Hogyan NE beszélj a partnereddel

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek ezek?

Azt mondod, hogy "édesem és kedvesem"

Drága, bogár, macska, egér, kisállat, drágám... felhívása nagyjából normális, ha alkalmanként használjuk otthon . De ne beszélj mindig így. És főleg nem nyilvánosan. A klasszikus, megnyerő becenevek megmutatják a szerelmedet. De egy dologra vigyázz! A kicsinyítések vagy a cukorbevonat használata néha mind a férfiak, mind a nők kisgyermeknek érzik magukat. A legrosszabb esetben kínos a partnere számára. Ezért gondosan különböztesse meg azokat a helyzeteket, amelyekben a szerelmével foglalkozni fog.

Úgy bánik a partnerével, mint egy gyerekkel.

A nők úgy vannak beállítva, hogy gondoskodjanak másokról. Az urak viszont gyakran hajlamosak mások irányítására. Ügyeljen arra, hogy ne csússzon bele az előadásokba. "Öltözz fel rendesen, hideg van kint", "Várj, inkább magam csinálom, hogy működjön", "Ne görnyedj, gyengének tűnsz" ... Nem gondolod, hogy a párod elég idős a gyerekneveléshez?

Ön megalkuvást nem ismerő

Az, hogy egy pár, azt jelenti, hogy egy párként is egyetértesz. Ha mindig mindent magad döntesz el, az hamar idegesíteni kezdi a másikat. „Holnap megyünk vacsorázni Novotnyékkal.” „Szombaton befejezzük a kabineteket.” „A tengerhez megyünk nyaralni.” Ha véletlenül tiltakozni próbálnak, azzal utasítod el őket, hogy mindent már be van bútorozva. Hová tűnt a vita, a kompromisszumok, az egyenlőség? Ügyeljen arra, hogy partnere ne jelentse be ugyanabban a szellemben, hogy bőrönddel a kezében hagy.

Hibákat vezetsz be neki

Minden lehet mondta szépen vagy kellemetlenül. Sajnos a legtöbben inkább stressz hatására alkalmazzuk a kellemetlen módszert. – Az isten szerelmére, hogy sikerült elégetned a vacsorád? Nem éreztél semmit?" "Ha jobb lenne, ha szakértőt hívnál, akkor még jobban összetöröd." "Ha megtetted / azonnal megtette volna, akkor nem történt!”… Ha ezt a módot alkalmazod a pároddal való bánásmódra, kisebbrendűségi érzést keltesz benne, és feleslegesen rombolod a kapcsolatot. Gondolkozz el róla. Vagy legközelebb inkább kerül minden beszélgetést veled.


Hasonló cikkek

Annak ellenére, hogy Ön felnőtt, a családja egyértelművé teszi, hogy nem helyesli partnerét? Minden látogatáskor visszahúzódnak, és rendszeresen elmagyarázzák, hogy nem ő a megfelelő az Ön számára? A szemrehányásaik zavarnak, de nem fogsz lemondani a szerelemről. Szóval azon gondolkodik, hogyan változtassa meg családja véleményét?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

A szerelem definíciója "a szeretet intenzív érzése". A pszichológusok szerint ez egy erős vágy egy másik személlyel való érzelmi kapcsolatra. A költők valami sokkal magasztosabbat mondanának. Mindannyiunk számára a szerelem mást jelent, és senki sem fog teljesen egyetérteni a másikkal. A veszély abban rejlik, hogy valaki egy gyönyörű szerelmi érzést megszállottsággal téveszt össze. Vagy a beteges féltékenység "szerelmét" mondják. Tudod, mit érzel most?

A „Szeretlek” sor az egyik legszebb, amit életében hallhat. Sajnos az is lehet, hogy titkon megkívánod, mert a párod "nem tudja" kiejteni! De ne ess kétségbe. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Honnan tudod szavak nélkül, hogy a másik szeret téged?

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.