Ezt az 5 mondatot még a legnagyobb haragban se mondd ki

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

1. „Nyugodj meg!”

Csak két dologban lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy ennek pont az ellenkezője lesz. És az olyan mondatok, mint a "Nyugodj meg" és a "Kezdj el dühös lenni". Ha megparancsolja ellenfelének, hogy nyugodjon meg, az felgyújtja. Elhinni azt. A „Cselekedjünk úgy, mint a felnőttek” kifejezés hasonló hatást fejt ki egy heves vállalati eszmecsere során. Látod a mintát? Ne mondja el vita közben, hogy a másik személynek hogyan kell viselkednie.

2. „Te is szegény!”

Az ilyen gúnyos megjegyzések csak személyes szintre emelik a vitádat. Persze, ha vitatkozik a partnerével, akkor a vitája alapvetően személyes. De hasonló értékeléssel magát a partnert támadja meg - a személyiségét és valójában a jellemét. A férfiak utálják, mert támadod a férfiasságukat. És a nők is, mert a férfiak hisztériát csinálnak belőlük.

3. Szarkazmus

A viták arra ösztönöznek, hogy legyen tele szarkazmussal és méreggel. Persze nem nekik "kell" takarítani, te magad csinálod. Nem, nem igazán "bánod" a morzsákat az ágyban, a kifizetetlen számlákat, hogy megint megfeledkeztek rólad, vagy hogy politikai véleményük ellentmond a tiédnek. Egyszer-kétszer el lehet viselni ezeket az ellentéteket. De ha minden érvedet szarkazmus jellemzi, soha nem fogsz megoldani egyetlen problémát sem.

4. „Pontosan ugyanolyan/ugyanúgy vagy, mint az exed/exed, az anyád vagy az első tanárod!”

Még ha a szeretőd felnéz az illetőre, soha ne hasonlítsd össze őket vitában. Megsérted a másikat és valaki mást is. És emellett mit akarsz megoldani vele? Házi kedvence hirtelen miliőként kezd viselkedni? Természetesen nem! Ha komolyan ugyanígy cselekszenek, használja ezt a tárgyalásra. De ha csak meg akarod sérteni a szerelmedet, engedd el magad. Ez az ütés nagyon kemény, és végleg tönkreteheti kapcsolatát.

5. "Minden a te hibád!"

Fekvő harisnyakötő. Szükségtelen mondani. Egy kapcsolatban mindig mindkettő "hibás". Mindketten benne vagytok, így nem tudtok csak úgy elhatárolódni a problémától. Csak olyan kisebb dolgokért lehet külön hibáztatni, mint egy leégett vacsora, vagy ha valamelyikőtök a jégre esik, és elszakítja a kabátját. Jobb, ha kihúzod ezt a mondatot a szótáradból.


Hasonló cikkek

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik azok?

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.