Hogyan töltsd el a közös estéket a pároddal?

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Fordítsák meg a fáradtságot

A párja nagyon fáradtan érkezik a munkából. Vidd ki a mosdóba. Mossa meg a hátát forró vízben. Abban a pillanatban minden stressz és feszültség lehull róla. Tekerje be egy törülközőbe. Ezután vigye vissza szerelmét a nappaliba. Masszírozza partnerét gyertyafénynél. Fókuszáljon elsősorban a lábakra. Akupresszúrás pontok vannak rajtuk, amelyek enyhítik a fáradtságot. Ráadásul ez az a testrész, amelyik a legtöbbet izzad a nap folyamán. Ha nincs kedve masszírozni, vásárolhat masszázskészüléket. A munka nagy részét ő végzi el helyetted.

Kellemes légkör megteremtése

Együtt rendezd be kedvenc szobádat a lakásban. Vásároljon díszpárnákat, gyertyákat, füstölőket és virágokat. Párosítsd mindezt egy szín több árnyalatához. Ne felejts el egy üveg jó pezsgőt. A szobája nyugodt és meditatív hellyé válik. Kapcsolja le a villanyt. Ezúttal a gyertyák elvégzik a feladatot a mesterséges izzóknál. Még csak nem is kell kommunikálni egymással, csak el kell fogadni azt a nagyszerű hangulatot, ami összehoz.

Együtt töltött pillanatok a fürdőben

A közös fürdőzés régimódi tanácsnak tűnnek. De ez nem igaz. Készüljön fel arra, hogy egy szerv legyen a lábujjain. Sok időt fogsz tölteni a vízben! Töltse fel a fürdőkádat majdnem tele. Azonban hagyjon helyet a forró víz hozzáadására. Szerezzen be illatos olajokat és gyertyákat. Rózsaszirmokkal szórhatja az egész fürdőkádat. Még előtte készítsen néhány harapnivalót, amelyet a fürdőben való pihenés közben fogyaszt el. Egy hosszú, illatos meleg fürdő nemcsak a testednek, hanem a kapcsolatodnak is jót tesz. Rengeteg időd lesz masszírozni, összebújni, kommunikálni, szeretkezni...

Együtt olvasni

Nem kell könyvmolynak lenned, de olvasni sosem árt egy-egy érdekes könyv. Az emberek gyakran azzal a kifogással élnek, hogy nincs idejük olvasni. Csináld másképp. Ne nézz minden este tévét. Válasszon egy napot, amikor Ön és partnere korán lefekszel. Ma este ne feküdj le, és ne szeretkezz. Olvasni egy könyvet. Csak egy kell. Ölelj össze. Az egyik felolvas, a másik hallgat. Egy idő után váltsák egymást. Ez a szokatlan tevékenység nagyban megerősíti közös megértését.


Hasonló cikkek

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

A két ember közötti szerelem felemelő és sok örömet okoz. Ha azonban nem várod otthon a párodat, vagy állandóan rossz hangulatban vagy, előfordulhat, hogy egy rosszul működő kapcsolatban ragadsz. Ahelyett, hogy energizálna egy kapcsolatot, egy rosszul működő kapcsolat elszívja az energiát. És ez baj!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.