Mit tesznek a párok, hogy tönkretegyék kapcsolatukat?

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, hogy ne menjen el a kapcsolatod!

Ne érjetek egymáshoz

Elfelejti-e a romantikus érintéseket napközben? Hazajössz a munkából és nem is csókolsz? Magadnak csinálsz gondot. Ha abbahagyjátok egymás érintését, lassan elmúlik a szenvedély a kapcsolatban. Az ölelkezés és a napi csók nélküli szexnek nincs szikrája, és a kapcsolatodnak sem. Gondolj bele, és gyengédségben élj, ami csak a kapcsolatod javára válik.

Nem beszélsz magadról

Csak a háztartásról és esetleg a gyerekekről szóló megállapodásokra korlátozta-e a beszélgetéseket ? Ez rossz. Magáról is beszélnie kell. Mondd el a párodnak, hogy milyen napod volt ma a munkahelyeden. Beszéljen a vágyairól és kívánságairól. Hasonlót kell tennie a partnerének is. A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha ez hosszú távon nem működik számodra, akkor boldogtalan véget érsz együtt. De ne hajtsd le a fejed. Lehetőséged van még jobbá tenni. De kezdje el még ma!

Unatkozik

Úgy találja, hogy már nincsenek közös érdekei, véleményei és prioritásai? Nincs miről beszélni, és unatkoztok együtt? Sok pár úgy oldja meg ezt a problémát, hogy szabadidejét a barátaival tölti. Nem csinálod. Tervezzenek közös kirándulást. Menjen szórakozni ott, ahol közel van. Végül újra megtalálja a közös hangot. Ha nem adod fel, és dolgozol a kapcsolatodon, akkor is megmentheted.

Nincsenek barátaid

Amikor partnert találtál, szakítottál szeretteid? Teljesen abbahagytad a velük való érintkezést? Ez rossz. Minden ember körül közeli embereknek kell lenniük. Egy baráthoz/barátnőhöz ragaszkodás egyenes út a pokolba. Emiatt a kapcsolatod kezdhet megingatni egy kicsit. Párod idővel több szabadságra vágyhat, és utána boldogtalan leszel. Érezd újra régi barátságaidat, és ápold őket. Szerettei biztosan boldogok lesznek.

Banalitásokon veszekedsz

A gyakori veszekedések felelősek a szerelem és a szenvedély hanyatlásáért a kapcsolatban. Ha nem tudsz megegyezni az apró dolgokban, hogyan tudnál megegyezni a fontos dolgokban? Tanulj meg kompromisszumot kötni a partnereddel. Segítenek kiküszöbölni a felesleges találgatásokat.


Hasonló cikkek

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatban legyél?

Csodálatos embert ismertél meg. Eltaláltad, személyes szinten és az ágyban is. Nos, azt hiszed. De lehet, hogy a kedvesnek nem ugyanaz a véleménye. Honnan tudod, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Kerülje el a keserű csalódást, és tegye alá kapcsolatát megfigyelésnek. Honnan tudod, hogy a közös jövő csak légvárak?

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.