Ezt az 5 mondatot még a legnagyobb haragban se mondd ki

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

1. „Nyugodj meg!”

Csak két dologban lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy ennek pont az ellenkezője lesz. És az olyan mondatok, mint a "Nyugodj meg" és a "Kezdj el dühös lenni". Ha megparancsolja ellenfelének, hogy nyugodjon meg, az felgyújtja. Elhinni azt. A „Cselekedjünk úgy, mint a felnőttek” kifejezés hasonló hatást fejt ki egy heves vállalati eszmecsere során. Látod a mintát? Ne mondja el vita közben, hogy a másik személynek hogyan kell viselkednie.

2. „Te is szegény!”

Az ilyen gúnyos megjegyzések csak személyes szintre emelik a vitádat. Persze, ha vitatkozik a partnerével, akkor a vitája alapvetően személyes. De hasonló értékeléssel magát a partnert támadja meg - a személyiségét és valójában a jellemét. A férfiak utálják, mert támadod a férfiasságukat. És a nők is, mert a férfiak hisztériát csinálnak belőlük.

3. Szarkazmus

A viták arra ösztönöznek, hogy legyen tele szarkazmussal és méreggel. Persze nem nekik "kell" takarítani, te magad csinálod. Nem, nem igazán "bánod" a morzsákat az ágyban, a kifizetetlen számlákat, hogy megint megfeledkeztek rólad, vagy hogy politikai véleményük ellentmond a tiédnek. Egyszer-kétszer el lehet viselni ezeket az ellentéteket. De ha minden érvedet szarkazmus jellemzi, soha nem fogsz megoldani egyetlen problémát sem.

4. „Pontosan ugyanolyan/ugyanúgy vagy, mint az exed/exed, az anyád vagy az első tanárod!”

Még ha a szeretőd felnéz az illetőre, soha ne hasonlítsd össze őket vitában. Megsérted a másikat és valaki mást is. És emellett mit akarsz megoldani vele? Házi kedvence hirtelen miliőként kezd viselkedni? Természetesen nem! Ha komolyan ugyanígy cselekszenek, használja ezt a tárgyalásra. De ha csak meg akarod sérteni a szerelmedet, engedd el magad. Ez az ütés nagyon kemény, és végleg tönkreteheti kapcsolatát.

5. "Minden a te hibád!"

Fekvő harisnyakötő. Szükségtelen mondani. Egy kapcsolatban mindig mindkettő "hibás". Mindketten benne vagytok, így nem tudtok csak úgy elhatárolódni a problémától. Csak olyan kisebb dolgokért lehet külön hibáztatni, mint egy leégett vacsora, vagy ha valamelyikőtök a jégre esik, és elszakítja a kabátját. Jobb, ha kihúzod ezt a mondatot a szótáradból.


Hasonló cikkek

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.