5 tiltott kérdés, vagy hogyan kell megőrjíteni egy férfit?

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Megtesszük!

1. Mi újság velem?

Nézzen szembe vele: legtöbbször még a legjobb barátja sem tudja. Így ha nem változtatod a színedet barnáról szőkére, a párod nem fogja tudni! A férfiak egyszerűen nem figyelnek a részletekre. És hidd el, egy apró megjelenési változás, például egy új szoknya vagy néhány centivel rövidebb haj, náluk részlet.

2. Van új kollégád? Milyen ő?

Lehetőleg dühös arckifejezéssel, vagy legrosszabb esetben kinyújtott kézzel, hogy pofozzon. Valóban ki kell hallgatnia minden alkalommal, amikor megemlíti az új munkatársát? Semmi sem akadályozza meg abban, hogy érdeklődjön a karrierje és az irodában dolgozók iránt. De ne tekints azonnal minden nőt a közelében potenciális szeretőnek. Nem csak magadnak fogsz ártani, hanem a kapcsolatodnak is. A megalapozatlan gyanakvás senkinek nem túl kellemes.

3. Melyik illik jobban hozzám?

Ha ráncokat szeretne okozni partnere homlokán, tessék. Ellenkező esetben soha ne kérdezd meg, hogy a gardróbod melyik eleme illik hozzád a legjobban. A férfi úgy érzi, hogy csapdába esett. Amikor kiválasztják az egyik lehetőséget, nagy valószínűséggel nem pontosan azt találják, amit hallani szeretne. Ha nem hajlandó minősíteni, akkor gyáva. Ha mindkettőt választja, döntetlen. Röviden: bármit is csinál, akkor is szemrehányásokkal fogod szerepeltetni. Ha tudod, hogy ez minden alkalommal megtörténik, ne kérdezd. Vagy kérdezd meg, de aztán köszönettel fogadd a tanácsát.

4. Mire/kire gondolsz most?

„Semmi.” Mindig ezt a választ kapod, és ez mindig nagyon feldühít? Szóval ne kérdezz! Amikor elmerülsz a gondolataiban, ritkán gondolsz valami konkrétumra. A férfiak is. És ha folyamatosan kérdéseket tesz fel nekik, és kényszeríti őket, hogy válaszoljanak, mindketten dühösek lesznek. Ha nem gondol semmire, akkor egyszerűen nem gondol semmire / senkire konkrétan.

5. Tudod miért haragszom!

Válaszolunk helyette: Nem tudja!!! Amikor megkérdezte, mi történt, mondd el neki. A „Tudod miért!” válasz csak összezavarja. Ha tudná, nem kérdezné. Ezenkívül fennáll annak a kockázata, hogy legközelebb egyszerűen kitér az utadból, és megvárja, amíg elmúlik a haragod. És te ezt nem akarod. Légy boldog, hogy törődik veled és az érzéseiddel!


Hasonló cikkek

A boldog partnerélethez minden tanács megismétli az alfát és az omegát: vagyis a kommunikációt. De mi van akkor, ha olyan állapotban van, amikor egyszerűen nem tud beszélni? Mert bármit mondasz, a párod azonnal támadásnak értékeli? A legjobb szándék ekkor vitába torkollik. Ebben az esetben a kommunikáció nem igazán segít.

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és megtudod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.