Mi az, ami tönkreteszi a kapcsolatot, és hogyan előzheti meg?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvasson tovább!

Képtelenség a kompromisszumra

Ha megszokja a megállapított szabályokat, nehéz elengedni őket. De mit tegyél, ha valamit tenned kell, és egyáltalán nem akarod megtenni, mert már más terveid vannak? A másokhoz való alkalmazkodástól való ódzkodás gyakran az első ék, amely megharapja az addigi szilárd párkapcsolatotokat.

"Nem akarok lekötni"

Egy kapcsolatban te megosztani szinte mindent. Nemcsak a napjaid lefolyását kommunikálod, hanem a vágyaidat és kívánságaidat is. Valaki szereti az ilyen nyitottságot és bizalmat egy kapcsolatban, valakit megijeszt. Különösen megijeszti azokat, akiknek fel kellene adniuk szabadságuk egy részét. De nincs más út egy kapcsolatban. Egy kapcsolatban a másikra is rá kell nézni, és érdeklődni kell a kívánságai, igényei iránt. És itt újabb nagy probléma merülhet fel. Sokan a szabadság elvesztését a kompromisszumokkal társítják.

Hamarosan feladod

Egy kapcsolat befektetést igényel. Idő, anyagi és érzelmi. És a legtöbb ember éppen ezt az érzelmet kerüli. Amíg minden gördülékenyen megy, addig minden rendben. De amint megjelenik az első felhő, már arra gondolsz, hogy valószínűleg nem vagytok jó párosok egymásnak? De minden kapcsolat válságon megy keresztül. Ne menekülj az első felmerülő probléma elől. Foglalkozz vele!

Félelem a nyilvánosságra hozataltól

A „mindig megosztás” világában mindent megtudunk magunkról a világgal. Abból, hogy mit ebédeltél, mitől lettél boldog/bosszantott, hova mész nyaralni.... Úgy tűnik, mindenki sokkal nyitottabb, mint korábban, de ennek az ellenkezője igaz. Előfordulhat, hogy a közösségi hálózatokon kialakult képünk egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Könnyedén megalkothatja azt a képet, amelyet bemutatni szeretne. Az állapotok írása nagyon egyszerű. Úgy írod le őket, ahogy szeretnéd. De ez nem olyan egyszerű egy kapcsolatban. Bízzon magában, és ne bújjon hamis kép mögé! Éld a valódi életedet, ne úgy, ahogy a nyilvánosság előtt bemutatod magad!


Hasonló cikkek

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl a válást komolyabb lelki sérülések nélkül.

Manapság folyamatosan szakítanak a párok. Az ezt követő hangulatváltozás, amikor szereted az exedet, és nem tudsz nélküle élni, felváltva olyan hangulatokkal, amikor utálod őt, nem szokatlan a kapcsolat ezen szakaszában. De mit tegyünk, hogy minél előbb kilépjünk ebből az ördögi körből, és újra éljünk?

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.