Ne csináld ezt, különben megszöksz!

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Szóval mivel teszed leggyakrabban próbára partnered türelmét?

Úgy viselkedsz, mint a szüleid

"Mi volt a munkahelyeden?", "Vegyél fel fényvédőt", "Don" 'ne felejts el nassolni!”… Az ilyen és ehhez hasonló mondatok kellemetlenül emlékeztetnek egy gondoskodó anyára a kamaszkorodból. Már megvolt a saját eszed, de ő egyszerűen nem hagyta, hogy elmondják. Nem volt más választásod, mint elviselni. Felnőttként nem kell. Ügyeljen arra, hogy ne küldjön a vízhez, ahelyett, hogy megköszönné a törődést. Nekik nem lehet anyukája, hanem téged.

Mindent tudni akarsz. Abszolút minden

Nagyon jó, ha teljesen megbíztok egymásban, és még azokat a témákat is megbeszélik együtt, amelyektől ismerőseiteknek kiütései vannak. De még a partnernek sem kell mindent tudnia. És főleg nem akar. Az exekről szóló viták nincsenek napirenden. Nem is akarod tudni, milyen volt a barátod legénybúcsúja, vagy hogy pontosan hogyan csinálja a párja, hogy ilyen szép, sima lábakat érjen el. A bizalom fontos, de minden kapcsolatban vannak olyan beszélgetések, amelyek feleslegesen feldühítenek. Kerülje el őket.

Felnökség

Egy nem hízelgő kifejezés, amelyet túlzottan büszke feletteseink tiszteletére használunk. Hiszen nem akarod, hogy a másik fél is ezt gondolja rólad! Ne adjon ki feladatokat, ne közölje a hétvégére vagy a nyaralásra vonatkozó terveket kész üzletként, amivel a szeretettnek nincs joga elköltözni. Egy kapcsolatban mindketten hoztok döntéseket, ezért a kapcsolatotoknak a megegyezésről és a kompromisszumról kell szólnia.

Ön a saját komornyikjaként vagy személyes szobalányaként viselkedik

Mindenről gondoskodsz, minden az rendben otthon és természetesen a nap 24 órájában elérhető. Az ilyen tökéletesség fizikai nyomokat hagy rajtad. Fáradt leszel, ingerült leszel, és ha egy kis pontatlanság is van a tökéletesen elhelyezett polcaidon, az két napra kidob. Ráadásul az ilyen tökéletesség idővel megijeszteni kezd. A párod elkezd kifelé rohanni, ahol a dolgok nem feltétlenül a te elképzeléseid és szabályaid szerint mennek. Mindenkinek szüksége van a saját térre és a szerinte "igazított" életre, nem a maga szerint!


Hasonló cikkek

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Nem érti, miért volt hűtlen hozzád a partnere? Az urak soha nem csalják meg másod ok nélkül. Megmondjuk, miért teszik ezt.

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.