Válás – perspektíva vagy időpocsékolás?

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Nem félnek az elköteleződésektől

Ha egyszer elváltak, az embereknek van egy hatalmas előnyük. Pont itt, hogy egyszer már átmentek a házasságon. Megcáfolhatatlan bizonyítékot tart a kezében, hogy az érintett nem fél a kötelezettségvállalásoktól. Legyen az férfi vagy nő. Röviden: nem menekülnek el abban a pillanatban, amikor elkezdesz gondolkodni a jövőn. Nem mindegy, hogy közös nyaralásról van szó, vagy a szüleidhez hívod meg az illetőt. Csak akkor mutasson rá, ha úgy érzi, hogy kezd kifogásokat keresni.

Tudják, hogy mit akarnak

Csak azért, mert az első házasság nem sikerült, nem jelenti azt, hogy a második sem fog sikerülni. t sem. Az elvált párnak nem csak a randevúzással, hanem a valós párkapcsolatban is van tapasztalata. Az elvált partnerek kevésbé önzők, mert hozzászoktak a kompromisszumokhoz. Egy elvált férfi jobban hallgat rád, egy nő pedig megértőbb lesz, ha időnként kilógsz a kocsmából.

A válás okai?

A válás soha nem csak az egyik partner hibája. Ennek ellenére próbálja meg finoman kiszedni a sajátjából a válás okát. Ha hűtlen volt, akkor nagy eséllyel téged is megcsal. Ebben az esetben tisztáznod kell magadban, hogy mennyire zavar. Tehát minden más okkal működik. Mindig le a kezét, ha valami komoly dologról van szó. Például adósságok, alkohol vagy szerencsejáték.

Nem olyan nehezek

Az elvált partnerek tanulnak a kapcsolatban elkövetett hibáikból. Általában nem csinálják újra. Ugyanígy pontosan tudják, mit várnak el egy kapcsolattól és egy partnertől. Nincsenek többé túlzott igényeik, amelyek csak szükségtelenül okoznak súrlódást. A már befejezett válásnak köszönhetően megnő annak a valószínűsége, hogy új kapcsolatuk sokkal sikeresebb lesz, mint az eredeti. És abban a pillanatban megjelensz.

Ne félj egy elvált emberrel való kapcsolattól! A legtöbb elvált már tanult a hibáiból.


Hasonló cikkek

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.