Második házasság. Ezeket a beszélgetéseket nem lehet elkerülni!

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Köztük van néhány beszélgetés, amelyet soha többé nem fog folytatni.

A házasság vagy az újraházasodás élete legjobb döntése lehet. Valószínűleg már elgondolkodtál azon, hogy tényleg megéri-e. Ennek ellenére nézze meg a beszélgetéseket, amelyek előbb-utóbb rád várnak.

„Hogyan oldjuk meg a pénzt?”

Tedd a fejedbe ezt a mondatot, mielőtt párkeresőt kezdenél keresni. A pénz nem egy piszkos szó, és a második házasságot követően még fontosabb, hogy tisztában legyen ezzel a területtel. Nem csak az életstílusa a tét. Lehet, hogy az első házasságodból már vannak gyerekeid. A válás a személyes költségvetését is megviselheti…. Győzze le a szégyent vagy az ellenállást, és intézze el időben a pénzt. Fogalma sincs, hogy a második házassága milyen hatással lesz a pénzére és a közös pénzére? Még egyszer fontolja meg, hogy valóban be akar-e lépni egy második szakszervezetbe.

„Ők az én gyerekeim!”

Akár mindkettőtöknek van gyereke, akár csak egyikőtöknek, a tény továbbra is fennáll, hogy „biológiai anyaguk” máshonnan származik. Főleg az elején mindenkinek nehéz lehet. Életed szerelmének házastársa vagy, de gyermekeik szülője nem. Tegyen meg mindent, hogy soha ne használja ezt vagy hasonló mondatot. Övön aluli ütés. Ha a szeretője ezt mondja, vegyen levegőt, majd próbálja meg megtalálni, miről szól a vita valójában. Másrészt, ha partnere gyakran használja ezt az érvet, akkor itt az ideje, hogy újra a váláson gondolkodjon. Ez az egyik legrosszabb dolog, amit a partnere tehet.

"Ezt az első házasságomból tudom"

A válásnak számos oka lehet. De nagyon valószínű, hogy úgy fogsz reagálni, mint egy bika a vörös rongyra a szeretőd egyes megnyilvánulásaira. Egy ártatlannak tűnő dolog provokál, nem is tudod, hogyan. Ebben az esetben az új kedvencének meg kell őriznie a hidegvérét, neked pedig meg kell tanulnod, hogy most más helyzetben vagy. Valószínűleg már ismeri a "hétköznapi kapcsolatokból", amikor valami apróság váltotta ki tanult reakcióját. A házasságban a hasonló túlreagálások még hangsúlyosabbak. Legyetek türelmesek, mindketten.

„Miért ment tönkre az első házasságotok?”

Egy ilyen beszélgetés nagyon fájdalmas vagy nagyon nem kívánt lehet. És nem igazán számít, mennyire volt rossz az előző házasságod. A múltról beszélni nem mindig könnyű, és ebben az esetben ez különösen igaz. De még egyszer, különösen, ha gyermekei vannak, vagy elköteleződései vannak hátra, ezt nem kerülheti el. Ne riadjon vissza a beszélgetéstől, és ossza meg múltját új kedvesével. Nem kell belemerülned a részletekbe, de legalább vázold fel új szerelmed durva körvonalait.


Hasonló cikkek

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. Azonban kérjük, tartsa be a következő szabályokat a munkahelyi románcoknál.

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.