5 dolog, amit soha ne kérj tőle!

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a „dolgok”?

1) „Soha többé nem nézel másik nőre!”

És soha nem fordítasz hátat egy vonzó férfinak? Még akkor is, ha éppen előtted emelt súlyokat az edzőteremben, és tökéletes rálátásod volt a tónusos mellkasára? A hűség adott egy kapcsolatban. De egy dolog a szenvedélyes szex az ágyadban, és egy másik dolog, ha egy vonzó szőke szemébe nézel. Nem gondolja?

2) „Vállalkozást indítani? Hát te megőrültél!”

A férfiak versenytársak. Versenyezni, játszani és céljaikat követni akarják. Annak ellenére, hogy vágyai és ambíciói kicsinyesnek tűnnek számodra, soha ne tántorítsd el tőlük. Persze a család apja nem feltétlenül száguldozna, de vállalkozást indítana, vagy Pekingbe utazna egy hónapra? Ha boldog, és a vállalkozása nyereséges, akkor miért ne?

3) „Nem csinálod? Tanuld meg már!”

A videojátékok iránti hatalmas szenvedélye ellenére beleszerettél? De több éves kapcsolat után el tudta engedni, nem? Ne próbáld megváltoztatni, mondd meg neki, mit tegyen és mit ne, vagy mondd neki, hogy hagyja fel végre azt az elviselhetetlen játékot! Ha mindenhol rendetlenséget hagy maga után, de állandó takarítást követel meg, akkor minden joga van változtatást követelni tőle. De a videojátékokat bízd rá. Ezek a személyiségének részei. És végül beleszerettél.

4) "Nem akarok tanácsot, csak hallgass rám!"

Az okos ember előbb-utóbb megtanulja, hogy a litániád az elviselhetetlen főnöködről, csak hogy megjegyezzek valamit a "tyúkokról". Csakúgy, mint te, te is csak akkor tanulod meg finoman masszírozni a vállát, ha fáradtan érkezik a munkából. A pletykát, a kapcsolatok felbomlását és a "lányos beszélgetéseket" tartsa fenn a barátja számára. Inkább beszélj vele. A párod valószínűleg nem értené, miért mondod el neki mindezt. Sőt, ha úgysem vársz tőle tanácsot vagy megoldást.

5) "Anya vagy én"

Itt valószínűleg nem kell semmit mondani. Senki sem reagál jól az ultimátumokra, nemhogy a szülőket érintő ultimátumokra. Bármi is akar lenni az anyósod, ő továbbra is az anyja. Nyugodtan beszélhetsz vele. Kérd meg, hogy ne jöjjön hozzád minden hétvégén, vagy ne engedd meg a gyerekeidnek, hogy otthon azt csinálják, amit megtiltasz nekik. De soha ne szűkítse le magát egy szigorú „ő vagy én”-re. Idővel rájöhetsz, hogy egyedül maradtál.


Hasonló cikkek

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Tehát nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Ha boldogok vagyunk, tisztábban látjuk a dolgokat, könnyebben gondolkodunk, több ötletünk van, és nem utolsósorban toleránsabbak vagyunk másokkal szemben. Ami időről időre a legfontosabb tulajdonság a kapcsolatokban. A Pennsylvaniai Egyetem pszichológuspárja olyan módszereket publikált, és egyben bizonyítékokat is tett arra, hogy a pozitivitás hogyan javíthatja a partnerkapcsolatokat. Közülük a legfontosabbakat mutatjuk be.

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.