Hogyan tedd boldoggá a párodat?

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?Először is, mindkettőtöknek meg kell erőfeszítéseket tesz a kapcsolatban, és továbbra is dolgozzon rajta. Ha szeretnél valamit megváltoztatni jelenlegi kapcsolatodban/házasságodban, meríts ihletet tippjeinkből. Ha követi őket, látni fogja, hogy a felesége boldogabb, elégedettebb lesz, csak egy szóval, boldogabb.

Kommunikáljon vele

Ha egy nőnek beszélnie kell veled , hallgass rá. Ne ugorj bele a folyójába, és ne hagyd, hogy megszakítás nélkül kimondja, amit gondol. Ha nem kéri ki a véleményét, ne próbálja megoldani a problémáját. Csak hallgass rá. De ha véleményét vagy tanácsát kéri, mondja el neki, mit gondol a helyzetről. Kommunikálj egyedül a partnereddel, ne csak akkor, amikor ő kéri. Kérdezd meg, hogy van, milyen volt a munka, miért mosolyog, miért vizes a szeme, tervezd meg az életed együtt. Ne feledje, hogy kommunikáció nélkül egyetlen partnerkapcsolat sem működik!

Adjon neki fontosságérzetet

Ha viszont bármilyen problémája van, bízzon magában, és kérjen tanácsot partnerétől/ feleség. Természetesen a végső döntés továbbra is a tiéd, de adj teret párodnak, hogy elmondja véleményét. Más nézőpontból látják a problémádat, és gyakran teljesen szenvtelenül. Egy nő számára nagyon fontos az az érzés, hogy érdekel a véleménye, és hogy lehetősége van valamilyen módon befolyásolni a döntésedet.

Segíts neki

És most különösen azt értjük, a háztartás, karbantartó ház/lakás, kert és természetesen gyerekekkel is. Az olyan apróságok is elegendőek, mint a kosár elővétele, a szétszórt ruhák mosókonyhába vitele, az edények felszedése az asztalról, a mosogatógép megtöltése, kiürítése, takarítás vagy feladatok elvégzése a gyerekekkel. Még egy ilyen kis segítséget is pozitívan értékelnek a nők. Vedd természetesnek a segítséget a technikai dolgokban, és ne engedd, hogy párod könyörögjön. Végül is nem akarja, hogy ő hívja haza helyetted az óránkénti férjét, és ő elvégzi helyetted ezeket a tevékenységeket.

Támogatd őt

Nem anyagilag gondoljuk, hanem mindenekelőtt hobbijaikban és álmaikban. Ha tudja, hogy különösen szeret egy tevékenységet, teremtse meg a feltételeket, hogy részt vegyen benne. Például, ha szereti a fotózást, segítsen neki a házimunkában, és hagyjon időt neki, hogy kimenjen fényképezni. Hasonlóképpen, ha tudja, hogy tovább szeretné fejleszteni a fotózását, vásároljon neki egy fotótanfolyamot a születésnapjára vagy más alkalomra. Ha azt csinálhatja, amit szeret, az pozitív hatással lesz a veled való kapcsolatára.

Mutasd ki neki a szerelmedet

Mondd el a párodnak/feleségednek, hogy tetszik neki. Mondd meg neki hogy szereted. Beszélj vele szépen, felesleges lekicsinylő kifejezések nélkül. Egy nő soha nem lehet rossz hangulatod célpontja. Ha rossz napod volt a munkahelyeden, a párod biztosan nem okolható. Mindig úgy bánj vele, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjon. Kényeztesd, készíts neki apró örömöket, használd a "köszönöm" és a "kérem" varázsszavakat. Próbáld meg a tetteidet, hogy ne kelljen kételkednie a szerelmedben. Meglátod, hogy akkor lesztek igazán boldogok együtt.


Hasonló cikkek

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Művészet tudni, hogyan kell szeretni valakit. nem hiszed? Valakit szeretni nem csak a kapcsolaton, hanem önmagadon is állandó munkát igényel. Sokan még mindig összekeverik a szerelmet azzal, hogy feláldozzák magukat a másikért. De ha teljesen alárendeled magad valakinek, azzal ártasz a kapcsolatodnak. Fedezze fel velünk a szeretet igazi művészetét.

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat meg a férfiakon?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.