Hogyan válasszuk ki a legjobb ajándékot férfiaknak?

Évente többször dönti el, hogy mit vesz férjének, fiának, apjának, nagybátyjának vagy más férfinak? Volt már olyan kétségbeesett, mert a legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni? Ráadásul mit vegyenek, ha már mindenük megvan, amire szükségük van? Ne ess kétségbe! Csak egy kis türelem kell hozzá, és biztosan kitalál valamit. Egy kis útmutatót hozunk, amely segít kiválasztani a legjobb ajándékot a férfinak.

Még egy porgyűjtő?

Közeleg az ünneplés időpontja, és még mindig nincs meg. ajándék? Ne ess kétségbe. Még csak ne is rohanjon az első üzletbe. Így biztosan veszel valamit, de már másnap az ajándékod a polcra kerül, és csak port fog gyűjteni. Mindenki mástól kap parfümöt, kulcstartót vagy játékot egy madárboltból. És ki gyűjtene több tucat kulcstartót vagy kandallópárkányt, ha valójában nem gyűjti őket?

Tanuljon abból, amit ő ad!

Az emberek általában nagyobb valószínűséggel adnak ajándékot, mint szeretné, nem a címzett. Ez már csak így van és nem tudsz ellene mit tenni. Másrészt ezek az ajándékok nagyszerű ihletforrásként szolgálhatnak ahhoz, amit ő maga szeretne. Ad neked zseblámpát, GPS-t az autóba vagy valamit a konyhába? Nem azért, mert nem tisztel téged, vagy valamire (kellemetlenre) akar utalni. Egyszerűen arról van szó, hogy amikor ajándékot ad neked, azt akarja, hogy az ajándék hasznos legyen. Vegyél hát neki egy útmutatót a cseh erdőkbe, új autóburkolatokat, vagy "bosszút" állj neki a keverőért egy fúróval, és mutass neki egy polcot, amit évek óta nem szögeztek le.

Ne. tudod mit vegyek? Szóval kérdezz!

Elcsépeltnek hangzik, de néha egyszerűen jobb kérni, mint mindig adni valamit, amit udvariasságból megköszön, és amit nagy valószínűséggel a szekrénye aljára tesz.< /p> < h2>És hogyan kell kezelni a karácsonyt?

Próbálj meg emlékezni gyermekkorodra, és játssz a Mikulást. Állapodj meg pároddal, hogy mindketten papírra írjátok karácsonyi kívánságaitokat, és elrejtsétek a levelet valahova. Nem csak azt fogja tudni, hogy pontosan mire vágyik a férfi. Ráadásul nagyon szórakoztató lesz a keresés.

Ha nem tetszik a közvetlen kérdés, próbálja meg meghallgatni. A legtöbben gyakran beszélünk olyan dolgokról, amelyeket szívesen vásárolnánk vagy kipróbálnánk. És ha emlékszel erre a kívánságra, semmi sem egyszerűbb, mint ajándékba venni a szóban forgó dolgot. Csak győződjön meg róla, hogy előtte nincs meg. Örömét nagy csalódás válthatja fel.


Hasonló cikkek

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy megadni magad neki?

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

Szeretlek, szeretlek, szeretlek! Szinte minden nap hallja valaki ezt a két szót. Egyesek számára teljes ritkaságnak számítanak. Vannak, akik ki sem tudják ejteni, mások számára haszontalanok. Hogy vagy? Be tudod vallani szerelmedet a párodnak? A párod be tudja vallani neked? Vagy te azok közé tartozol, akiknek soha nem mondták, hogy szeretnek? Mit csinálsz rosszul?

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.