5 tiltott kérdés, vagy hogyan kell megőrjíteni egy férfit?

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Megtesszük!

1. Mi újság velem?

Nézzen szembe vele: legtöbbször még a legjobb barátja sem tudja. Így ha nem változtatod a színedet barnáról szőkére, a párod nem fogja tudni! A férfiak egyszerűen nem figyelnek a részletekre. És hidd el, egy apró megjelenési változás, például egy új szoknya vagy néhány centivel rövidebb haj, náluk részlet.

2. Van új kollégád? Milyen ő?

Lehetőleg dühös arckifejezéssel, vagy legrosszabb esetben kinyújtott kézzel, hogy pofozzon. Valóban ki kell hallgatnia minden alkalommal, amikor megemlíti az új munkatársát? Semmi sem akadályozza meg abban, hogy érdeklődjön a karrierje és az irodában dolgozók iránt. De ne tekints azonnal minden nőt a közelében potenciális szeretőnek. Nem csak magadnak fogsz ártani, hanem a kapcsolatodnak is. A megalapozatlan gyanakvás senkinek nem túl kellemes.

3. Melyik illik jobban hozzám?

Ha ráncokat szeretne okozni partnere homlokán, tessék. Ellenkező esetben soha ne kérdezd meg, hogy a gardróbod melyik eleme illik hozzád a legjobban. A férfi úgy érzi, hogy csapdába esett. Amikor kiválasztják az egyik lehetőséget, nagy valószínűséggel nem pontosan azt találják, amit hallani szeretne. Ha nem hajlandó minősíteni, akkor gyáva. Ha mindkettőt választja, döntetlen. Röviden: bármit is csinál, akkor is szemrehányásokkal fogod szerepeltetni. Ha tudod, hogy ez minden alkalommal megtörténik, ne kérdezd. Vagy kérdezd meg, de aztán köszönettel fogadd a tanácsát.

4. Mire/kire gondolsz most?

„Semmi.” Mindig ezt a választ kapod, és ez mindig nagyon feldühít? Szóval ne kérdezz! Amikor elmerülsz a gondolataiban, ritkán gondolsz valami konkrétumra. A férfiak is. És ha folyamatosan kérdéseket tesz fel nekik, és kényszeríti őket, hogy válaszoljanak, mindketten dühösek lesznek. Ha nem gondol semmire, akkor egyszerűen nem gondol semmire / senkire konkrétan.

5. Tudod miért haragszom!

Válaszolunk helyette: Nem tudja!!! Amikor megkérdezte, mi történt, mondd el neki. A „Tudod miért!” válasz csak összezavarja. Ha tudná, nem kérdezné. Ezenkívül fennáll annak a kockázata, hogy legközelebb egyszerűen kitér az utadból, és megvárja, amíg elmúlik a haragod. És te ezt nem akarod. Légy boldog, hogy törődik veled és az érzéseiddel!


Hasonló cikkek

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Valószínűleg minden pár előbb-utóbb elkezd foglalkozni azzal a helyzettel, hogy összeköltözzenek-e vagy sem. A kiköltözés természetes lépésnek tűnik, de az utóbbi években gyakran volt az a tendencia, hogy két szerelmes ember randevúznak, de a saját otthonukban maradnak. Van néhány tagadhatatlan előnye. Tudod melyik?

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.