Párkapcsolati titkok, amelyek nem tartoznak a nyilvánosság elé

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Ezt a hálószobában, a konyhában, az öltözőben tesszük...

A férfiak szeretnek dicsekedni szexuális eredményeikkel. A hölgyek sem kivételek. Örömmel osztanak meg egy igazán nagyszerű élményt. De ha nem egyéjszakás kalandról van szó, hagyja ki az intim részleteket a nyilvános beszélgetésből. Bár igazából jobb, ha megtartod magadnak az egyéjszakás kalandokat. Szeretné hallani, hogy egy barát pontosan hogyan elégedett meg partnerével, vagy mit tehet a partnere? És a barátaid? Bár lehet, hogy megérik a fűszert, tartsa meg az intimitást a hálószobában.

De a másik elkezdte!

Persze, és egyáltalán nem úgy hangzik, mint egy megsértett gyerek. Némileg üdítő érzés, ha időnként panaszkodsz partnered rossz szokásai miatt. Ráadásul "feltöltődve", elégedetten térsz haza és folytathatod szép kapcsolatodat. De ne fuss valaki után a kapcsolaton kívül minden aprósággal. És még csak ne is kérd meg a kérdéses személyt, hogy közvetítsen.

Romantikus hétvége Rómában

Még mindig teszel közzé fotókat a repülőtérről az Instagramon? Az első dolog, amit külföldön megtesz, hogy elküldöd a Facebook-státuszt az aktuális tartózkodásodról, és minden nevezetességnél elküldöd a Twitteren a véleményedet? Tényleg mindenkinek tudnia kell, mit csinál éppen? Élvezze a romantikus hétvégét, ahogy kell. Érezd jól magad! Annak ellenére, hogy a „Külföldön vagyok” bejelentésével zöld utat adsz minden tolvajnak és csalónak.

Privát viccek

Hagymavágáskor nagyon viccesen sír, szögezi le a A polc nem megy anélkül, hogy két szög a falban és egy kalapáccsal megütögetné az ujját, ettől a sajttól mindketten böfögnek. Egy kapcsolatban ez úgy hangzik, mint egy roppant sztori, és időnként te is kötekedsz vele. De ez már nem a nyilvánosságra tartozik. Kínos helyzetbe hozza magát, a szeretőjét, és a barátai sem fognak 100%-ig szórakozni. Még a humornak is megvannak a határai. Ne feledje!


Hasonló cikkek

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Bizonyára mindannyian megismerték a hűtlenséget. Akár a megcsalt, akár a csaló szerepében. Valljuk be, nem valami kellemes dolog megtudni, hogy szerelme megcsal. Most azonban vessünk egy pillantást arra, hogy mi a helyzet a hűséggel egy kapcsolatban.

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.