Ne csináld ezt, különben megszöksz!

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Szóval mivel teszed leggyakrabban próbára partnered türelmét?

Úgy viselkedsz, mint a szüleid

"Mi volt a munkahelyeden?", "Vegyél fel fényvédőt", "Don" 'ne felejts el nassolni!”… Az ilyen és ehhez hasonló mondatok kellemetlenül emlékeztetnek egy gondoskodó anyára a kamaszkorodból. Már megvolt a saját eszed, de ő egyszerűen nem hagyta, hogy elmondják. Nem volt más választásod, mint elviselni. Felnőttként nem kell. Ügyeljen arra, hogy ne küldjön a vízhez, ahelyett, hogy megköszönné a törődést. Nekik nem lehet anyukája, hanem téged.

Mindent tudni akarsz. Abszolút minden

Nagyon jó, ha teljesen megbíztok egymásban, és még azokat a témákat is megbeszélik együtt, amelyektől ismerőseiteknek kiütései vannak. De még a partnernek sem kell mindent tudnia. És főleg nem akar. Az exekről szóló viták nincsenek napirenden. Nem is akarod tudni, milyen volt a barátod legénybúcsúja, vagy hogy pontosan hogyan csinálja a párja, hogy ilyen szép, sima lábakat érjen el. A bizalom fontos, de minden kapcsolatban vannak olyan beszélgetések, amelyek feleslegesen feldühítenek. Kerülje el őket.

Felnökség

Egy nem hízelgő kifejezés, amelyet túlzottan büszke feletteseink tiszteletére használunk. Hiszen nem akarod, hogy a másik fél is ezt gondolja rólad! Ne adjon ki feladatokat, ne közölje a hétvégére vagy a nyaralásra vonatkozó terveket kész üzletként, amivel a szeretettnek nincs joga elköltözni. Egy kapcsolatban mindketten hoztok döntéseket, ezért a kapcsolatotoknak a megegyezésről és a kompromisszumról kell szólnia.

Ön a saját komornyikjaként vagy személyes szobalányaként viselkedik

Mindenről gondoskodsz, minden az rendben otthon és természetesen a nap 24 órájában elérhető. Az ilyen tökéletesség fizikai nyomokat hagy rajtad. Fáradt leszel, ingerült leszel, és ha egy kis pontatlanság is van a tökéletesen elhelyezett polcaidon, az két napra kidob. Ráadásul az ilyen tökéletesség idővel megijeszteni kezd. A párod elkezd kifelé rohanni, ahol a dolgok nem feltétlenül a te elképzeléseid és szabályaid szerint mennek. Mindenkinek szüksége van a saját térre és a szerinte "igazított" életre, nem a maga szerint!


Hasonló cikkek

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Nem hiába mondják, hogy az egyik ember szabadsága ott ér véget, ahol a másiké kezdődik. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Mindannyiunknak megvan a saját terünk és saját határaink, amelyeken túl senkinek sem szabad tágítania. Egy ideig engedményeket tehetsz, de ha a párod rendszeresen korlátoz, hidd el, az tönkreteszi a kapcsolatodat. Ezért ne félj felállítani bizonyos határokat a kapcsolatban, amelyeket a párod nem tud átlépni. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Nézz meg három egyszerű lépést a boldog kapcsolat eléréséhez.

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.