Megfeszítetlen mérőműszer

Manapság folyamatosan szakítanak a párok. Az ezt követő hangulatváltozás, amikor szereted az exedet, és nem tudsz nélküle élni, felváltva olyan hangulatokkal, amikor utálod őt, nem szokatlan a kapcsolat ezen szakaszában. De mit tehetsz annak érdekében, hogy mielőbb kilábalj ebből az ördögi körből, és újra élhess?Ha a szakítás után is érzel párod iránt, akkor valószínűleg azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy vissza kell-e menni egy kapcsolatba, vagy valaki mással kezdeni az életet. De melyik a helyes döntés?

Megújítani egy megromlott párkapcsolatot?

A partnere továbbra is vissza akar majd kapni? Ha újra együtt lesztek, jobb lesz ez a kapcsolat, mint volt? Honnan szerezhet bizonyosságot arra, hogy valami megváltozik a kapcsolatban, miután visszatér?

Szakítani?

Vagy jobb lesz egyszer s mindenkorra véget vetni ennek a zűrös szakításnak, kiköltözni minden dolgodból, és elfogadni, hogy a szerelmed nem jött össze? Mi a teendő, ha a kérdéses személy a legjobb ember, akivel valaha találkoztál életedben? Mi a teendő, ha fél a magánytól és új kapcsolatok kialakításától?

Mit tegyünk, ha egyáltalán nem biztos abban, hogy exének vannak-e még érzelmei irántad? Sajnos ezekre a kérdésekre magának kell megtalálnia a választ. A lényeg azonban, hogy ne ragadjunk le egy helyen. Akkor egy lépést sem tudna tenni előre vagy hátra.

Hasonlítson össze mindent a fejében

Biztosan tudja (vagy legalább sejti), hogy a "volt partnere" "úgy érzi a szakítás után.. Megbánja, hogy szakított veled, vagy örül, hogy már nem vagytok együtt? És mi van veled? Jobban jártatok együtt, vagy megkönnyebbültél a szakítás után? Ne beszélj arról, hogy ki veszített többet és ki kevesebbet a kapcsolatban, vagy aki emiatt most boldogtalanabb. Gondoljon többet a jövőre. Fontolja meg, hogy szeretne-e még néhány lépést tenni a kapcsolat megmentése érdekében, vagy máshol szeretne kezdeni valaki mással.

Ne halassza el a döntést

Vegye észre, hogy sem szomorúság, sem sajnálkozás, sem gyűlölet nem oldja meg a problémád. Ezt az állapotot semmiképpen sem érdemes meghosszabbítani, mert megöl téged és a volt párodat. Ha valóban törődik vele, tegyen még egy utolsó kísérletet a kapcsolat újraélesztésére. Ha mindketten őt akarjátok, álljatok össze újra. Ha bármilyen kétséget érzel az oldaláról, fogadd el, hogy nem erre való, és a kapcsolat nem éri meg, hogy benne maradj. Tegyél egy nagy pontot erre a kapcsolatra egyszer s mindenkorra, és tekintsd lezártnak. A nem konszolidált szakítások, amikor több hónapos szünetet tartasz, hogy megtudd, akarsz-e/nem akarsz együtt lenni, nem használnak.

Csak ha lezárod ezt a fejezetet az életedben hogy folytassa az új boldogság keresését. A hiányos kapcsolatok megkötik a lábad, és nem tudsz előre lépni, hogy új szerelemre találj. Ne feledje, hogy bár egyáltalán nem lesz könnyű, megteheti!


Hasonló cikkek

Mindenki egy dologra vágyik. A tökéletes kapcsolat után. Olyan kapcsolat után, amely igazolni fogja az összes korábbi sikertelen kapcsolatot. Hogyan építsünk ki egy ilyen kapcsolatot? És melyek a boldog párkapcsolat legfontosabb tulajdonságai?

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

A házasság időnként nagyon törékeny. Sok pár saját viselkedésével rombolja le. Tudja meg, milyen dolgok tehetik lassan tönkre az egykor szerelmes emberek kapcsolatát.

A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort fogsz használni a kapcsolatodban.

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.