Szakíts egy zsarolóval, vagy értékeld újra magad

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

Ne engedd meg magadnak a sajnálkozást

A magányból fakadó szomorúság szinte mindenkit elér egy szakítás után. Ha ez megtörténik veled, nyugodtan sírj. Megkönnyebbülsz. Közvetlenül utána emlékezzen arra, hogy "a másik jelentőséged" mit tudott mondani vagy tenni neked. Abban a pillanatban újra felismerje, hogy a szakítás volt a legjobb dolog, amit tehetett ebben a helyzetben. Hiányzik a szerelem? Igen, a szerelem után, nem az exed után.

Értékeld az élményt

A fájdalmak felidézése. Majdnem annyira, mint amennyire a rosszul működő kapcsolatod fájt. Ezért csak egyszer végezze el. De tényleg. Gondold át magad és a lehető legőszintébben, mikor kezdődött a te/exed zsaroló viselkedése. És készíts egy listát arról, amit soha többé nem fogsz megtenni. És azt is, amit soha senkinek nem engedsz megtenni veled. Használd a fájdalmas élményt saját fejlődésedre.

Önmagadra koncentrálj

Mi illik hozzád? Hogyan szeretnéd, hogy a körülötted lévők bánjanak veled? Milyen tulajdonságokat szeretsz magadban? A zsarolásos kapcsolatban minden a másik körül forgott. Most te jössz! Térj vissza ahhoz, amit élveztél a sikertelen kapcsolat előtt, és építs erre. Emlékeztet majd kedvenc tevékenységeidre, és visszahozza önmagadhoz. Sportoltál? Kezdd elölről az egészet! Élvezted a fotózást? Vegye ki a fényképezőgépet a szekrényből, és irány a természet. Csak folytassa azokat a dolgokat, amelyek pozitív energiával töltenek fel.

Tervezzétek meg a boldogságot

Bármilyen szomorú vagy bizonytalanok vagytok, jobb lesz. Kezdje kis lépésekkel, és fokozatosan haladjon a nagyobb lépések felé. Másnapra tervezze meg kedvenc kávéját, és várjon egy filmet a tévében. Majd elalvás előtt emlékezhet arra, hogy ezek a dolgok mindig is feldobták a lelkedet. Szóval mit várhatsz holnap?


Hasonló cikkek

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk neked, hogy nem igazán kell szégyellned a tested.

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.