Hogyan tedd boldoggá a párodat?

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?Először is, mindkettőtöknek meg kell erőfeszítéseket tesz a kapcsolatban, és továbbra is dolgozzon rajta. Ha szeretnél valamit megváltoztatni jelenlegi kapcsolatodban/házasságodban, meríts ihletet tippjeinkből. Ha követi őket, látni fogja, hogy a felesége boldogabb, elégedettebb lesz, csak egy szóval, boldogabb.

Kommunikáljon vele

Ha egy nőnek beszélnie kell veled , hallgass rá. Ne ugorj bele a folyójába, és ne hagyd, hogy megszakítás nélkül kimondja, amit gondol. Ha nem kéri ki a véleményét, ne próbálja megoldani a problémáját. Csak hallgass rá. De ha véleményét vagy tanácsát kéri, mondja el neki, mit gondol a helyzetről. Kommunikálj egyedül a partnereddel, ne csak akkor, amikor ő kéri. Kérdezd meg, hogy van, milyen volt a munka, miért mosolyog, miért vizes a szeme, tervezd meg az életed együtt. Ne feledje, hogy kommunikáció nélkül egyetlen partnerkapcsolat sem működik!

Adjon neki fontosságérzetet

Ha viszont bármilyen problémája van, bízzon magában, és kérjen tanácsot partnerétől/ feleség. Természetesen a végső döntés továbbra is a tiéd, de adj teret párodnak, hogy elmondja véleményét. Más nézőpontból látják a problémádat, és gyakran teljesen szenvtelenül. Egy nő számára nagyon fontos az az érzés, hogy érdekel a véleménye, és hogy lehetősége van valamilyen módon befolyásolni a döntésedet.

Segíts neki

És most különösen azt értjük, a háztartás, karbantartó ház/lakás, kert és természetesen gyerekekkel is. Az olyan apróságok is elegendőek, mint a kosár elővétele, a szétszórt ruhák mosókonyhába vitele, az edények felszedése az asztalról, a mosogatógép megtöltése, kiürítése, takarítás vagy feladatok elvégzése a gyerekekkel. Még egy ilyen kis segítséget is pozitívan értékelnek a nők. Vedd természetesnek a segítséget a technikai dolgokban, és ne engedd, hogy párod könyörögjön. Végül is nem akarja, hogy ő hívja haza helyetted az óránkénti férjét, és ő elvégzi helyetted ezeket a tevékenységeket.

Támogatd őt

Nem anyagilag gondoljuk, hanem mindenekelőtt hobbijaikban és álmaikban. Ha tudja, hogy különösen szeret egy tevékenységet, teremtse meg a feltételeket, hogy részt vegyen benne. Például, ha szereti a fotózást, segítsen neki a házimunkában, és hagyjon időt neki, hogy kimenjen fényképezni. Hasonlóképpen, ha tudja, hogy tovább szeretné fejleszteni a fotózását, vásároljon neki egy fotótanfolyamot a születésnapjára vagy más alkalomra. Ha azt csinálhatja, amit szeret, az pozitív hatással lesz a veled való kapcsolatára.

Mutasd ki neki a szerelmedet

Mondd el a párodnak/feleségednek, hogy tetszik neki. Mondd meg neki hogy szereted. Beszélj vele szépen, felesleges lekicsinylő kifejezések nélkül. Egy nő soha nem lehet rossz hangulatod célpontja. Ha rossz napod volt a munkahelyeden, a párod biztosan nem okolható. Mindig úgy bánj vele, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjon. Kényeztesd, készíts neki apró örömöket, használd a "köszönöm" és a "kérem" varázsszavakat. Próbáld meg a tetteidet, hogy ne kelljen kételkednie a szerelmedben. Meglátod, hogy akkor lesztek igazán boldogok együtt.


Hasonló cikkek

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

A két ember közötti szerelem felemelő és sok örömet okoz. Ha azonban nem várod otthon a párodat, vagy állandóan rossz hangulatban vagy, előfordulhat, hogy egy rosszul működő kapcsolatban ragadsz. Ahelyett, hogy energizálna egy kapcsolatot, egy rosszul működő kapcsolat elszívja az energiát. És ez baj!

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.