Hogyan lehet kényelmes házasságot kötni

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan hozd be azt, amire a legjobban vágysz a házasságodban.

Értékeld a párod pozitívumait

Legyél te az első, aki ránéz a szeretőre, és fizessen neki. egy bók. Azt gondolhatnánk, hogy ez nyilvánvaló, de sajnos nem az. Értékeld a megjelenésüket, képességeiket, mondd el, milyen érzéseket ébresztenek benned. A konkrétumok nem számítanak – mindenkinek van, csak meg kell találni.

Ha már régóta veszekedtél, ez megakadályozza, hogy a másik fél további mennydörgésben és villámlásban legyen. A bókok mindig megnyugtatják a vizet. Mondd el az első bókot, és hagyd magad hagyománnyá. Mondd ki őket, de hangosan. Ideális esetben, hogy a szerelmed halljon.

Figyelj

Nem a szokásos "Öhm, igazad van, hm..."-re gondolunk, hanem arra, hogy tényleg hallgasd meg, amit a partnered szívén tartja / a partnered! A híres The Sound of Silence című dalban azt mondják: "Az emberek hallják, de nem hallgatják", és sajnos ez igaz is. Hallgassa meg egymás problémáit anélkül, hogy azonnal tanácsot, megoldást kínálna, vagy egy ötlet fogalmát elutasítaná. Próbáljátok megérteni egymást. Ne hagyd, hogy az érzelmeid kihozzák a legrosszabb oldaladat. Amikor megpróbál közös hangot találni (legalább egyetért abban, hogy nem ért egyet ebben a témában!), a másik fél úgy fogja érezni, hogy mellette áll. Ez automatikusan megteszi ugyanezt az Ön számára. Hagyd abba, hogy hallgass, kezdj el hallgatni.

Sétálj és emlékezz vissza

Minél tovább vagytok együtt, annál csábítóbb a kényelem. Munkából visszatérés után izmosd fel a kanapén és kapcsold ki. Pihenésre van szükség, ezért tegyél félre a kapcsolati hétvégéket. Menjetek együtt sétálni, lovagolni, étterembe, turistautakra. A séta alatt nem marad más hátra, mint beszélgetni egymással. És mivel egyedül leszel, akkor sem leszel elterelve. Bárki, aki még nagyobb logikát keres ehhez a tevékenységhez, itt megtalálja. A séta leköti agyának támasztó részeit, így nem lesz hajlamos a telefonja után nyúlni, vagy más dolgokra gondolni, miközben beszél.

Emlékezzen a szép dolgokra. Ez újra egyesít benneteket, és visszaadja azt az elképzelést, hogy összetartoztok. Beszélgethet a gyerekekről, kettőtökről és a jövőre vonatkozó terveiről, miközben egy kellemes sétát tesz a természetben. És gondoljon arra a problémára is, amely jelenleg tönkreteszi a kapcsolatát. És ez már megéri azt a néhány kilométert, amit megtett, nem?

Ne próbálja megváltoztatni a másik embert

Minél többet próbálja megváltoztatni a partnerét, annál valószínűbb, hogy el fog bukni. A természetes reakció az, hogy a sarkaidat a földbe ásod, és nem add fel. Ahelyett, hogy erőszakosan megváltoztatná kedvencét, gondolja át, hogy valójában miért akarja ezt megtenni. Korábban nem zavart ez a tulajdonsága? Vagy utólag fejlesztették ki?

Emlékezz rá, miért szerettek bele először egymásba. Nem csak azért, mert most szeretnél változtatni? A legtartósabb kapcsolatok azok, amelyek értékelik egymás tulajdonságait. Nagyra értékelik őket, vagy legalábbis tisztelik őket. Nem akarsz az ikerpároddal élni. Legyenek olyanok, amilyenek. Ne próbálja megváltoztatni a szeretőjét.


Hasonló cikkek

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

A hűtlenség az emberiség csapása, és sokan joggal félnek. De sok olyan személy is találkozhat, aki közvetlen betegség-ellenőrző, és nem hagyja, hogy partnere lélegezzen. Szóval ki fél a legjobban attól, hogy a társa megcsalja?

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. Ha megérti partnereit, nemcsak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

A legtöbbször észrevétlenül jön. Ennek oka sokszor az az érzés, hogy máskor is el tudtok tölteni együtt időt, így elengeditek magatokat ide-oda kirándulni a barátokkal, a főnököd rábeszél a hétvégi munkára, vagy te magad tervezel valamit. Ráadásul egyszerűen modern. Azt kérdezed mit? Ne hagyd, hogy a családod „visszatartson”.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.