Párkapcsolati titkok, amelyek nem tartoznak a nyilvánosság elé

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Ezt a hálószobában, a konyhában, az öltözőben tesszük...

A férfiak szeretnek dicsekedni szexuális eredményeikkel. A hölgyek sem kivételek. Örömmel osztanak meg egy igazán nagyszerű élményt. De ha nem egyéjszakás kalandról van szó, hagyja ki az intim részleteket a nyilvános beszélgetésből. Bár igazából jobb, ha megtartod magadnak az egyéjszakás kalandokat. Szeretné hallani, hogy egy barát pontosan hogyan elégedett meg partnerével, vagy mit tehet a partnere? És a barátaid? Bár lehet, hogy megérik a fűszert, tartsa meg az intimitást a hálószobában.

De a másik elkezdte!

Persze, és egyáltalán nem úgy hangzik, mint egy megsértett gyerek. Némileg üdítő érzés, ha időnként panaszkodsz partnered rossz szokásai miatt. Ráadásul "feltöltődve", elégedetten térsz haza és folytathatod szép kapcsolatodat. De ne fuss valaki után a kapcsolaton kívül minden aprósággal. És még csak ne is kérd meg a kérdéses személyt, hogy közvetítsen.

Romantikus hétvége Rómában

Még mindig teszel közzé fotókat a repülőtérről az Instagramon? Az első dolog, amit külföldön megtesz, hogy elküldöd a Facebook-státuszt az aktuális tartózkodásodról, és minden nevezetességnél elküldöd a Twitteren a véleményedet? Tényleg mindenkinek tudnia kell, mit csinál éppen? Élvezze a romantikus hétvégét, ahogy kell. Érezd jól magad! Annak ellenére, hogy a „Külföldön vagyok” bejelentésével zöld utat adsz minden tolvajnak és csalónak.

Privát viccek

Hagymavágáskor nagyon viccesen sír, szögezi le a A polc nem megy anélkül, hogy két szög a falban és egy kalapáccsal megütögetné az ujját, ettől a sajttól mindketten böfögnek. Egy kapcsolatban ez úgy hangzik, mint egy roppant sztori, és időnként te is kötekedsz vele. De ez már nem a nyilvánosságra tartozik. Kínos helyzetbe hozza magát, a szeretőjét, és a barátai sem fognak 100%-ig szórakozni. Még a humornak is megvannak a határai. Ne feledje!


Hasonló cikkek

Minden nőnek megvannak a saját kedvencei, ha a tökéletes férfiról van szó. Az egyik a magas férfiakat részesíti előnyben, a másik a vele pontosan megegyező méretű partnert, az egyik a hosszú hajat szereti, a másik a kopasz. De mindegyik között van néhány olyan tulajdonság, amelyet minden nő keres a párjában. Vannak uraim?

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.