Ezt az 5 mondatot még a legnagyobb haragban se mondd ki

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

1. „Nyugodj meg!”

Csak két dologban lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy ennek pont az ellenkezője lesz. És az olyan mondatok, mint a "Nyugodj meg" és a "Kezdj el dühös lenni". Ha megparancsolja ellenfelének, hogy nyugodjon meg, az felgyújtja. Elhinni azt. A „Cselekedjünk úgy, mint a felnőttek” kifejezés hasonló hatást fejt ki egy heves vállalati eszmecsere során. Látod a mintát? Ne mondja el vita közben, hogy a másik személynek hogyan kell viselkednie.

2. „Te is szegény!”

Az ilyen gúnyos megjegyzések csak személyes szintre emelik a vitádat. Persze, ha vitatkozik a partnerével, akkor a vitája alapvetően személyes. De hasonló értékeléssel magát a partnert támadja meg - a személyiségét és valójában a jellemét. A férfiak utálják, mert támadod a férfiasságukat. És a nők is, mert a férfiak hisztériát csinálnak belőlük.

3. Szarkazmus

A viták arra ösztönöznek, hogy legyen tele szarkazmussal és méreggel. Persze nem nekik "kell" takarítani, te magad csinálod. Nem, nem igazán "bánod" a morzsákat az ágyban, a kifizetetlen számlákat, hogy megint megfeledkeztek rólad, vagy hogy politikai véleményük ellentmond a tiédnek. Egyszer-kétszer el lehet viselni ezeket az ellentéteket. De ha minden érvedet szarkazmus jellemzi, soha nem fogsz megoldani egyetlen problémát sem.

4. „Pontosan ugyanolyan/ugyanúgy vagy, mint az exed/exed, az anyád vagy az első tanárod!”

Még ha a szeretőd felnéz az illetőre, soha ne hasonlítsd össze őket vitában. Megsérted a másikat és valaki mást is. És emellett mit akarsz megoldani vele? Házi kedvence hirtelen miliőként kezd viselkedni? Természetesen nem! Ha komolyan ugyanígy cselekszenek, használja ezt a tárgyalásra. De ha csak meg akarod sérteni a szerelmedet, engedd el magad. Ez az ütés nagyon kemény, és végleg tönkreteheti kapcsolatát.

5. "Minden a te hibád!"

Fekvő harisnyakötő. Szükségtelen mondani. Egy kapcsolatban mindig mindkettő "hibás". Mindketten benne vagytok, így nem tudtok csak úgy elhatárolódni a problémától. Csak olyan kisebb dolgokért lehet külön hibáztatni, mint egy leégett vacsora, vagy ha valamelyikőtök a jégre esik, és elszakítja a kabátját. Jobb, ha kihúzod ezt a mondatot a szótáradból.


Hasonló cikkek

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

A kapcsolat két ember együttélése, ezért állandó kompromisszumokat kell kötni. De azt is tudnod kell, mikor kell alkalmazkodnod a partneredhez, és mikor állj határozottan a döntésed mögé.

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Egy új kapcsolat rózsaszínűvé teszi a világot. Ha ránézel kedvesedre, egy csodálatos és vicces embert látsz, akinek csak a legjobbat kívánod. És te is gyakran mondod ezt. Az idő múlásával ez már nem olyan egyszerű. A mindennapi élet sajátos kihívásokat jelent, és elvonhatja a figyelmét. Ez a hat mondat egyszerű, könnyed, és varázslatos módon életben tartja szerelmét. Olvassa el, és használja őket, amilyen gyakran csak tudja.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

A viták egyszerűen az élet részét képezik, és ezért még a legtökéletesebb pár is, akit ismersz, időről időre vitába száll. Ha tudod, hogy semmi sem akadályozza meg vitádat, ne feledd, hogy nem illik vitatkozni a partnereddel, bárhol és bármikor, amikor csak eszedbe jut. Hiszen vannak helyzetek és helyek, amikor és ahol nem szabad vitatkozni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.