Hogyan NE beszélj a partnereddel

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek ezek?

Azt mondod, hogy "édesem és kedvesem"

Drága, bogár, macska, egér, kisállat, drágám... felhívása nagyjából normális, ha alkalmanként használjuk otthon . De ne beszélj mindig így. És főleg nem nyilvánosan. A klasszikus, megnyerő becenevek megmutatják a szerelmedet. De egy dologra vigyázz! A kicsinyítések vagy a cukorbevonat használata néha mind a férfiak, mind a nők kisgyermeknek érzik magukat. A legrosszabb esetben kínos a partnere számára. Ezért gondosan különböztesse meg azokat a helyzeteket, amelyekben a szerelmével foglalkozni fog.

Úgy bánik a partnerével, mint egy gyerekkel.

A nők úgy vannak beállítva, hogy gondoskodjanak másokról. Az urak viszont gyakran hajlamosak mások irányítására. Ügyeljen arra, hogy ne csússzon bele az előadásokba. "Öltözz fel rendesen, hideg van kint", "Várj, inkább magam csinálom, hogy működjön", "Ne görnyedj, gyengének tűnsz" ... Nem gondolod, hogy a párod elég idős a gyerekneveléshez?

Ön megalkuvást nem ismerő

Az, hogy egy pár, azt jelenti, hogy egy párként is egyetértesz. Ha mindig mindent magad döntesz el, az hamar idegesíteni kezdi a másikat. „Holnap megyünk vacsorázni Novotnyékkal.” „Szombaton befejezzük a kabineteket.” „A tengerhez megyünk nyaralni.” Ha véletlenül tiltakozni próbálnak, azzal utasítod el őket, hogy mindent már be van bútorozva. Hová tűnt a vita, a kompromisszumok, az egyenlőség? Ügyeljen arra, hogy partnere ne jelentse be ugyanabban a szellemben, hogy bőrönddel a kezében hagy.

Hibákat vezetsz be neki

Minden lehet mondta szépen vagy kellemetlenül. Sajnos a legtöbben inkább stressz hatására alkalmazzuk a kellemetlen módszert. – Az isten szerelmére, hogy sikerült elégetned a vacsorád? Nem éreztél semmit?" "Ha jobb lenne, ha szakértőt hívnál, akkor még jobban összetöröd." "Ha megtetted / azonnal megtette volna, akkor nem történt!”… Ha ezt a módot alkalmazod a pároddal való bánásmódra, kisebbrendűségi érzést keltesz benne, és feleslegesen rombolod a kapcsolatot. Gondolkozz el róla. Vagy legközelebb inkább kerül minden beszélgetést veled.


Hasonló cikkek

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.