Hogyan lehet tudatlanul tönkretenni a kapcsolatokat?

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, amelyek mindig ágat vágnak alattad.Bármilyen erős is a kötelék köztetek, ha elég hosszan és elég gyakran teszteli, meg fogja tenni. találd meg egyszer azt a szünetet. A kapcsolatok törékenyek! Vigyázz erre.

Nem támogatod magad a karrieredben

Férfiak és nők egyaránt karriert építenek, amelyen keresztül bebizonyítják maguknak, hogy milyen harcosok. Összes! Nem számít, hogy Ön felsővezető vagy irodai takarító. A karriered során megvalósítod önmagad. Gyakran több időt tölt a munkahelyén, mint a párjával otthon. A sikervágy nagy. Ha azonban otthon hiányzik a megbecsülés, akkor összeroppannak a dolgok közöttetek. Támogassátok hát egymást a karrieretekben, de a személyes álmaitokban is. Meglátod, hogyan fogjátok megérteni egymást.

Teljesen mindent együtt csináltok

Az az elképzelés, hogy „olyanok, mint egy test és egy lélek”, gyönyörű, de a valóságban az irreális. Nem abban az értelemben, hogy minden szabad percet együtt töltünk és boldogok vagyunk. Mindkettőtöknek szüksége van némi szabadságra, hogy új tapasztalatokat szerezzen és élvezze egymást. Észrevetted, hogy a kisgyermekek mindig azt a szülőt várják, akivel kevesebb időt töltenek? Az a szülő drágább nekik! Éljetek együtt, de ne úgy, mintha egy köldökzsinór kötné össze.

Abszolút mindenről beszélsz

Valószínűleg furcsán hangzik. De ha mindent megosztasz együtt, egy idő után unalmas lesz. Azt sem mondjuk, hogy mindenáron legyünk titokzatosak. Válassza az arany középutat. A partner nem a pszichológusod vagy egy fűzfa. Beszélgessetek egymással, bízzatok egymásban. De ne taszítsd egymást olyan helyzetekbe, amelyekben nem vagytok kényelmesek. Az egyik mindig természetesebb, mint a másik. Néha bízzon meg egy barátjában vagy a fent említett pszichológusban.

A barátaikkal lógsz

Nagyon jó, ha a szeretőd barátaival is kijössz. De van egy bizonyos határ, amelyet soha nem szabad átlépned. A barátaik az övék, bármennyire is jól kijössz velük. A legrosszabb az, amikor kapcsolatba lépsz valakivel a körükből, és ezt a kedvesed ellen használod fel. Bármilyen problémád is van, a barátaidban bízz, ne a partnered barátaiban.


Hasonló cikkek

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Elmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.