Mi az, ami tönkreteszi a kapcsolatot, és hogyan előzheti meg?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvasson tovább!

Képtelenség a kompromisszumra

Ha megszokja a megállapított szabályokat, nehéz elengedni őket. De mit tegyél, ha valamit tenned kell, és egyáltalán nem akarod megtenni, mert már más terveid vannak? A másokhoz való alkalmazkodástól való ódzkodás gyakran az első ék, amely megharapja az addigi szilárd párkapcsolatotokat.

"Nem akarok lekötni"

Egy kapcsolatban te megosztani szinte mindent. Nemcsak a napjaid lefolyását kommunikálod, hanem a vágyaidat és kívánságaidat is. Valaki szereti az ilyen nyitottságot és bizalmat egy kapcsolatban, valakit megijeszt. Különösen megijeszti azokat, akiknek fel kellene adniuk szabadságuk egy részét. De nincs más út egy kapcsolatban. Egy kapcsolatban a másikra is rá kell nézni, és érdeklődni kell a kívánságai, igényei iránt. És itt újabb nagy probléma merülhet fel. Sokan a szabadság elvesztését a kompromisszumokkal társítják.

Hamarosan feladod

Egy kapcsolat befektetést igényel. Idő, anyagi és érzelmi. És a legtöbb ember éppen ezt az érzelmet kerüli. Amíg minden gördülékenyen megy, addig minden rendben. De amint megjelenik az első felhő, már arra gondolsz, hogy valószínűleg nem vagytok jó párosok egymásnak? De minden kapcsolat válságon megy keresztül. Ne menekülj az első felmerülő probléma elől. Foglalkozz vele!

Félelem a nyilvánosságra hozataltól

A „mindig megosztás” világában mindent megtudunk magunkról a világgal. Abból, hogy mit ebédeltél, mitől lettél boldog/bosszantott, hova mész nyaralni.... Úgy tűnik, mindenki sokkal nyitottabb, mint korábban, de ennek az ellenkezője igaz. Előfordulhat, hogy a közösségi hálózatokon kialakult képünk egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Könnyedén megalkothatja azt a képet, amelyet bemutatni szeretne. Az állapotok írása nagyon egyszerű. Úgy írod le őket, ahogy szeretnéd. De ez nem olyan egyszerű egy kapcsolatban. Bízzon magában, és ne bújjon hamis kép mögé! Éld a valódi életedet, ne úgy, ahogy a nyilvánosság előtt bemutatod magad!


Hasonló cikkek

Fontos, hogy jó benyomást keltsen másokban. Ezzel nem csak új kapcsolatokat, jó barátokat, hanem élettársat is szerezhetsz. hogyan kell csinálni?

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

Úgy tűnhet, hogy a pároddal való kapcsolat most tökéletes rendben van. De vigyázz, lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy gondolod. Ne véts hibát. Ha a kapcsolatod a barátnőddel hosszú idő után hirtelen virágzásnak indult, akkor valami nincs rendben. A titokzatosan szép együttélésért gyakran a hűtlenség a felelős. Ne ragadjon el az elégedettségtől, és óvakodjon a partnere hűtlenségétől.

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.