Válás – perspektíva vagy időpocsékolás?

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Nem félnek az elköteleződésektől

Ha egyszer elváltak, az embereknek van egy hatalmas előnyük. Pont itt, hogy egyszer már átmentek a házasságon. Megcáfolhatatlan bizonyítékot tart a kezében, hogy az érintett nem fél a kötelezettségvállalásoktól. Legyen az férfi vagy nő. Röviden: nem menekülnek el abban a pillanatban, amikor elkezdesz gondolkodni a jövőn. Nem mindegy, hogy közös nyaralásról van szó, vagy a szüleidhez hívod meg az illetőt. Csak akkor mutasson rá, ha úgy érzi, hogy kezd kifogásokat keresni.

Tudják, hogy mit akarnak

Csak azért, mert az első házasság nem sikerült, nem jelenti azt, hogy a második sem fog sikerülni. t sem. Az elvált párnak nem csak a randevúzással, hanem a valós párkapcsolatban is van tapasztalata. Az elvált partnerek kevésbé önzők, mert hozzászoktak a kompromisszumokhoz. Egy elvált férfi jobban hallgat rád, egy nő pedig megértőbb lesz, ha időnként kilógsz a kocsmából.

A válás okai?

A válás soha nem csak az egyik partner hibája. Ennek ellenére próbálja meg finoman kiszedni a sajátjából a válás okát. Ha hűtlen volt, akkor nagy eséllyel téged is megcsal. Ebben az esetben tisztáznod kell magadban, hogy mennyire zavar. Tehát minden más okkal működik. Mindig le a kezét, ha valami komoly dologról van szó. Például adósságok, alkohol vagy szerencsejáték.

Nem olyan nehezek

Az elvált partnerek tanulnak a kapcsolatban elkövetett hibáikból. Általában nem csinálják újra. Ugyanígy pontosan tudják, mit várnak el egy kapcsolattól és egy partnertől. Nincsenek többé túlzott igényeik, amelyek csak szükségtelenül okoznak súrlódást. A már befejezett válásnak köszönhetően megnő annak a valószínűsége, hogy új kapcsolatuk sokkal sikeresebb lesz, mint az eredeti. És abban a pillanatban megjelensz.

Ne félj egy elvált emberrel való kapcsolattól! A legtöbb elvált már tanult a hibáiból.


Hasonló cikkek

Nagyon gyakoriak a viták a családtagok között, különösen két egyesült család között. Nehéz jó társat találni, ráadásul barátságos anyósra vagy apósra. Ha a nézeteltérései az elején vannak, még mindig meg lehet menteni a kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Tartós lesz a kapcsolatunk? A partner elkötelezettséget akar? Gyakran feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, amikor kapcsolatunk jövőjére gondolunk. Matthew Hussey párkapcsolati edző szerint a szerelem önmagában nem elég ahhoz, hogy egy kapcsolatnak legyen jövője.

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni a kapcsolatot?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.