Hogyan töltsd el a közös estéket a pároddal?

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Fordítsák meg a fáradtságot

A párja nagyon fáradtan érkezik a munkából. Vidd ki a mosdóba. Mossa meg a hátát forró vízben. Abban a pillanatban minden stressz és feszültség lehull róla. Tekerje be egy törülközőbe. Ezután vigye vissza szerelmét a nappaliba. Masszírozza partnerét gyertyafénynél. Fókuszáljon elsősorban a lábakra. Akupresszúrás pontok vannak rajtuk, amelyek enyhítik a fáradtságot. Ráadásul ez az a testrész, amelyik a legtöbbet izzad a nap folyamán. Ha nincs kedve masszírozni, vásárolhat masszázskészüléket. A munka nagy részét ő végzi el helyetted.

Kellemes légkör megteremtése

Együtt rendezd be kedvenc szobádat a lakásban. Vásároljon díszpárnákat, gyertyákat, füstölőket és virágokat. Párosítsd mindezt egy szín több árnyalatához. Ne felejts el egy üveg jó pezsgőt. A szobája nyugodt és meditatív hellyé válik. Kapcsolja le a villanyt. Ezúttal a gyertyák elvégzik a feladatot a mesterséges izzóknál. Még csak nem is kell kommunikálni egymással, csak el kell fogadni azt a nagyszerű hangulatot, ami összehoz.

Együtt töltött pillanatok a fürdőben

A közös fürdőzés régimódi tanácsnak tűnnek. De ez nem igaz. Készüljön fel arra, hogy egy szerv legyen a lábujjain. Sok időt fogsz tölteni a vízben! Töltse fel a fürdőkádat majdnem tele. Azonban hagyjon helyet a forró víz hozzáadására. Szerezzen be illatos olajokat és gyertyákat. Rózsaszirmokkal szórhatja az egész fürdőkádat. Még előtte készítsen néhány harapnivalót, amelyet a fürdőben való pihenés közben fogyaszt el. Egy hosszú, illatos meleg fürdő nemcsak a testednek, hanem a kapcsolatodnak is jót tesz. Rengeteg időd lesz masszírozni, összebújni, kommunikálni, szeretkezni...

Együtt olvasni

Nem kell könyvmolynak lenned, de olvasni sosem árt egy-egy érdekes könyv. Az emberek gyakran azzal a kifogással élnek, hogy nincs idejük olvasni. Csináld másképp. Ne nézz minden este tévét. Válasszon egy napot, amikor Ön és partnere korán lefekszel. Ma este ne feküdj le, és ne szeretkezz. Olvasni egy könyvet. Csak egy kell. Ölelj össze. Az egyik felolvas, a másik hallgat. Egy idő után váltsák egymást. Ez a szokatlan tevékenység nagyban megerősíti közös megértését.


Hasonló cikkek

Az asszonyról azt mondják, hogy ő a családi tűzhely őre. Azt is állítják, hogy biológiailag az a vágy, hogy csak egy állandó szexuális partner legyen. Az utóbbi években azonban a nők viselkedése gyakran eltér ettől az állítástól. A nők egyre hűtlenebbek. Mi készteti a szebbik nemet a hűtlenségre?

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehet, hogy az alábbi hibák valamelyikét követi el.

Számtalan útmutatást találhat az interneten arról, hogyan lehet boldog párkapcsolati életet élni. De minden tanács nem segít, amíg meg nem tanul egy dolgot. Ez pedig az, hogy szeresd magad. Megrázod a fejed, hogy ez önző és felesleges az életben? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.