Ne csináld ezt, különben megszöksz!

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Szóval mivel teszed leggyakrabban próbára partnered türelmét?

Úgy viselkedsz, mint a szüleid

"Mi volt a munkahelyeden?", "Vegyél fel fényvédőt", "Don" 'ne felejts el nassolni!”… Az ilyen és ehhez hasonló mondatok kellemetlenül emlékeztetnek egy gondoskodó anyára a kamaszkorodból. Már megvolt a saját eszed, de ő egyszerűen nem hagyta, hogy elmondják. Nem volt más választásod, mint elviselni. Felnőttként nem kell. Ügyeljen arra, hogy ne küldjön a vízhez, ahelyett, hogy megköszönné a törődést. Nekik nem lehet anyukája, hanem téged.

Mindent tudni akarsz. Abszolút minden

Nagyon jó, ha teljesen megbíztok egymásban, és még azokat a témákat is megbeszélik együtt, amelyektől ismerőseiteknek kiütései vannak. De még a partnernek sem kell mindent tudnia. És főleg nem akar. Az exekről szóló viták nincsenek napirenden. Nem is akarod tudni, milyen volt a barátod legénybúcsúja, vagy hogy pontosan hogyan csinálja a párja, hogy ilyen szép, sima lábakat érjen el. A bizalom fontos, de minden kapcsolatban vannak olyan beszélgetések, amelyek feleslegesen feldühítenek. Kerülje el őket.

Felnökség

Egy nem hízelgő kifejezés, amelyet túlzottan büszke feletteseink tiszteletére használunk. Hiszen nem akarod, hogy a másik fél is ezt gondolja rólad! Ne adjon ki feladatokat, ne közölje a hétvégére vagy a nyaralásra vonatkozó terveket kész üzletként, amivel a szeretettnek nincs joga elköltözni. Egy kapcsolatban mindketten hoztok döntéseket, ezért a kapcsolatotoknak a megegyezésről és a kompromisszumról kell szólnia.

Ön a saját komornyikjaként vagy személyes szobalányaként viselkedik

Mindenről gondoskodsz, minden az rendben otthon és természetesen a nap 24 órájában elérhető. Az ilyen tökéletesség fizikai nyomokat hagy rajtad. Fáradt leszel, ingerült leszel, és ha egy kis pontatlanság is van a tökéletesen elhelyezett polcaidon, az két napra kidob. Ráadásul az ilyen tökéletesség idővel megijeszteni kezd. A párod elkezd kifelé rohanni, ahol a dolgok nem feltétlenül a te elképzeléseid és szabályaid szerint mennek. Mindenkinek szüksége van a saját térre és a szerinte "igazított" életre, nem a maga szerint!


Hasonló cikkek

Tartós lesz a kapcsolatunk? A partner elkötelezettséget akar? Gyakran feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, amikor kapcsolatunk jövőjére gondolunk. Matthew Hussey párkapcsolati edző szerint a szerelem önmagában nem elég ahhoz, hogy egy kapcsolatnak legyen jövője.

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak... Biztosan mindenki ismeri ezt a kifejezést, igaz? Ön is úgy érzi néha, hogy egyszerűen egyáltalán nem érti a partnerét? Vagy ideges, és nyilvánvalóan arra vár, hogy bocsánatot kérj? De mi van, ha nem igazán tudod, mi történt? Öt olyan női mondatot hozunk nektek, amelyeket biztosan nem akartok hallani.

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.