5 dolog, amit soha ne kérj tőle!

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a „dolgok”?

1) „Soha többé nem nézel másik nőre!”

És soha nem fordítasz hátat egy vonzó férfinak? Még akkor is, ha éppen előtted emelt súlyokat az edzőteremben, és tökéletes rálátásod volt a tónusos mellkasára? A hűség adott egy kapcsolatban. De egy dolog a szenvedélyes szex az ágyadban, és egy másik dolog, ha egy vonzó szőke szemébe nézel. Nem gondolja?

2) „Vállalkozást indítani? Hát te megőrültél!”

A férfiak versenytársak. Versenyezni, játszani és céljaikat követni akarják. Annak ellenére, hogy vágyai és ambíciói kicsinyesnek tűnnek számodra, soha ne tántorítsd el tőlük. Persze a család apja nem feltétlenül száguldozna, de vállalkozást indítana, vagy Pekingbe utazna egy hónapra? Ha boldog, és a vállalkozása nyereséges, akkor miért ne?

3) „Nem csinálod? Tanuld meg már!”

A videojátékok iránti hatalmas szenvedélye ellenére beleszerettél? De több éves kapcsolat után el tudta engedni, nem? Ne próbáld megváltoztatni, mondd meg neki, mit tegyen és mit ne, vagy mondd neki, hogy hagyja fel végre azt az elviselhetetlen játékot! Ha mindenhol rendetlenséget hagy maga után, de állandó takarítást követel meg, akkor minden joga van változtatást követelni tőle. De a videojátékokat bízd rá. Ezek a személyiségének részei. És végül beleszerettél.

4) "Nem akarok tanácsot, csak hallgass rám!"

Az okos ember előbb-utóbb megtanulja, hogy a litániád az elviselhetetlen főnöködről, csak hogy megjegyezzek valamit a "tyúkokról". Csakúgy, mint te, te is csak akkor tanulod meg finoman masszírozni a vállát, ha fáradtan érkezik a munkából. A pletykát, a kapcsolatok felbomlását és a "lányos beszélgetéseket" tartsa fenn a barátja számára. Inkább beszélj vele. A párod valószínűleg nem értené, miért mondod el neki mindezt. Sőt, ha úgysem vársz tőle tanácsot vagy megoldást.

5) "Anya vagy én"

Itt valószínűleg nem kell semmit mondani. Senki sem reagál jól az ultimátumokra, nemhogy a szülőket érintő ultimátumokra. Bármi is akar lenni az anyósod, ő továbbra is az anyja. Nyugodtan beszélhetsz vele. Kérd meg, hogy ne jöjjön hozzád minden hétvégén, vagy ne engedd meg a gyerekeidnek, hogy otthon azt csinálják, amit megtiltasz nekik. De soha ne szűkítse le magát egy szigorú „ő vagy én”-re. Idővel rájöhetsz, hogy egyedül maradtál.


Hasonló cikkek

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak... Biztosan mindenki ismeri ezt a kifejezést, igaz? Ön is úgy érzi néha, hogy egyszerűen egyáltalán nem érti a partnerét? Vagy ideges, és nyilvánvalóan arra vár, hogy bocsánatot kérj? De mi van, ha nem igazán tudod, mi történt? Öt olyan női mondatot hozunk nektek, amelyeket biztosan nem akartok hallani.

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Akár még nem is beszélt a házasságkötésről, akár több éve vagytok együtt, minden bizonnyal sok értékes tanácsot hallottatok a boldog házasság létrehozásáról és fenntartásáról. Több pszichológust, partneredzőt és sikeres házaspárt is megkérdeztünk, mit gondolnak erről. Megcáfolták helyettünk ezeket a mítoszokat!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.