Hogyan töltsd el a közös estéket a pároddal?

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Fordítsák meg a fáradtságot

A párja nagyon fáradtan érkezik a munkából. Vidd ki a mosdóba. Mossa meg a hátát forró vízben. Abban a pillanatban minden stressz és feszültség lehull róla. Tekerje be egy törülközőbe. Ezután vigye vissza szerelmét a nappaliba. Masszírozza partnerét gyertyafénynél. Fókuszáljon elsősorban a lábakra. Akupresszúrás pontok vannak rajtuk, amelyek enyhítik a fáradtságot. Ráadásul ez az a testrész, amelyik a legtöbbet izzad a nap folyamán. Ha nincs kedve masszírozni, vásárolhat masszázskészüléket. A munka nagy részét ő végzi el helyetted.

Kellemes légkör megteremtése

Együtt rendezd be kedvenc szobádat a lakásban. Vásároljon díszpárnákat, gyertyákat, füstölőket és virágokat. Párosítsd mindezt egy szín több árnyalatához. Ne felejts el egy üveg jó pezsgőt. A szobája nyugodt és meditatív hellyé válik. Kapcsolja le a villanyt. Ezúttal a gyertyák elvégzik a feladatot a mesterséges izzóknál. Még csak nem is kell kommunikálni egymással, csak el kell fogadni azt a nagyszerű hangulatot, ami összehoz.

Együtt töltött pillanatok a fürdőben

A közös fürdőzés régimódi tanácsnak tűnnek. De ez nem igaz. Készüljön fel arra, hogy egy szerv legyen a lábujjain. Sok időt fogsz tölteni a vízben! Töltse fel a fürdőkádat majdnem tele. Azonban hagyjon helyet a forró víz hozzáadására. Szerezzen be illatos olajokat és gyertyákat. Rózsaszirmokkal szórhatja az egész fürdőkádat. Még előtte készítsen néhány harapnivalót, amelyet a fürdőben való pihenés közben fogyaszt el. Egy hosszú, illatos meleg fürdő nemcsak a testednek, hanem a kapcsolatodnak is jót tesz. Rengeteg időd lesz masszírozni, összebújni, kommunikálni, szeretkezni...

Együtt olvasni

Nem kell könyvmolynak lenned, de olvasni sosem árt egy-egy érdekes könyv. Az emberek gyakran azzal a kifogással élnek, hogy nincs idejük olvasni. Csináld másképp. Ne nézz minden este tévét. Válasszon egy napot, amikor Ön és partnere korán lefekszel. Ma este ne feküdj le, és ne szeretkezz. Olvasni egy könyvet. Csak egy kell. Ölelj össze. Az egyik felolvas, a másik hallgat. Egy idő után váltsák egymást. Ez a szokatlan tevékenység nagyban megerősíti közös megértését.


Hasonló cikkek

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Egy olyan partnerrel élsz együtt, aki folyamatosan arról beszél, hogy minden tekintetben tökéletes? Egy reménytelenül önelégült emberrel? Olyan emberrel, aki állandó dicséretet és csodálatot vár tőled? Mire kell figyelni egy ilyen kapcsolatban?

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Felírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül is megteheted!

Mint minden más a világon, a partnerkapcsolat is folyamatosan fejlődik. Bár szívesebben maradnánk a szerelemnek abban a csodálatos időszakában, ez nem lehetséges. Szerencsére a pszichológusoknak már sikerült feltárniuk, hogyan követik egymást a párkapcsolat egyes fázisai. Azt is kitalálták, merre és hogyan kell továbblépni a hosszú távú kapcsolat fenntartása érdekében.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.