A párod elég érett egy komoly kapcsolathoz?

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Vigyáznak magukra

Az első pontnak mindenkinek meg kell felelnie, aki elmúlt 18 éves. Sajnos még itt is vannak olyanok, akik kissé le vannak maradva ebben az irányban. Hogyan lehet felismerni őket? Mindig ugyanazt az inget vagy szoknyát hordják, és az ráncos? Nehezen mennek el valahova, amit nem ismernek, mert eltévednének? Okos kérdésekkel derítse ki, hogy elsajátítják-e az olyan alapvető készségeket, mint a főzés, mosás és a váratlan akadályok kezelése. Csak így lehet megtudni, hogy tudnak-e magukról gondoskodni, vagy mégis mindent a szüleikre bíznak. A függetlenség az érett ember jele.

Tudja, hogyan kell kihasználni a szabadidejét

Ezt nem fogod megtudni az első randevúnál. Végül is, amikor randevúznak veled, minden idejüket neked szentelik. De mi van, ha nem tudja, mit kezdjen nélküled? Mi van, ha minden szabadidejét nélküled tölti a kocsmában? Mi van, ha mégis elmegy az anyjához rendszeres jövedelemért? A gondtalan emberek váratlan élményeket hozhatnak az életedbe. Emellett általában erősen pozitív gondolkodásúak. De ha csak dolgozni mennek, és nem tudják, hogyan kell beosztani a szabadidejüket, akkor egy kicsit fel kell nőniük egy komoly és felelősségteljes kapcsolathoz.

Felelősek

< p>Igaz, hogy ezt a kérdést egész életében meg tudja oldani. De kerüld a szélsőségeket. Ha nem, akkor biztos partner helyett gyerek lesz otthon. Nem fogja megtartani a koronát? Nem is törődik a kis halakkal? Csak akkor takarították ki a lakást, ha a látogató anya tette meg helyette? Akkor jobb, ha elmenekülsz, amíg még van időd. Még ha ő volt is a legjobb ember a világon, ne keressen vele komoly kapcsolatot.

Nem él a szüleivel. De...

Ezt valószínűleg nem is kell megemlítenünk. Harminc éves korig elviselhető a szülőkkel való együttélés. Aztán menekülj, amíg van elég erőd. Először azonban kérdezd meg, hogy miért van mindig otthon. Például, ha egy súlyosan beteg szülőt gondoz, akkor pontosan az ellenkezőjét tapasztalta. Pont egy ilyen embert keresel komoly kapcsolatra.


Hasonló cikkek

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

Az ideális változat az, amikor két ember azért van együtt, mert szeretik egymást. Ha azonban hiányzik a szenvedély a kapcsolatodból, ne ess kétségbe. Még a pusztán észen alapuló szenvedély nélküli partnerség is remekül működhet. De melyik kapcsolatban boldogabbak az emberek? Értelemből vagy szerelemből fog tovább tartani egy kapcsolat? Nézzük meg együtt e változatok előnyeit és hátrányait.

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.