Hogyan lehet tudatlanul tönkretenni a kapcsolatokat?

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, amelyek mindig ágat vágnak alattad.Bármilyen erős is a kötelék köztetek, ha elég hosszan és elég gyakran teszteli, meg fogja tenni. találd meg egyszer azt a szünetet. A kapcsolatok törékenyek! Vigyázz erre.

Nem támogatod magad a karrieredben

Férfiak és nők egyaránt karriert építenek, amelyen keresztül bebizonyítják maguknak, hogy milyen harcosok. Összes! Nem számít, hogy Ön felsővezető vagy irodai takarító. A karriered során megvalósítod önmagad. Gyakran több időt tölt a munkahelyén, mint a párjával otthon. A sikervágy nagy. Ha azonban otthon hiányzik a megbecsülés, akkor összeroppannak a dolgok közöttetek. Támogassátok hát egymást a karrieretekben, de a személyes álmaitokban is. Meglátod, hogyan fogjátok megérteni egymást.

Teljesen mindent együtt csináltok

Az az elképzelés, hogy „olyanok, mint egy test és egy lélek”, gyönyörű, de a valóságban az irreális. Nem abban az értelemben, hogy minden szabad percet együtt töltünk és boldogok vagyunk. Mindkettőtöknek szüksége van némi szabadságra, hogy új tapasztalatokat szerezzen és élvezze egymást. Észrevetted, hogy a kisgyermekek mindig azt a szülőt várják, akivel kevesebb időt töltenek? Az a szülő drágább nekik! Éljetek együtt, de ne úgy, mintha egy köldökzsinór kötné össze.

Abszolút mindenről beszélsz

Valószínűleg furcsán hangzik. De ha mindent megosztasz együtt, egy idő után unalmas lesz. Azt sem mondjuk, hogy mindenáron legyünk titokzatosak. Válassza az arany középutat. A partner nem a pszichológusod vagy egy fűzfa. Beszélgessetek egymással, bízzatok egymásban. De ne taszítsd egymást olyan helyzetekbe, amelyekben nem vagytok kényelmesek. Az egyik mindig természetesebb, mint a másik. Néha bízzon meg egy barátjában vagy a fent említett pszichológusban.

A barátaikkal lógsz

Nagyon jó, ha a szeretőd barátaival is kijössz. De van egy bizonyos határ, amelyet soha nem szabad átlépned. A barátaik az övék, bármennyire is jól kijössz velük. A legrosszabb az, amikor kapcsolatba lépsz valakivel a körükből, és ezt a kedvesed ellen használod fel. Bármilyen problémád is van, a barátaidban bízz, ne a partnered barátaiban.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Akár még nem is beszélt a házasságkötésről, akár több éve vagytok együtt, minden bizonnyal sok értékes tanácsot hallottatok a boldog házasság létrehozásáról és fenntartásáról. Több pszichológust, partneredzőt és sikeres házaspárt is megkérdeztünk, mit gondolnak erről. Megcáfolták helyettünk ezeket a mítoszokat!

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.