Hogyan NE beszélj a partnereddel

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek ezek?

Azt mondod, hogy "édesem és kedvesem"

Drága, bogár, macska, egér, kisállat, drágám... felhívása nagyjából normális, ha alkalmanként használjuk otthon . De ne beszélj mindig így. És főleg nem nyilvánosan. A klasszikus, megnyerő becenevek megmutatják a szerelmedet. De egy dologra vigyázz! A kicsinyítések vagy a cukorbevonat használata néha mind a férfiak, mind a nők kisgyermeknek érzik magukat. A legrosszabb esetben kínos a partnere számára. Ezért gondosan különböztesse meg azokat a helyzeteket, amelyekben a szerelmével foglalkozni fog.

Úgy bánik a partnerével, mint egy gyerekkel.

A nők úgy vannak beállítva, hogy gondoskodjanak másokról. Az urak viszont gyakran hajlamosak mások irányítására. Ügyeljen arra, hogy ne csússzon bele az előadásokba. "Öltözz fel rendesen, hideg van kint", "Várj, inkább magam csinálom, hogy működjön", "Ne görnyedj, gyengének tűnsz" ... Nem gondolod, hogy a párod elég idős a gyerekneveléshez?

Ön megalkuvást nem ismerő

Az, hogy egy pár, azt jelenti, hogy egy párként is egyetértesz. Ha mindig mindent magad döntesz el, az hamar idegesíteni kezdi a másikat. „Holnap megyünk vacsorázni Novotnyékkal.” „Szombaton befejezzük a kabineteket.” „A tengerhez megyünk nyaralni.” Ha véletlenül tiltakozni próbálnak, azzal utasítod el őket, hogy mindent már be van bútorozva. Hová tűnt a vita, a kompromisszumok, az egyenlőség? Ügyeljen arra, hogy partnere ne jelentse be ugyanabban a szellemben, hogy bőrönddel a kezében hagy.

Hibákat vezetsz be neki

Minden lehet mondta szépen vagy kellemetlenül. Sajnos a legtöbben inkább stressz hatására alkalmazzuk a kellemetlen módszert. – Az isten szerelmére, hogy sikerült elégetned a vacsorád? Nem éreztél semmit?" "Ha jobb lenne, ha szakértőt hívnál, akkor még jobban összetöröd." "Ha megtetted / azonnal megtette volna, akkor nem történt!”… Ha ezt a módot alkalmazod a pároddal való bánásmódra, kisebbrendűségi érzést keltesz benne, és feleslegesen rombolod a kapcsolatot. Gondolkozz el róla. Vagy legközelebb inkább kerül minden beszélgetést veled.


Hasonló cikkek

A működő partnerkapcsolat fenntartása néha sokkal nehezebb, mint partnert találni. Egy kapcsolatban gyakran jön a csalódás. Mi van ezzel? Öt egyszerű tippet hozunk neked, amivel sikeres leszel a kapcsolatokban.

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Régóta együtt éltek, de a kapcsolatodból még mindig hiányzik valami? Ha mindketten állatbarátok vagytok, akkor érdemes egy szőrös barátra gondolni. És ha párban éltek, akkor magától értetődő, hogy együtt akarjátok megvenni. Mielőtt azonban szőrös háziállatot szerezne, gondolja át, hogyan változtathatja meg kapcsolatát egy új családtag.

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Szeretlek, szeretlek, szeretlek! Szinte minden nap hallja valaki ezt a két szót. Egyesek számára teljes ritkaságnak számítanak. Vannak, akik ki sem tudják ejteni, mások számára haszontalanok. Hogy vagy? Be tudod vallani szerelmedet a párodnak? A párod be tudja vallani neked? Vagy te azok közé tartozol, akiknek soha nem mondták, hogy szeretnek? Mit csinálsz rosszul?

A nők gyakran ingerlékenyek, állandóan változtatják a hangulatot és mindent túlreagálnak? A hisztéria már régen kikerült az orvosi könyvekből, mint betegség. Ennek ellenére sok nőt hisztérikusnak bélyegeznek. De mi történik, ha egy "hisztériás roham" hatalmába kerít egy srácot?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.