A párod elég érett egy komoly kapcsolathoz?

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Vigyáznak magukra

Az első pontnak mindenkinek meg kell felelnie, aki elmúlt 18 éves. Sajnos még itt is vannak olyanok, akik kissé le vannak maradva ebben az irányban. Hogyan lehet felismerni őket? Mindig ugyanazt az inget vagy szoknyát hordják, és az ráncos? Nehezen mennek el valahova, amit nem ismernek, mert eltévednének? Okos kérdésekkel derítse ki, hogy elsajátítják-e az olyan alapvető készségeket, mint a főzés, mosás és a váratlan akadályok kezelése. Csak így lehet megtudni, hogy tudnak-e magukról gondoskodni, vagy mégis mindent a szüleikre bíznak. A függetlenség az érett ember jele.

Tudja, hogyan kell kihasználni a szabadidejét

Ezt nem fogod megtudni az első randevúnál. Végül is, amikor randevúznak veled, minden idejüket neked szentelik. De mi van, ha nem tudja, mit kezdjen nélküled? Mi van, ha minden szabadidejét nélküled tölti a kocsmában? Mi van, ha mégis elmegy az anyjához rendszeres jövedelemért? A gondtalan emberek váratlan élményeket hozhatnak az életedbe. Emellett általában erősen pozitív gondolkodásúak. De ha csak dolgozni mennek, és nem tudják, hogyan kell beosztani a szabadidejüket, akkor egy kicsit fel kell nőniük egy komoly és felelősségteljes kapcsolathoz.

Felelősek

< p>Igaz, hogy ezt a kérdést egész életében meg tudja oldani. De kerüld a szélsőségeket. Ha nem, akkor biztos partner helyett gyerek lesz otthon. Nem fogja megtartani a koronát? Nem is törődik a kis halakkal? Csak akkor takarították ki a lakást, ha a látogató anya tette meg helyette? Akkor jobb, ha elmenekülsz, amíg még van időd. Még ha ő volt is a legjobb ember a világon, ne keressen vele komoly kapcsolatot.

Nem él a szüleivel. De...

Ezt valószínűleg nem is kell megemlítenünk. Harminc éves korig elviselhető a szülőkkel való együttélés. Aztán menekülj, amíg van elég erőd. Először azonban kérdezd meg, hogy miért van mindig otthon. Például, ha egy súlyosan beteg szülőt gondoz, akkor pontosan az ellenkezőjét tapasztalta. Pont egy ilyen embert keresel komoly kapcsolatra.


Hasonló cikkek

A működő kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Mindegyiknek vannak bizonyos követelményei. Milyen? Tudja meg, mit várnak el a férfiak a partnerüktől!

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

A szakítás mindig fájdalmas. Ha ti is együtt éltek, akkor ebben a pillanatban nem sok ideje marad a szívfájdalmat. A szakítás után el kell kezdenie a gyakorlati ügyekkel foglalkozni. Egyeseknek segít a szakításnál, másoknak még jobban fáj. Ha tehát mielőbb el kell költöznie párjától, tanácsot adunk, mire gondoljon!

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felírtunk neked néhány esetet, amit a férfiak nem tudnak elviselni, ha a nők viselkedéséről van szó.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.