dolog, amire figyelni kell egy kapcsolatban

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvasson tovább.

A tudomány már régóta bizonyítja, hogy a rózsaszín szemüveg nagyon is valóságos dolog. A szerelem átmenetileg elnyomja azokat az agyi funkciókat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kritikusan gondolkodjunk. Ezért csalódunk olyan gyakran, amikor leesik az a rózsaszín szemüveg, és olyannak látjuk kedvesünket, amilyen valójában.

Ezért fontos, hogy ne csak szívvel lépjünk kapcsolatba, hanem a fejjel is. És mivel tudjuk, milyen nehéz, összeállítottunk neked 5 alapvető dolgot, amit még egy kapcsolat elején sem szabad figyelmen kívül hagynod.

Utálod a barátaikat

Nem nem kell a legjobb barátoknak lenni. Ha azonban nem bírjátok egymást, az valami mélyebb dolog jele. Azt mondják, az öt emberből áll, akihez a legközelebb áll. És hajlamosak vagyunk a hasonló érdeklődésű és véleményű emberek között lógni. Ennek ellenére bizonyára már elgondolkozott azon, hogy miért kell odafigyelnie, ha utálja a szeretője barátait. Valószínűleg még mindig a közmondásos rózsaszín szemüveget viseled, és figyelmen kívül hagyod azokat a tulajdonságokat, amelyeket egyértelműen látsz a barátaikban.

Szerelmed minden exe nyomorult.

Sajnos ez eléggé Lehetséges, hogy a szeretőd csúnya kapcsolatokon ment keresztül olyan emberekkel, akikkel nem akarsz kapcsolatba lépni. Ha abszolút minden volt barát és volt barátnő ilyen volt, az mond valamit. Ráadásul a lehetséges magyarázatok egyike sem kielégítő. Vagy nyomorba sodorja jelenlegi szerelmét. Ezért te is az vagy. Mert mindannyian hajlamosak vagyunk a mintákat követni, és ugyanazt a partnert választjuk újra és újra.

Vagy eltúloznak, és a szakítás után egyszerűen gazembernek titulálják az exeket, hogy jobban érezzék magukat. Ebben az esetben fennáll a veszélye annak, hogy a többiekkel a szemükben "halomba" kerülsz.

Vagy végső esetben a jelenlegi szerelmed nem tudja, mit akar. Bizonytalanok önmagukban, és a köztetek fennálló kapcsolat valószínűleg előbb-utóbb véget ér. A kerítés mögött zöldebb lesz a fű. És ahelyett, hogy a párod magához térne és felelősséget vállalna, nyomorultnak nevez téged, és átmegy egy másik kapcsolat felé. Jelenleg tehát a szolgáltatásokban dolgozók számára – pincérek és pincérnők, eladók, recepciósok, ügyintézők stb. Bizonyos értelemben az, ahogy kedvese gondol az orvosokról.

Az idegenekkel szembeni viselkedésünk azt mutatja, hogy mennyire fejlettek vagyunk empátiával, szociális érzésekkel és erkölcsi érettséggel. Minden tényező, ami egy egészséges kapcsolathoz szükséges.

Nem osztod az élet értékeit és céljait

A szerelem nem minden. Egy kapcsolatban meg kell őriznie saját személyiségét. Végül is ő hozott össze benneteket. Az életcélok olyan dolgok, amelyeknek legalább fele közösnek kell lennie, különben mindketten boldogtalanok lesztek, és végül olyan nagyok lesznek a különbségek közöttetek, hogy még a legnagyobb szerelem sem tudja legyőzni őket.

A párod rosszul alkalmazkodik.

A munkakörnyezetben folyamatosan csökken a rugalmasság. De ez is fontos egy kapcsolatban. Csehül az alkalmazkodóképesség azt jelenti, hogy képes vagy reagálni a helyzetre, és nem adod fel, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Olyan személyt válasszunk, aki képes alkalmazkodni és reagálni a helyzetre, vagy ha a helyzet változékony, képes dolgozni egy ilyen változáson.Hasonló cikkek

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

Egy éjszaka szakított veled? Hirtelen azt mondta neked, hogy ez neked nem megy? Eddig zökkenőmentesen működött a kapcsolatod? Hogy fogalmad sincs mi történt? Mit teszünk tudatlanul tönkre a partnerkapcsolatainkat? Olvassa el és megtudja.

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.