A vonzalom titka

A vonzás meglehetősen összetett dolog. Számos szintje van, amelyeket meg kell érteni ahhoz, hogy boldog partneréletet élhessünk. Mi tehát a vonzalom titka? Gazdagságban, intelligenciában, szépségben vagy milyen jellemvonásokkal rendelkezik?

Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. Minden ember más-más értékeket keres egy partnerében. Minden pár más körülmények között jön össze, és mást vár el egy kapcsolattól. Egyes párok először az intellektuális szférában éreznek vonzódást, mások elsősorban a szívükre hallgatnak, a többi pár pedig a vágyat, az izgalmat és a szexuális vonzódást helyezi előtérbe az intelligenciával, a szeretettel és a megértéssel szemben. És az a fajta partner, amelyet életre szólóan választasz, nagymértékben befolyásolja a jövőbeni élettársi kapcsolatodat.

Fizikai vonzerő

A legtöbb ember elsősorban az alapján ítél meg másokat, hogy tetszik nekik, vagy nem tetszik. Így első benyomást keltenek, és az alakjuk és az arckinézetük alapján értékelnek másokat. Ha első látásra nem pattan ki szikra, az így tájékozódó emberek nem adnak újabb esélyt a kevésbé vonzó embereknek arra, hogy jobban megismerjék egymást.

Általánosságban elmondható, hogy minél szimmetrikusabb egy nő élete. Az alak és az arc annál vonzóbb a lakosság férfi része számára. Nem számít, ha egy nő szupervékony, vagy van néhány plusz kilója. A férfiaknál az a lényeg, hogy egy nő milyen alkattal rendelkezik, vagyis milyen arányban van a derék és a csípő kerülete. A nők mellszobrának mérete a férfiakat is nagymértékben érinti. A nőket általában jobban lenyűgözik a magasabb magasságú, izmos és fejlett alkatú férfiak. Az ilyen férfiak biztonságban érzik magukat.

Azonban nem a fizikai vonzalom az egyetlen, ami eldönti, hogy akar-e együtt lenni a partnerével vagy sem. A fizikai vonzerőt gyakran a szexuális vonzerővel társítják. Ha tetszik, ahogyan az illető nő/férfi kinéz, akkor minden bizonnyal felébred benned a vágy a testi intimitás iránt.
Azonban vigyázz, felmérések szerint a testi vagy szexuális vonzalomra épülő kapcsolatok nem tartanak túl sokáig. Az egyetlen dolog, amin ezek a kapcsolatok működnek, az a vágy és a szenvedély, amelyek egy bizonyos idő után elmúlnak. És ha az imént említett fizikai vonzalomtól eltérő szintű partnerség nem alakult ki köztetek, akkor alapvetően nincs okotok arra, hogy együtt maradjatok.

Tehát ne a fizikai vonzalom az egyetlen tényező, amely eldönti, hogy vajon köt-e új partnerséget, vagy sem.

Intelligencia

Vannak emberek, akiknek nem elég csak az, hogy a partnerük hogyan néz ki, és hogyan boldogulnak az ágyban. Számukra az a döntő, hogy a párjuk rendelkezzen bizonyos intellektuális szinttel, általános rálátással, és közben elér valamit az életben.

Hatalom, gazdagság, hírnév

Van még azok közülünk, akiknek a vonzerő fő mércéje az, hogy partnerük mennyire lesz híres, erős és gazdag. Miért van ez így? Bizonyos esetekben természetesen számítás kérdése. És nem csak a hölgyek tudnak számítani, hanem az urak is. Ezek úgynevezett aranyásók, vagy aranyásók, akik csak tiszta önérdekből tartanak fenn kapcsolatot gazdag partnerükkel. Egyes nők inkább azért tartják előnyösnek a kapcsolatot egy gazdag férfival, mert a partner el tudja látni őket és gyermekeiket.

Megértés

A legideálisabb az, amikor két rokon lélek egymásba szeret, vagyis azok a partnerek, akik úgy érzik, hogy minden létfontosságú vonatkozásban megértik egymást. A partnerek bízzanak egymásban, tudják, hogy minden helyzetben számíthatnak egymásra, képesek legyenek kommunikálni egymással, meg kell tudniuk állapodni a különböző helyzetekben a megoldásokban. A megértés és a minőségi kommunikáció általában a hosszú távú partnerkapcsolatok egyik legfontosabb építőköve. Ha a partnerek megértik egymást, közös érdeklődési körük van, és ugyanakkor felfigyeltek egymásra, akkor nagy a valószínűsége, hogy kapcsolatuk tartós lesz.

Egészséges önbizalom és önbecsülés< /h2>

Azonban semmi sem vonzóbb, mint amikor hiszel magadban, értékeled magad, szereted magad, mindent szeretettel teszel, és nem azért, mert a partnered ezt elvárja tőled, és ha tisztelettel bánsz másokkal . Úgy működik, mint egy tükör. Ha értékeled magad, a partnered is értékel téged. Ha nem hiszel önmagadban, és állandóan lealacsonyodsz, az általában a viselkedésedet tükrözi, és azt, amellyel együtt élsz!

< p>A fotó forrása: < span class="_r3">willedward.com


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

Nyomás alatt érzed magad, mert úgy érzed, találkoznod kell valakivel. A nagyszülők, a barátok és még a társadalom is állandóan a barátodról/barátnődről kérdeznek. De mi van akkor, ha nem lehet párkapcsolatod? Vagy nem is akarod? Tekintse meg a lehetséges okokat és tippeket, hogyan lehet kijutni ebből.

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha rossz idő van, tegyél fel otthon egy jó filmet!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.