5 tiltott kérdés, vagy hogyan kell megőrjíteni egy férfit?

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Megtesszük!

1. Mi újság velem?

Nézzen szembe vele: legtöbbször még a legjobb barátja sem tudja. Így ha nem változtatod a színedet barnáról szőkére, a párod nem fogja tudni! A férfiak egyszerűen nem figyelnek a részletekre. És hidd el, egy apró megjelenési változás, például egy új szoknya vagy néhány centivel rövidebb haj, náluk részlet.

2. Van új kollégád? Milyen ő?

Lehetőleg dühös arckifejezéssel, vagy legrosszabb esetben kinyújtott kézzel, hogy pofozzon. Valóban ki kell hallgatnia minden alkalommal, amikor megemlíti az új munkatársát? Semmi sem akadályozza meg abban, hogy érdeklődjön a karrierje és az irodában dolgozók iránt. De ne tekints azonnal minden nőt a közelében potenciális szeretőnek. Nem csak magadnak fogsz ártani, hanem a kapcsolatodnak is. A megalapozatlan gyanakvás senkinek nem túl kellemes.

3. Melyik illik jobban hozzám?

Ha ráncokat szeretne okozni partnere homlokán, tessék. Ellenkező esetben soha ne kérdezd meg, hogy a gardróbod melyik eleme illik hozzád a legjobban. A férfi úgy érzi, hogy csapdába esett. Amikor kiválasztják az egyik lehetőséget, nagy valószínűséggel nem pontosan azt találják, amit hallani szeretne. Ha nem hajlandó minősíteni, akkor gyáva. Ha mindkettőt választja, döntetlen. Röviden: bármit is csinál, akkor is szemrehányásokkal fogod szerepeltetni. Ha tudod, hogy ez minden alkalommal megtörténik, ne kérdezd. Vagy kérdezd meg, de aztán köszönettel fogadd a tanácsát.

4. Mire/kire gondolsz most?

„Semmi.” Mindig ezt a választ kapod, és ez mindig nagyon feldühít? Szóval ne kérdezz! Amikor elmerülsz a gondolataiban, ritkán gondolsz valami konkrétumra. A férfiak is. És ha folyamatosan kérdéseket tesz fel nekik, és kényszeríti őket, hogy válaszoljanak, mindketten dühösek lesznek. Ha nem gondol semmire, akkor egyszerűen nem gondol semmire / senkire konkrétan.

5. Tudod miért haragszom!

Válaszolunk helyette: Nem tudja!!! Amikor megkérdezte, mi történt, mondd el neki. A „Tudod miért!” válasz csak összezavarja. Ha tudná, nem kérdezné. Ezenkívül fennáll annak a kockázata, hogy legközelebb egyszerűen kitér az utadból, és megvárja, amíg elmúlik a haragod. És te ezt nem akarod. Légy boldog, hogy törődik veled és az érzéseiddel!


Hasonló cikkek

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Hamarosan közeledik a szilveszter, és számos buli jön vele. Valószínűleg te és házi kedvenced is részt veszel. A sok részeg alkohol és a társaságban uralkodó laza hangulat megteszi a dolgát. Leggyakrabban ilyen alkalmakkor csal. Tudjuk, hogyan fedezzük fel a hűtlenséget, mielőtt szerelmednek eszébe jutna!

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.