Hogyan lehet kényelmes házasságot kötni

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan hozd be azt, amire a legjobban vágysz a házasságodban.

Értékeld a párod pozitívumait

Legyél te az első, aki ránéz a szeretőre, és fizessen neki. egy bók. Azt gondolhatnánk, hogy ez nyilvánvaló, de sajnos nem az. Értékeld a megjelenésüket, képességeiket, mondd el, milyen érzéseket ébresztenek benned. A konkrétumok nem számítanak – mindenkinek van, csak meg kell találni.

Ha már régóta veszekedtél, ez megakadályozza, hogy a másik fél további mennydörgésben és villámlásban legyen. A bókok mindig megnyugtatják a vizet. Mondd el az első bókot, és hagyd magad hagyománnyá. Mondd ki őket, de hangosan. Ideális esetben, hogy a szerelmed halljon.

Figyelj

Nem a szokásos "Öhm, igazad van, hm..."-re gondolunk, hanem arra, hogy tényleg hallgasd meg, amit a partnered szívén tartja / a partnered! A híres The Sound of Silence című dalban azt mondják: "Az emberek hallják, de nem hallgatják", és sajnos ez igaz is. Hallgassa meg egymás problémáit anélkül, hogy azonnal tanácsot, megoldást kínálna, vagy egy ötlet fogalmát elutasítaná. Próbáljátok megérteni egymást. Ne hagyd, hogy az érzelmeid kihozzák a legrosszabb oldaladat. Amikor megpróbál közös hangot találni (legalább egyetért abban, hogy nem ért egyet ebben a témában!), a másik fél úgy fogja érezni, hogy mellette áll. Ez automatikusan megteszi ugyanezt az Ön számára. Hagyd abba, hogy hallgass, kezdj el hallgatni.

Sétálj és emlékezz vissza

Minél tovább vagytok együtt, annál csábítóbb a kényelem. Munkából visszatérés után izmosd fel a kanapén és kapcsold ki. Pihenésre van szükség, ezért tegyél félre a kapcsolati hétvégéket. Menjetek együtt sétálni, lovagolni, étterembe, turistautakra. A séta alatt nem marad más hátra, mint beszélgetni egymással. És mivel egyedül leszel, akkor sem leszel elterelve. Bárki, aki még nagyobb logikát keres ehhez a tevékenységhez, itt megtalálja. A séta leköti agyának támasztó részeit, így nem lesz hajlamos a telefonja után nyúlni, vagy más dolgokra gondolni, miközben beszél.

Emlékezzen a szép dolgokra. Ez újra egyesít benneteket, és visszaadja azt az elképzelést, hogy összetartoztok. Beszélgethet a gyerekekről, kettőtökről és a jövőre vonatkozó terveiről, miközben egy kellemes sétát tesz a természetben. És gondoljon arra a problémára is, amely jelenleg tönkreteszi a kapcsolatát. És ez már megéri azt a néhány kilométert, amit megtett, nem?

Ne próbálja megváltoztatni a másik embert

Minél többet próbálja megváltoztatni a partnerét, annál valószínűbb, hogy el fog bukni. A természetes reakció az, hogy a sarkaidat a földbe ásod, és nem add fel. Ahelyett, hogy erőszakosan megváltoztatná kedvencét, gondolja át, hogy valójában miért akarja ezt megtenni. Korábban nem zavart ez a tulajdonsága? Vagy utólag fejlesztették ki?

Emlékezz rá, miért szerettek bele először egymásba. Nem csak azért, mert most szeretnél változtatni? A legtartósabb kapcsolatok azok, amelyek értékelik egymás tulajdonságait. Nagyra értékelik őket, vagy legalábbis tisztelik őket. Nem akarsz az ikerpároddal élni. Legyenek olyanok, amilyenek. Ne próbálja megváltoztatni a szeretőjét.


Hasonló cikkek

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.