Mi az, ami tönkreteszi a kapcsolatot, és hogyan előzheti meg?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvasson tovább!

Képtelenség a kompromisszumra

Ha megszokja a megállapított szabályokat, nehéz elengedni őket. De mit tegyél, ha valamit tenned kell, és egyáltalán nem akarod megtenni, mert már más terveid vannak? A másokhoz való alkalmazkodástól való ódzkodás gyakran az első ék, amely megharapja az addigi szilárd párkapcsolatotokat.

"Nem akarok lekötni"

Egy kapcsolatban te megosztani szinte mindent. Nemcsak a napjaid lefolyását kommunikálod, hanem a vágyaidat és kívánságaidat is. Valaki szereti az ilyen nyitottságot és bizalmat egy kapcsolatban, valakit megijeszt. Különösen megijeszti azokat, akiknek fel kellene adniuk szabadságuk egy részét. De nincs más út egy kapcsolatban. Egy kapcsolatban a másikra is rá kell nézni, és érdeklődni kell a kívánságai, igényei iránt. És itt újabb nagy probléma merülhet fel. Sokan a szabadság elvesztését a kompromisszumokkal társítják.

Hamarosan feladod

Egy kapcsolat befektetést igényel. Idő, anyagi és érzelmi. És a legtöbb ember éppen ezt az érzelmet kerüli. Amíg minden gördülékenyen megy, addig minden rendben. De amint megjelenik az első felhő, már arra gondolsz, hogy valószínűleg nem vagytok jó párosok egymásnak? De minden kapcsolat válságon megy keresztül. Ne menekülj az első felmerülő probléma elől. Foglalkozz vele!

Félelem a nyilvánosságra hozataltól

A „mindig megosztás” világában mindent megtudunk magunkról a világgal. Abból, hogy mit ebédeltél, mitől lettél boldog/bosszantott, hova mész nyaralni.... Úgy tűnik, mindenki sokkal nyitottabb, mint korábban, de ennek az ellenkezője igaz. Előfordulhat, hogy a közösségi hálózatokon kialakult képünk egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Könnyedén megalkothatja azt a képet, amelyet bemutatni szeretne. Az állapotok írása nagyon egyszerű. Úgy írod le őket, ahogy szeretnéd. De ez nem olyan egyszerű egy kapcsolatban. Bízzon magában, és ne bújjon hamis kép mögé! Éld a valódi életedet, ne úgy, ahogy a nyilvánosság előtt bemutatod magad!


Hasonló cikkek

Egy új kapcsolat rózsaszínűvé teszi a világot. Ha ránézel kedvesedre, egy csodálatos és vicces embert látsz, akinek csak a legjobbat kívánod. És te is gyakran mondod ezt. Az idő múlásával ez már nem olyan egyszerű. A mindennapi élet sajátos kihívásokat jelent, és elvonhatja a figyelmét. Ez a hat mondat egyszerű, könnyed, és varázslatos módon életben tartja szerelmét. Olvassa el, és használja őket, amilyen gyakran csak tudja.

Tisztességes karrierjük van, sok barátjuk van, nem szűkölködik a hobbijuk. Szépek, okosak, sikeresek. Mégis boldogtalanok. Kiről beszélünk? Beszéljen a sikeres nőkről, akiknek semmi hiánya. Csak egy dolog hiányzik belőlük. Szeretet. Miért van a sikeres nőknek olyan gyakran gondja élettárs keresésével?

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Péntek óta együtt vagytok? A románc már régen eltűnt a kapcsolatodból? Az utóbbi időben egyre gyakrabban kezded úgy érezni, hogy valami hiányzik a kapcsolatodból, vagy megint recseg valami köztetek? Érezted, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.