Hogyan válasszuk ki a legjobb ajándékot férfiaknak?

Évente többször dönti el, hogy mit vesz férjének, fiának, apjának, nagybátyjának vagy más férfinak? Volt már olyan kétségbeesett, mert a legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni? Ráadásul mit vegyenek, ha már mindenük megvan, amire szükségük van? Ne ess kétségbe! Csak egy kis türelem kell hozzá, és biztosan kitalál valamit. Egy kis útmutatót hozunk, amely segít kiválasztani a legjobb ajándékot a férfinak.

Még egy porgyűjtő?

Közeleg az ünneplés időpontja, és még mindig nincs meg. ajándék? Ne ess kétségbe. Még csak ne is rohanjon az első üzletbe. Így biztosan veszel valamit, de már másnap az ajándékod a polcra kerül, és csak port fog gyűjteni. Mindenki mástól kap parfümöt, kulcstartót vagy játékot egy madárboltból. És ki gyűjtene több tucat kulcstartót vagy kandallópárkányt, ha valójában nem gyűjti őket?

Tanuljon abból, amit ő ad!

Az emberek általában nagyobb valószínűséggel adnak ajándékot, mint szeretné, nem a címzett. Ez már csak így van és nem tudsz ellene mit tenni. Másrészt ezek az ajándékok nagyszerű ihletforrásként szolgálhatnak ahhoz, amit ő maga szeretne. Ad neked zseblámpát, GPS-t az autóba vagy valamit a konyhába? Nem azért, mert nem tisztel téged, vagy valamire (kellemetlenre) akar utalni. Egyszerűen arról van szó, hogy amikor ajándékot ad neked, azt akarja, hogy az ajándék hasznos legyen. Vegyél hát neki egy útmutatót a cseh erdőkbe, új autóburkolatokat, vagy "bosszút" állj neki a keverőért egy fúróval, és mutass neki egy polcot, amit évek óta nem szögeztek le.

Ne. tudod mit vegyek? Szóval kérdezz!

Elcsépeltnek hangzik, de néha egyszerűen jobb kérni, mint mindig adni valamit, amit udvariasságból megköszön, és amit nagy valószínűséggel a szekrénye aljára tesz.< /p> < h2>És hogyan kell kezelni a karácsonyt?

Próbálj meg emlékezni gyermekkorodra, és játssz a Mikulást. Állapodj meg pároddal, hogy mindketten papírra írjátok karácsonyi kívánságaitokat, és elrejtsétek a levelet valahova. Nem csak azt fogja tudni, hogy pontosan mire vágyik a férfi. Ráadásul nagyon szórakoztató lesz a keresés.

Ha nem tetszik a közvetlen kérdés, próbálja meg meghallgatni. A legtöbben gyakran beszélünk olyan dolgokról, amelyeket szívesen vásárolnánk vagy kipróbálnánk. És ha emlékszel erre a kívánságra, semmi sem egyszerűbb, mint ajándékba venni a szóban forgó dolgot. Csak győződjön meg róla, hogy előtte nincs meg. Örömét nagy csalódás válthatja fel.


Hasonló cikkek

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Mindenki mindig azt kérdezi tőled, hogy mikor lesz gyereked? Felvetették már néhányan, hogy valószínűleg valamilyen egészségügyi problémája van, ha még mindig nincs gyermeke? De mi van akkor, ha gyermektelen akar maradni a párjával? Mi van, ha félsz bevallani magadnak, mert szinte mindenki gyerekes családra vágyik? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.