A párod elég érett egy komoly kapcsolathoz?

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Vigyáznak magukra

Az első pontnak mindenkinek meg kell felelnie, aki elmúlt 18 éves. Sajnos még itt is vannak olyanok, akik kissé le vannak maradva ebben az irányban. Hogyan lehet felismerni őket? Mindig ugyanazt az inget vagy szoknyát hordják, és az ráncos? Nehezen mennek el valahova, amit nem ismernek, mert eltévednének? Okos kérdésekkel derítse ki, hogy elsajátítják-e az olyan alapvető készségeket, mint a főzés, mosás és a váratlan akadályok kezelése. Csak így lehet megtudni, hogy tudnak-e magukról gondoskodni, vagy mégis mindent a szüleikre bíznak. A függetlenség az érett ember jele.

Tudja, hogyan kell kihasználni a szabadidejét

Ezt nem fogod megtudni az első randevúnál. Végül is, amikor randevúznak veled, minden idejüket neked szentelik. De mi van, ha nem tudja, mit kezdjen nélküled? Mi van, ha minden szabadidejét nélküled tölti a kocsmában? Mi van, ha mégis elmegy az anyjához rendszeres jövedelemért? A gondtalan emberek váratlan élményeket hozhatnak az életedbe. Emellett általában erősen pozitív gondolkodásúak. De ha csak dolgozni mennek, és nem tudják, hogyan kell beosztani a szabadidejüket, akkor egy kicsit fel kell nőniük egy komoly és felelősségteljes kapcsolathoz.

Felelősek

< p>Igaz, hogy ezt a kérdést egész életében meg tudja oldani. De kerüld a szélsőségeket. Ha nem, akkor biztos partner helyett gyerek lesz otthon. Nem fogja megtartani a koronát? Nem is törődik a kis halakkal? Csak akkor takarították ki a lakást, ha a látogató anya tette meg helyette? Akkor jobb, ha elmenekülsz, amíg még van időd. Még ha ő volt is a legjobb ember a világon, ne keressen vele komoly kapcsolatot.

Nem él a szüleivel. De...

Ezt valószínűleg nem is kell megemlítenünk. Harminc éves korig elviselhető a szülőkkel való együttélés. Aztán menekülj, amíg van elég erőd. Először azonban kérdezd meg, hogy miért van mindig otthon. Például, ha egy súlyosan beteg szülőt gondoz, akkor pontosan az ellenkezőjét tapasztalta. Pont egy ilyen embert keresel komoly kapcsolatra.


Hasonló cikkek

Szereted a párodat, és ő is szeret téged? Van azonban egy nagy DE? Megint csikorognak a dolgok köztetek? Úgy érzed, hamarosan újra szakítani fogsz? És akkor mi van? Ezúttal végleges lesz a válásod, vagy egy idő után újra összejönnek?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.