Nehezen kezdesz új kapcsolatot? Tudjuk miért!

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg új kapcsolatának megtalálásában és megőrzésében.

Magányosság

Zavar téged a magány? A lehető leggyorsabban partnert kell találnia? Nem tudsz egyedül lenni? A probléma az, hogy a másik fél ezt biztosan érzékeli. Megijed a kötelezettségektől, és elmenekül előled. Ne nyomja meg a fűrészt. Tanulj meg önmagaddal élni. Kezdje el értékelni magát. Kövesd a hobbidat. Ha sikerül önálló életet élned, csak ezután keress társat egy hosszú távú kapcsolathoz.

Csekély önbizalom

Úgy gondolod, ha nem hiszel magadban , a párod nem ismeri fel? Ez hiba! Mindenki felismer, beleértve a partnerét is. Az alacsony önbecsülés minden partnerség veszélye. Senki sem akar olyan emberrel randevúzni, aki fél a kölcsönös kommunikációtól. Állítsd át a megjelenésed, adj magadnak bátorságot, higgy magadban és kelj fel a harcra!

Megoldatlan múlt

Gondolsz még volt párodra? Ha a szíved elakadt egy volt partnernél, nem lehet új barátnak/barátnőnek adni. Vagy belemerülsz a múltba, vagy végleg magad mögött hagyod. Ha még mindig a volt párodra gondolnál, nem tudnál igaz szerelmet adni új párodnak, ő pedig természetesen érezné ezt.

Önsajnálat

< br />Megbánod, mert egyedül vagy? Rosszul. Az emberek nem akarnak sajnálkozó partnereket. Ellenkezőleg. Erős társakat keresnek, akiket semmi sem ijeszt meg. Mindenki olyan partnerre vágyik, aki nem fél a vereségtől, nem bánkódik és küzd az életben. Távol a megbánással, különben örökre egyedül maradsz.

Gyűlölet

Volt már szakított párjával, de még mindig hatalmas gyűlöletet érzel iránta? Mindent tükröz, amit csinálsz? Nem boldogulsz a munkahelyeden, a barátaid menekülnek előled, és a család örül, hogy nem látnak? Kivetíted az összes negatív érzelmeidet másokra, és eltaszítod őket magadtól? Bocsáss meg az exednek. Csak így szabadulhatsz meg a végtelen belső dühtől. Utána minden olyan lesz, mint korábban, és semmivel sem tudod majd taszítani az új szerelmedet.


Hasonló cikkek

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

Amikor a bájról és a manipulációról beszélünk, gyakran csak nagyon vékony a határvonal közöttük. A legtöbb pszichopata és szociopata első pillantásra erősen elbűvölő volt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki, akinek vonzó személyisége, manipulatív természetű.

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.