Hogyan lehet tudatlanul tönkretenni a kapcsolatokat?

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, amelyek mindig ágat vágnak alattad.Bármilyen erős is a kötelék köztetek, ha elég hosszan és elég gyakran teszteli, meg fogja tenni. találd meg egyszer azt a szünetet. A kapcsolatok törékenyek! Vigyázz erre.

Nem támogatod magad a karrieredben

Férfiak és nők egyaránt karriert építenek, amelyen keresztül bebizonyítják maguknak, hogy milyen harcosok. Összes! Nem számít, hogy Ön felsővezető vagy irodai takarító. A karriered során megvalósítod önmagad. Gyakran több időt tölt a munkahelyén, mint a párjával otthon. A sikervágy nagy. Ha azonban otthon hiányzik a megbecsülés, akkor összeroppannak a dolgok közöttetek. Támogassátok hát egymást a karrieretekben, de a személyes álmaitokban is. Meglátod, hogyan fogjátok megérteni egymást.

Teljesen mindent együtt csináltok

Az az elképzelés, hogy „olyanok, mint egy test és egy lélek”, gyönyörű, de a valóságban az irreális. Nem abban az értelemben, hogy minden szabad percet együtt töltünk és boldogok vagyunk. Mindkettőtöknek szüksége van némi szabadságra, hogy új tapasztalatokat szerezzen és élvezze egymást. Észrevetted, hogy a kisgyermekek mindig azt a szülőt várják, akivel kevesebb időt töltenek? Az a szülő drágább nekik! Éljetek együtt, de ne úgy, mintha egy köldökzsinór kötné össze.

Abszolút mindenről beszélsz

Valószínűleg furcsán hangzik. De ha mindent megosztasz együtt, egy idő után unalmas lesz. Azt sem mondjuk, hogy mindenáron legyünk titokzatosak. Válassza az arany középutat. A partner nem a pszichológusod vagy egy fűzfa. Beszélgessetek egymással, bízzatok egymásban. De ne taszítsd egymást olyan helyzetekbe, amelyekben nem vagytok kényelmesek. Az egyik mindig természetesebb, mint a másik. Néha bízzon meg egy barátjában vagy a fent említett pszichológusban.

A barátaikkal lógsz

Nagyon jó, ha a szeretőd barátaival is kijössz. De van egy bizonyos határ, amelyet soha nem szabad átlépned. A barátaik az övék, bármennyire is jól kijössz velük. A legrosszabb az, amikor kapcsolatba lépsz valakivel a körükből, és ezt a kedvesed ellen használod fel. Bármilyen problémád is van, a barátaidban bízz, ne a partnered barátaiban.


Hasonló cikkek

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.