Második házasság. Ezeket a beszélgetéseket nem lehet elkerülni!

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Köztük van néhány beszélgetés, amelyet soha többé nem fog folytatni.

A házasság vagy az újraházasodás élete legjobb döntése lehet. Valószínűleg már elgondolkodtál azon, hogy tényleg megéri-e. Ennek ellenére nézze meg a beszélgetéseket, amelyek előbb-utóbb rád várnak.

„Hogyan oldjuk meg a pénzt?”

Tedd a fejedbe ezt a mondatot, mielőtt párkeresőt kezdenél keresni. A pénz nem egy piszkos szó, és a második házasságot követően még fontosabb, hogy tisztában legyen ezzel a területtel. Nem csak az életstílusa a tét. Lehet, hogy az első házasságodból már vannak gyerekeid. A válás a személyes költségvetését is megviselheti…. Győzze le a szégyent vagy az ellenállást, és intézze el időben a pénzt. Fogalma sincs, hogy a második házassága milyen hatással lesz a pénzére és a közös pénzére? Még egyszer fontolja meg, hogy valóban be akar-e lépni egy második szakszervezetbe.

„Ők az én gyerekeim!”

Akár mindkettőtöknek van gyereke, akár csak egyikőtöknek, a tény továbbra is fennáll, hogy „biológiai anyaguk” máshonnan származik. Főleg az elején mindenkinek nehéz lehet. Életed szerelmének házastársa vagy, de gyermekeik szülője nem. Tegyen meg mindent, hogy soha ne használja ezt vagy hasonló mondatot. Övön aluli ütés. Ha a szeretője ezt mondja, vegyen levegőt, majd próbálja meg megtalálni, miről szól a vita valójában. Másrészt, ha partnere gyakran használja ezt az érvet, akkor itt az ideje, hogy újra a váláson gondolkodjon. Ez az egyik legrosszabb dolog, amit a partnere tehet.

"Ezt az első házasságomból tudom"

A válásnak számos oka lehet. De nagyon valószínű, hogy úgy fogsz reagálni, mint egy bika a vörös rongyra a szeretőd egyes megnyilvánulásaira. Egy ártatlannak tűnő dolog provokál, nem is tudod, hogyan. Ebben az esetben az új kedvencének meg kell őriznie a hidegvérét, neked pedig meg kell tanulnod, hogy most más helyzetben vagy. Valószínűleg már ismeri a "hétköznapi kapcsolatokból", amikor valami apróság váltotta ki tanult reakcióját. A házasságban a hasonló túlreagálások még hangsúlyosabbak. Legyetek türelmesek, mindketten.

„Miért ment tönkre az első házasságotok?”

Egy ilyen beszélgetés nagyon fájdalmas vagy nagyon nem kívánt lehet. És nem igazán számít, mennyire volt rossz az előző házasságod. A múltról beszélni nem mindig könnyű, és ebben az esetben ez különösen igaz. De még egyszer, különösen, ha gyermekei vannak, vagy elköteleződései vannak hátra, ezt nem kerülheti el. Ne riadjon vissza a beszélgetéstől, és ossza meg múltját új kedvesével. Nem kell belemerülned a részletekbe, de legalább vázold fel új szerelmed durva körvonalait.


Hasonló cikkek

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.