Nehezen kezdesz új kapcsolatot? Tudjuk miért!

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg új kapcsolatának megtalálásában és megőrzésében.

Magányosság

Zavar téged a magány? A lehető leggyorsabban partnert kell találnia? Nem tudsz egyedül lenni? A probléma az, hogy a másik fél ezt biztosan érzékeli. Megijed a kötelezettségektől, és elmenekül előled. Ne nyomja meg a fűrészt. Tanulj meg önmagaddal élni. Kezdje el értékelni magát. Kövesd a hobbidat. Ha sikerül önálló életet élned, csak ezután keress társat egy hosszú távú kapcsolathoz.

Csekély önbizalom

Úgy gondolod, ha nem hiszel magadban , a párod nem ismeri fel? Ez hiba! Mindenki felismer, beleértve a partnerét is. Az alacsony önbecsülés minden partnerség veszélye. Senki sem akar olyan emberrel randevúzni, aki fél a kölcsönös kommunikációtól. Állítsd át a megjelenésed, adj magadnak bátorságot, higgy magadban és kelj fel a harcra!

Megoldatlan múlt

Gondolsz még volt párodra? Ha a szíved elakadt egy volt partnernél, nem lehet új barátnak/barátnőnek adni. Vagy belemerülsz a múltba, vagy végleg magad mögött hagyod. Ha még mindig a volt párodra gondolnál, nem tudnál igaz szerelmet adni új párodnak, ő pedig természetesen érezné ezt.

Önsajnálat

< br />Megbánod, mert egyedül vagy? Rosszul. Az emberek nem akarnak sajnálkozó partnereket. Ellenkezőleg. Erős társakat keresnek, akiket semmi sem ijeszt meg. Mindenki olyan partnerre vágyik, aki nem fél a vereségtől, nem bánkódik és küzd az életben. Távol a megbánással, különben örökre egyedül maradsz.

Gyűlölet

Volt már szakított párjával, de még mindig hatalmas gyűlöletet érzel iránta? Mindent tükröz, amit csinálsz? Nem boldogulsz a munkahelyeden, a barátaid menekülnek előled, és a család örül, hogy nem látnak? Kivetíted az összes negatív érzelmeidet másokra, és eltaszítod őket magadtól? Bocsáss meg az exednek. Csak így szabadulhatsz meg a végtelen belső dühtől. Utána minden olyan lesz, mint korábban, és semmivel sem tudod majd taszítani az új szerelmedet.


Hasonló cikkek

Mindegyikünk szeretné, ha szerelme örökké tartana. Sajnos szomorú tény, hogy a házasságok több mint fele nem tartós. Te is köztük vagy? Sokat írtak már a különválásról és a válásról, és ezek leküzdéséről. De mi a helyzet a dolgok gyakorlati oldalával?

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

Mielőtt a szakításon kezdene gondolkodni, próbálja megmenteni a kapcsolatát. Ha a baj első jelére menekülsz előle, a következőt sem bírod ki. De ennek a négy dolognak köszönhetően nagy esélyed van a kapcsolatod megőrzésére. Szóval mihez kezdjünk?

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.