Hogyan NE beszélj a partnereddel

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek ezek?

Azt mondod, hogy "édesem és kedvesem"

Drága, bogár, macska, egér, kisállat, drágám... felhívása nagyjából normális, ha alkalmanként használjuk otthon . De ne beszélj mindig így. És főleg nem nyilvánosan. A klasszikus, megnyerő becenevek megmutatják a szerelmedet. De egy dologra vigyázz! A kicsinyítések vagy a cukorbevonat használata néha mind a férfiak, mind a nők kisgyermeknek érzik magukat. A legrosszabb esetben kínos a partnere számára. Ezért gondosan különböztesse meg azokat a helyzeteket, amelyekben a szerelmével foglalkozni fog.

Úgy bánik a partnerével, mint egy gyerekkel.

A nők úgy vannak beállítva, hogy gondoskodjanak másokról. Az urak viszont gyakran hajlamosak mások irányítására. Ügyeljen arra, hogy ne csússzon bele az előadásokba. "Öltözz fel rendesen, hideg van kint", "Várj, inkább magam csinálom, hogy működjön", "Ne görnyedj, gyengének tűnsz" ... Nem gondolod, hogy a párod elég idős a gyerekneveléshez?

Ön megalkuvást nem ismerő

Az, hogy egy pár, azt jelenti, hogy egy párként is egyetértesz. Ha mindig mindent magad döntesz el, az hamar idegesíteni kezdi a másikat. „Holnap megyünk vacsorázni Novotnyékkal.” „Szombaton befejezzük a kabineteket.” „A tengerhez megyünk nyaralni.” Ha véletlenül tiltakozni próbálnak, azzal utasítod el őket, hogy mindent már be van bútorozva. Hová tűnt a vita, a kompromisszumok, az egyenlőség? Ügyeljen arra, hogy partnere ne jelentse be ugyanabban a szellemben, hogy bőrönddel a kezében hagy.

Hibákat vezetsz be neki

Minden lehet mondta szépen vagy kellemetlenül. Sajnos a legtöbben inkább stressz hatására alkalmazzuk a kellemetlen módszert. – Az isten szerelmére, hogy sikerült elégetned a vacsorád? Nem éreztél semmit?" "Ha jobb lenne, ha szakértőt hívnál, akkor még jobban összetöröd." "Ha megtetted / azonnal megtette volna, akkor nem történt!”… Ha ezt a módot alkalmazod a pároddal való bánásmódra, kisebbrendűségi érzést keltesz benne, és feleslegesen rombolod a kapcsolatot. Gondolkozz el róla. Vagy legközelebb inkább kerül minden beszélgetést veled.


Hasonló cikkek

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a mutatókat, amelyek alapján tudni fogod, hogy ez nem "igaz szerelem".

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

A pszichológusok gyakran találkoznak olyan emberekkel, akiknek ki kell gyógyulniuk a megromlott házasságból. A párkapcsolati tanácsadók akkor látják mindkét partnert, amikor még próbálják megmenteni kapcsolatukat. De a válási ügyvédek már hallják a válás okait. Együtt összeszedték a házasság felbomlásának leggyakoribb okait. Felismeri magát valamelyikben?

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.