Párkapcsolati titkok, amelyek nem tartoznak a nyilvánosság elé

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Ezt a hálószobában, a konyhában, az öltözőben tesszük...

A férfiak szeretnek dicsekedni szexuális eredményeikkel. A hölgyek sem kivételek. Örömmel osztanak meg egy igazán nagyszerű élményt. De ha nem egyéjszakás kalandról van szó, hagyja ki az intim részleteket a nyilvános beszélgetésből. Bár igazából jobb, ha megtartod magadnak az egyéjszakás kalandokat. Szeretné hallani, hogy egy barát pontosan hogyan elégedett meg partnerével, vagy mit tehet a partnere? És a barátaid? Bár lehet, hogy megérik a fűszert, tartsa meg az intimitást a hálószobában.

De a másik elkezdte!

Persze, és egyáltalán nem úgy hangzik, mint egy megsértett gyerek. Némileg üdítő érzés, ha időnként panaszkodsz partnered rossz szokásai miatt. Ráadásul "feltöltődve", elégedetten térsz haza és folytathatod szép kapcsolatodat. De ne fuss valaki után a kapcsolaton kívül minden aprósággal. És még csak ne is kérd meg a kérdéses személyt, hogy közvetítsen.

Romantikus hétvége Rómában

Még mindig teszel közzé fotókat a repülőtérről az Instagramon? Az első dolog, amit külföldön megtesz, hogy elküldöd a Facebook-státuszt az aktuális tartózkodásodról, és minden nevezetességnél elküldöd a Twitteren a véleményedet? Tényleg mindenkinek tudnia kell, mit csinál éppen? Élvezze a romantikus hétvégét, ahogy kell. Érezd jól magad! Annak ellenére, hogy a „Külföldön vagyok” bejelentésével zöld utat adsz minden tolvajnak és csalónak.

Privát viccek

Hagymavágáskor nagyon viccesen sír, szögezi le a A polc nem megy anélkül, hogy két szög a falban és egy kalapáccsal megütögetné az ujját, ettől a sajttól mindketten böfögnek. Egy kapcsolatban ez úgy hangzik, mint egy roppant sztori, és időnként te is kötekedsz vele. De ez már nem a nyilvánosságra tartozik. Kínos helyzetbe hozza magát, a szeretőjét, és a barátai sem fognak 100%-ig szórakozni. Még a humornak is megvannak a határai. Ne feledje!


Hasonló cikkek

Ugye ez mostanában a hálószobában? Vagy csak szeretnéd meglepni párodat? Készíts neki egy finom vacsorát! Sok élelmiszer természetes afrodiziákumként működik. Nem kell azonnal drága kaviárt venni. Még a cseh konyhánkban is az afrodiziákumok egész sorát találja. Olvass tovább, és készülj az izgalmas pillanatokra!

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Rájött, hogy partnerének/férjének szeretője van? Nem tud mit kezdeni vele? Össze kell pakolnia a csomagját, és megkérni, hogy távozzon? Kiabálni, sírni, hibáztatni kell? Vagy neked is kell keresned valakit és viszonozni a hűtlenséget? Melyik megoldás a legjobb? Hagyja, hogy aki megcsal, hagyja el, vagy bocsásson meg neki, és kezdjen új életet együtt?

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.