Hogyan válasszuk ki a legjobb ajándékot férfiaknak?

Évente többször dönti el, hogy mit vesz férjének, fiának, apjának, nagybátyjának vagy más férfinak? Volt már olyan kétségbeesett, mert a legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni? Ráadásul mit vegyenek, ha már mindenük megvan, amire szükségük van? Ne ess kétségbe! Csak egy kis türelem kell hozzá, és biztosan kitalál valamit. Egy kis útmutatót hozunk, amely segít kiválasztani a legjobb ajándékot a férfinak.

Még egy porgyűjtő?

Közeleg az ünneplés időpontja, és még mindig nincs meg. ajándék? Ne ess kétségbe. Még csak ne is rohanjon az első üzletbe. Így biztosan veszel valamit, de már másnap az ajándékod a polcra kerül, és csak port fog gyűjteni. Mindenki mástól kap parfümöt, kulcstartót vagy játékot egy madárboltból. És ki gyűjtene több tucat kulcstartót vagy kandallópárkányt, ha valójában nem gyűjti őket?

Tanuljon abból, amit ő ad!

Az emberek általában nagyobb valószínűséggel adnak ajándékot, mint szeretné, nem a címzett. Ez már csak így van és nem tudsz ellene mit tenni. Másrészt ezek az ajándékok nagyszerű ihletforrásként szolgálhatnak ahhoz, amit ő maga szeretne. Ad neked zseblámpát, GPS-t az autóba vagy valamit a konyhába? Nem azért, mert nem tisztel téged, vagy valamire (kellemetlenre) akar utalni. Egyszerűen arról van szó, hogy amikor ajándékot ad neked, azt akarja, hogy az ajándék hasznos legyen. Vegyél hát neki egy útmutatót a cseh erdőkbe, új autóburkolatokat, vagy "bosszút" állj neki a keverőért egy fúróval, és mutass neki egy polcot, amit évek óta nem szögeztek le.

Ne. tudod mit vegyek? Szóval kérdezz!

Elcsépeltnek hangzik, de néha egyszerűen jobb kérni, mint mindig adni valamit, amit udvariasságból megköszön, és amit nagy valószínűséggel a szekrénye aljára tesz.< /p> < h2>És hogyan kell kezelni a karácsonyt?

Próbálj meg emlékezni gyermekkorodra, és játssz a Mikulást. Állapodj meg pároddal, hogy mindketten papírra írjátok karácsonyi kívánságaitokat, és elrejtsétek a levelet valahova. Nem csak azt fogja tudni, hogy pontosan mire vágyik a férfi. Ráadásul nagyon szórakoztató lesz a keresés.

Ha nem tetszik a közvetlen kérdés, próbálja meg meghallgatni. A legtöbben gyakran beszélünk olyan dolgokról, amelyeket szívesen vásárolnánk vagy kipróbálnánk. És ha emlékszel erre a kívánságra, semmi sem egyszerűbb, mint ajándékba venni a szóban forgó dolgot. Csak győződjön meg róla, hogy előtte nincs meg. Örömét nagy csalódás válthatja fel.


Hasonló cikkek

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl a válást komolyabb lelki sérülések nélkül.

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit is értünk pontosan?

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.