Válás – perspektíva vagy időpocsékolás?

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Nem félnek az elköteleződésektől

Ha egyszer elváltak, az embereknek van egy hatalmas előnyük. Pont itt, hogy egyszer már átmentek a házasságon. Megcáfolhatatlan bizonyítékot tart a kezében, hogy az érintett nem fél a kötelezettségvállalásoktól. Legyen az férfi vagy nő. Röviden: nem menekülnek el abban a pillanatban, amikor elkezdesz gondolkodni a jövőn. Nem mindegy, hogy közös nyaralásról van szó, vagy a szüleidhez hívod meg az illetőt. Csak akkor mutasson rá, ha úgy érzi, hogy kezd kifogásokat keresni.

Tudják, hogy mit akarnak

Csak azért, mert az első házasság nem sikerült, nem jelenti azt, hogy a második sem fog sikerülni. t sem. Az elvált párnak nem csak a randevúzással, hanem a valós párkapcsolatban is van tapasztalata. Az elvált partnerek kevésbé önzők, mert hozzászoktak a kompromisszumokhoz. Egy elvált férfi jobban hallgat rád, egy nő pedig megértőbb lesz, ha időnként kilógsz a kocsmából.

A válás okai?

A válás soha nem csak az egyik partner hibája. Ennek ellenére próbálja meg finoman kiszedni a sajátjából a válás okát. Ha hűtlen volt, akkor nagy eséllyel téged is megcsal. Ebben az esetben tisztáznod kell magadban, hogy mennyire zavar. Tehát minden más okkal működik. Mindig le a kezét, ha valami komoly dologról van szó. Például adósságok, alkohol vagy szerencsejáték.

Nem olyan nehezek

Az elvált partnerek tanulnak a kapcsolatban elkövetett hibáikból. Általában nem csinálják újra. Ugyanígy pontosan tudják, mit várnak el egy kapcsolattól és egy partnertől. Nincsenek többé túlzott igényeik, amelyek csak szükségtelenül okoznak súrlódást. A már befejezett válásnak köszönhetően megnő annak a valószínűsége, hogy új kapcsolatuk sokkal sikeresebb lesz, mint az eredeti. És abban a pillanatban megjelensz.

Ne félj egy elvált emberrel való kapcsolattól! A legtöbb elvált már tanult a hibáiból.


Hasonló cikkek

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.