Párkapcsolati titkok, amelyek nem tartoznak a nyilvánosság elé

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Ezt a hálószobában, a konyhában, az öltözőben tesszük...

A férfiak szeretnek dicsekedni szexuális eredményeikkel. A hölgyek sem kivételek. Örömmel osztanak meg egy igazán nagyszerű élményt. De ha nem egyéjszakás kalandról van szó, hagyja ki az intim részleteket a nyilvános beszélgetésből. Bár igazából jobb, ha megtartod magadnak az egyéjszakás kalandokat. Szeretné hallani, hogy egy barát pontosan hogyan elégedett meg partnerével, vagy mit tehet a partnere? És a barátaid? Bár lehet, hogy megérik a fűszert, tartsa meg az intimitást a hálószobában.

De a másik elkezdte!

Persze, és egyáltalán nem úgy hangzik, mint egy megsértett gyerek. Némileg üdítő érzés, ha időnként panaszkodsz partnered rossz szokásai miatt. Ráadásul "feltöltődve", elégedetten térsz haza és folytathatod szép kapcsolatodat. De ne fuss valaki után a kapcsolaton kívül minden aprósággal. És még csak ne is kérd meg a kérdéses személyt, hogy közvetítsen.

Romantikus hétvége Rómában

Még mindig teszel közzé fotókat a repülőtérről az Instagramon? Az első dolog, amit külföldön megtesz, hogy elküldöd a Facebook-státuszt az aktuális tartózkodásodról, és minden nevezetességnél elküldöd a Twitteren a véleményedet? Tényleg mindenkinek tudnia kell, mit csinál éppen? Élvezze a romantikus hétvégét, ahogy kell. Érezd jól magad! Annak ellenére, hogy a „Külföldön vagyok” bejelentésével zöld utat adsz minden tolvajnak és csalónak.

Privát viccek

Hagymavágáskor nagyon viccesen sír, szögezi le a A polc nem megy anélkül, hogy két szög a falban és egy kalapáccsal megütögetné az ujját, ettől a sajttól mindketten böfögnek. Egy kapcsolatban ez úgy hangzik, mint egy roppant sztori, és időnként te is kötekedsz vele. De ez már nem a nyilvánosságra tartozik. Kínos helyzetbe hozza magát, a szeretőjét, és a barátai sem fognak 100%-ig szórakozni. Még a humornak is megvannak a határai. Ne feledje!


Hasonló cikkek

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

A működő partnerkapcsolat fenntartása néha sokkal nehezebb, mint partnert találni. Egy kapcsolatban gyakran jön a csalódás. Mi van ezzel? Öt egyszerű tippet hozunk neked, amivel sikeres leszel a kapcsolatokban.

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.