, gyertyákat, füstölőket és virágokat. Párosítsd mindezt egy szín több árnyalatához. Ne felejts el egy üveg jó pezsgőt. A szobája nyugodt és meditatív hellyé válik. Kapcsolja le a villanyt. Ezúttal a gyertyák elvégzik a feladatot a mesterséges izzóknál. Még csak nem is kell kommunikálni egymással, csak el kell fogadni azt a nagyszerű hangulatot, ami összehoz.

Együtt töltött pillanatok a fürdőben

A közös fürdőzés régimódi tanácsnak tűnnek. De ez nem igaz. Készüljön fel arra, hogy egy szerv legyen a lábujjain. Sok időt fogsz tölteni a vízben! Töltse fel a fürdőkádat majdnem tele. Azonban hagyjon helyet a forró víz hozzáadására. Szerezzen be illatos olajokat és gyertyákat. Rózsaszirmokkal szórhatja az egész fürdőkádat. Még előtte készítsen néhány harapnivalót, amelyet a fürdőben való pihenés közben fogyaszt el. Egy hosszú, illatos meleg fürdő nemcsak a testednek, hanem a kapcsolatodnak is jót tesz. Rengeteg időd lesz masszírozni, összebújni, kommunikálni, szeretkezni...

Együtt olvasni

Nem kell könyvmolynak lenned, de olvasni sosem árt egy-egy érdekes könyv. Az emberek gyakran azzal a kifogással élnek, hogy nincs idejük olvasni. Csináld másképp. Ne nézz minden este tévét. Válasszon egy napot, amikor Ön és partnere korán lefekszel. Ma este ne feküdj le, és ne szeretkezz. Olvasni egy könyvet. Csak egy kell. Ölelj össze. Az egyik felolvas, a másik hallgat. Egy idő után váltsák egymást. Ez a szokatlan tevékenység nagyban megerősíti közös megértését.


Hasonló cikkek

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

A hűtlenség az emberiség csapása, és sokan joggal félnek. De sok olyan személy is találkozhat, aki közvetlen betegség-ellenőrző, és nem hagyja, hogy partnere lélegezzen. Szóval ki fél a legjobban attól, hogy a társa megcsalja?

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.