5 dolog, amit soha ne kérj tőle!

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a „dolgok”?

1) „Soha többé nem nézel másik nőre!”

És soha nem fordítasz hátat egy vonzó férfinak? Még akkor is, ha éppen előtted emelt súlyokat az edzőteremben, és tökéletes rálátásod volt a tónusos mellkasára? A hűség adott egy kapcsolatban. De egy dolog a szenvedélyes szex az ágyadban, és egy másik dolog, ha egy vonzó szőke szemébe nézel. Nem gondolja?

2) „Vállalkozást indítani? Hát te megőrültél!”

A férfiak versenytársak. Versenyezni, játszani és céljaikat követni akarják. Annak ellenére, hogy vágyai és ambíciói kicsinyesnek tűnnek számodra, soha ne tántorítsd el tőlük. Persze a család apja nem feltétlenül száguldozna, de vállalkozást indítana, vagy Pekingbe utazna egy hónapra? Ha boldog, és a vállalkozása nyereséges, akkor miért ne?

3) „Nem csinálod? Tanuld meg már!”

A videojátékok iránti hatalmas szenvedélye ellenére beleszerettél? De több éves kapcsolat után el tudta engedni, nem? Ne próbáld megváltoztatni, mondd meg neki, mit tegyen és mit ne, vagy mondd neki, hogy hagyja fel végre azt az elviselhetetlen játékot! Ha mindenhol rendetlenséget hagy maga után, de állandó takarítást követel meg, akkor minden joga van változtatást követelni tőle. De a videojátékokat bízd rá. Ezek a személyiségének részei. És végül beleszerettél.

4) "Nem akarok tanácsot, csak hallgass rám!"

Az okos ember előbb-utóbb megtanulja, hogy a litániád az elviselhetetlen főnöködről, csak hogy megjegyezzek valamit a "tyúkokról". Csakúgy, mint te, te is csak akkor tanulod meg finoman masszírozni a vállát, ha fáradtan érkezik a munkából. A pletykát, a kapcsolatok felbomlását és a "lányos beszélgetéseket" tartsa fenn a barátja számára. Inkább beszélj vele. A párod valószínűleg nem értené, miért mondod el neki mindezt. Sőt, ha úgysem vársz tőle tanácsot vagy megoldást.

5) "Anya vagy én"

Itt valószínűleg nem kell semmit mondani. Senki sem reagál jól az ultimátumokra, nemhogy a szülőket érintő ultimátumokra. Bármi is akar lenni az anyósod, ő továbbra is az anyja. Nyugodtan beszélhetsz vele. Kérd meg, hogy ne jöjjön hozzád minden hétvégén, vagy ne engedd meg a gyerekeidnek, hogy otthon azt csinálják, amit megtiltasz nekik. De soha ne szűkítse le magát egy szigorú „ő vagy én”-re. Idővel rájöhetsz, hogy egyedül maradtál.


Hasonló cikkek

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

A szerelem definíciója "a szeretet intenzív érzése". A pszichológusok szerint ez egy erős vágy egy másik személlyel való érzelmi kapcsolatra. A költők valami sokkal magasztosabbat mondanának. Mindannyiunk számára a szerelem mást jelent, és senki sem fog teljesen egyetérteni a másikkal. A veszély abban rejlik, hogy valaki egy gyönyörű szerelmi érzést megszállottsággal téveszt össze. Vagy a beteges féltékenység "szerelmét" mondják. Tudod, mit érzel most?

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.